Ajutor Despre P * otel

K

khanna_gunjan

Guest
salut,

Am proiectat un bord în P * otel DXP, ehich conţine cca 100 VIAS.de problema este că producătorul doreşte mai mare de restrings alte înţelept preţul pentru PCB va fi mai mare.

Deci, ce vreau sa stiu este ..Există o modalitate de a schimba în diametru şi restrings de toate, prin intermediul
lui într-o singură lovitură, mai degrabă decât o faci una câte una.

De asemenea, vreau sa stiu ..Cum pot face modificări în Gerber date.

Gunjan

Pentru a schimba toate VIAS de o anumită mărime, utilizaţi "Găseşte similare Obiecte".

De la PCB editor, găsiţi una din VIAS doriţi să o modificaţi.Puneţi cursorul pe ea şi apăsaţi pe butonul dreapta al mouse-ului.Un meniu apare - selectaţi început element care este "Găseşte similare Obiecte".Un panou de dialog va apărea pe neaşteptate, care vă permite să alegeţi care caracteristicile pe care doriţi să se potrivească.Alegeţi properies / caracteristicile pe care doriţi să se potrivească, asiguraţi-vă că cutii din partea de jos a panoului sunt verificate pentru "Selectaţi potrivire", "Masca de potrivire", "Clear existente", şi "Run Inspector", şi apăsaţi "OK".

Toate din VIAS potrivire criteriile
dvs. de căutare vor fi selectate.Du-te la PCB Inspector Panel, şi modifica aceste proprietăţi pe care doriţi să o schimbe.Apăsaţi Enter după fiecare schimbare.Toate din VIAS selectat va fi acum schimbat.

Salvaţi PCB dosar, şi a genera noi Gerber fişiere.

Puteţi, de asemenea, întrebat despre editarea fişierelor Gerber - că ar fi o idee rea.Via tampoane apar pe toate straturile cu semnal conectat piste.Utilizarea CAMTASTIC, sau un alt editor CAM, va trebui să editaţi toate din straturi şi detaliaþi fişier de a face ce vrei sa faci.Este mai uşor, mai repede, şi mai sigur, tocmai pentru a edita fişierul PCB şi regeneraţi de fişiere Gerber.

salut
dacă folosiţi dxp SP3 puteţi utiliza "Inspector"
cu respect

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back