Ajutor de urgență - citește continuu port serial folosind Matlab

A

Anuradha1

Guest
Bună ziua tuturor, există o serie de date care vin la portul serial al calculatorului meu continuu. Am nevoie pentru a le citi. Separați-le octet cu octet, face unele operații matematice asupra lor și le reprezintă rezultatele într-un grafic. Pot unele organism ajută cu amabilitate mă. Pot să citesc portul serial folosind Matlab, dar se citește doar câteva bytes dată. Am nevoie să-l citesc continuu. De asemenea, i dont au nici o idee despre cum să partiție a datelor primite. Poate vreunul din voi să mă ajute. Este foarte urgent.

Comandă și exemplul | sensul de comandă S = SERIAL ('COM1 "," Baudrate ", 9600) | Un baud 9600 S de serie SET (S) | Arată toate atributele S serial fopen (S) | Deschideți FSCANF portul serial S ( S) | Pentru a specifica formatul datelor citite din port serial S fprintf (S) | trimite date la portul serial S fclose (S) | Închide port serial obiectul S DELETE (S) | Șterge port serial obiect S

Bună ziua PICWING, mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră. Am o îndoială să fie clarifica și sper că nu va fi deranjat. În ce limbă aceste funcții sunt acceptate. este Matlab? Mulțumesc. Anuradha

Buna ziua, Am nevoie pentru a citi portul serial-mi continuu. Atât fscanf funcțiilor și fread pare să citiți portul serial și să înregistreze o anumită cantitate limitată de date, deși evenimentul portul meu serial este trimiterea de date în mod continuu. poate cineva da o soluție pentru această problemă? Mulțumesc.

Poate fi crescută "buclă" pentru a realiza această funcție.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back