Ajutor de urgenţă pentru a calcula câştigul de OP AMP

W

wael_wael

Guest
Hi everybody,

eu am pentru a calcula câştigul deschide bucla de OP AMP, deci, dacă am nevoie de 70dB ca câştiga şi de intrare este egal cu 1 volt, cât de mult de ieşire de volţi?
thanx foarte mult şi vreau să-till u că ştiu rezultatul, dar eu am nevoie să vă asiguraţi că
toate cele bune

Pur şi simplu calcula câştigul de tensiune, care este de 10 ^ (70/20) = 3162.27766 V / V apoi inmulteste cu valoarea de intrare, care este de 1 volt, veţi obţine valoarea necesară, de ieşire, care este 3162.27766 volţi. Reţineţi că veţi obţine această ieşire numai Dacă efectuaţi simulare AC ca simulatorul va rezolva modelul linearized. Dacă încercaţi că la simulare tranzitorii, tranzistori amplificator dvs. ar intra în triodă şi nu veţi obţine rezultatul aşteptat. Dacă doriţi să efectuaţi analiza tranzitorii , ar trebui să vă de tensiune de intrare exteremely mici, spun 1uV.

thanx foarte mult, dar ce înseamnă a face u prin extreamly de intrare mici.Eu am tried 10 UV şi i i luat acelaşi rezultat, u-ar putea explica de ce a face u înseamnă
toate cele bune

Dacă aţi da o intrare extrem de mare, modul dumneavoastră comune va fi deranjat şi parţialitatea dvs. va fi altered.So de intrare ar trebui să fie cât mai mic posibil.Spune-ne ce este configurarea opamp pe care încercaţi să o utilizaţi, vreau să spun două etape, îndoite cascode, etc telescopice câştig pentru fiecare dintre acestea sunt diferite.Puteţi, de asemenea, se referă la Johns şi Martin pentru acelaşi.amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back