ajutor cu privire la simulare de zgomot utilizând spectrul

H

hoonsk

Guest
Salut,
Eu am un sistem de bandgap de referinţă care au nevoie pentru a măsura producţia sa de zgomot în uVrms utilizând spectrul.Când m-am deschis opţiunea de a alege Analize, ce ar trebui să umple de ieşire de zgomot si de intrare porţie de zgomot?Pentru zgomotul de ieşire, nu există sonda / opţiune de tensiune şi de care avem nevoie pentru a selecta de ieşire exemplu sonda ....este doar selectarea capacul de ieşire?
Pentru zgomotul de intrare, nu există port / tensiune / curent şi avem nevoie pentru a selecta portul corespunzător de intrare, sursa de tensiune ....Ce ar trebui să selectez?

Mulţumesc!
Richard

De asemenea, vreau să ştiu, dar analiza de zgomot poate în opţiunile de analiză

hoonsk a scris:

Salut,

Eu am un sistem de bandgap de referinţă care au nevoie pentru a măsura producţia sa de zgomot în uVrms utilizând spectrul.
Când m-am deschis opţiunea de a alege Analize, ce ar trebui să umple de ieşire de zgomot si de intrare porţie de zgomot?
Pentru zgomotul de ieşire, nu există sonda / opţiune de tensiune şi de care avem nevoie pentru a selecta de ieşire exemplu sonda ....
este doar selectarea capacul de ieşire?

Pentru zgomotul de intrare, nu există port / tensiune / curent şi avem nevoie pentru a selecta portul corespunzător de intrare, sursa de tensiune ....
Ce ar trebui să selectez?Mulţumesc!

Richard

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back