Ajutor de pe Layout Virtuoso?

Z

zahrein

Guest
Guyz, am nevoie de ajutor cu privire la modul de a face un aspect pentru rezistor şi condensator folosind layout virtuos?
Cum este regula de proiectare?
Cum este de calcul?.Mulţumesc.

Regula de proiectare este furnizat de turnătorie.Caculation este:
R = R * (W / L)
RS este rezistenta foaie.
C = C0 * W * L
C0 este capacitance unitate (F / um ˛)

Tu trebuie să urmeze regula de aspect de proiectare.

Ai nevoie pentru a afla ce fel de rezistenţe / condensatori sunt disponibile în procesul de dvs., apoi alegeţi unul bazat pe comerţ-off-uri, cum ar fi dimensiunea dispozitiv, valori, precizie, etc

Regula de proiectare este furnizat de turnătorie.Caculation este:
R = R * (W / L)
RS este rezistenta foaie.
C = C0 * W * L
C0 este capacitance unitate (F / um ˛)E drept, dar există unele structuri diferite Resistor, de exemplu, există poli Resistor, rezistori activă, rezistori din metal, n-rezistor de bine şi aşa on.The acelaşi capacitor.It e diferite în turnătorii diferite.

Tu ar trebui să urmeze regula de proiectare, cred că trebuie să fie foarte clar în regulă fişierele pe care modul în care să se stabilească în R & C.

Şi uneori, rezistenţe manechinului şi condensatori sunt nessencery.

ive luat u wat toate spus.

De obicei, atunci când folosesc dispunerea cadenţă virtuoz, i chiar să ia rezistorul de la instanţă.De acolo, i se va schimba valoarea de rezistenţă, făcând clic pe Properties.

În cazul în care i nevoie pentru a proiecta rezistorul manual, eu trebuie să cunosc valoarea RS (foaie de rezistenţă).În cazul în care pot obţine valoarea rezistenţei plăcii de la aspectul virtuoz Cadence?

Tu nu primesc rezistenţei plăcii de la Cadence.Tu a lua it de la turnătorie.Apoi îl folosiţi pentru a normelor de aspect de extracţie parametru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back