[ajutor] despre cuplare directivă

C

caocao

Guest
Bună fiecare,
Vreau să proiecteze o cuplare directivitate of 20 dB la 1 ~ 2GHz, Acesta este o tehnologie foarte matura, dar pentru mine este nou,! Am concepe un fel microstrip de linii, care este înmormântat între două straturi dielectrice, dar directivitate sale este only 13dB, Scopul este dorinţa 20dB.I> cred tip coaxial este unul bun, care poate să-mi spui despre unele metode de proiectare coaxiale, şi-mi dai nişte hârtii pe ele.
Multumesc foarte mult!
Ceea ce priveşte
caocao

nu trebuie sa renunte la microstrip.există modalităţi de a egaliza şi ciudat modul faza vitezele chiar să îmbunătăţească directivitate.uita-te la posibilitati de racordare.atasat este luat dintr-o carte pe circuitele de linie cuplate.desigur, puteţi merge întotdeauna cu abordarea TEM şi nu trebuie să se confrunte cu această problemă.
Ne pare rau, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Hi Frannk
pentru tine sfaturi şi datorită postat figura despre cuplaje microstrip, dar ar putea sa-mi oferi papaer ansamblu despre cuplare Sawtooth de microstrip sau spune unde ar putea descărca de hârtie.
Am avut simulat microstrip între două straturi cu aceeaşi Er, dar când cuplare este 20dB, directivty este, de asemenea, slabă (15dB).Vreau să ştiu ce metodă ar putea îmbunătăţi directivitate.
Multumesc!
Ceea ce priveşte
caocao

Hi caocao,
De ce nu folosiţi Stripline de configurare.Este mediu TEM şi are viteza egale şi chiar modul de ciudat.35dB directivitate cu această configurare.pot fi implementate simplitate.

KMPA

Aici este meu maestru parte tezei 1 şi este foarte referitoare la cererea dvs.

cuplor direcţional de la 0 _12 GHz

Aceasta, de asemenea, partea a 2-aa tezei de masterat meu ar putea fi o valoare pentru tine

Iată un document de tipul de arc microstrip de cuplare cu directivitate relativ ridicat.

http://www.cv.nrao.edu/ ~ mmorgan2/cpl110.pdf

De asemenea, aici sunt pagini din cartea Artech pe cuplare cu privire la subiectul discutat.

Aproape toate cuplare comerciale sunt făcute pe stripline, mai degrabă decât ustrip.
În stripline, datorită posibilitate mai mare pentru a obţine mai mult de cuplare, tollerance mecanice sunt mai puţin critice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back