Ajutor cu Genesys împuternici

S

selva500

Guest
Salut

Eu am încercat să simuleze un filtru de interdigital cu LNA (folosind fişierele S2P pentru componenta), ataşat la acesta.De simulare liniar arată în mod rezonabil bun, dar cand vine vorba de simulare Empower lucrurile nu merg, de asemenea.

Am un fel de-a dat seama de ce simulare Empower nu este la fel de bună ca atunci când un liniar LNA este conectat la acesta.Cînd i conecta până LNA în schematică şi optimiza acesta, circuitul este optimizat pentru scenariu LNA, atunci când este conectat.Dar din moment ce LNA este invizibil pentru a împuternici, isnt răspuns EM foarte bun.Există o modalitate pe care am înfiinţat Oferiţi-ar putea să ia în considerare LNA când executaţi de simulare?Cum a face i a face acest lucru?În prezent, am pus LNA care urmează să fie înlocuit de un scurt-circuit din structura.Nu eu am să o configuraţi astfel încât amprenta apare?I trec.de la will cred că acest lucru va face o diferenţă va?Acesta va fi bine dacă am putea vedea răspunsul EM cu LNA ataşat.Aş aprecia cu adevărat dacă cineva ar putea spune-mi cum pot face acest lucru.

O altă întrebare am este atunci când în final, am integra LNA şi conectaţi-l la filtru.Am nevoie de un fel de impedanţă se potrivesc de la LNA pentru a filtra şi înapoi la LNA din nou sau I conectaţi-l direct la liniile de furaje (Nu cred că TL de la LNA va fi aceeasi latime ca liniile de furaje), sau poate Tocmai am omite liniile hranei pentru animale şi conectaţi TL de la LNA direct la rezonatoare (de exemplu, va fi acolo orice probleme de potrivire a)?

Citat:

Există o modalitate pe care am înfiinţat Oferiţi-ar putea să ia în considerare LNA când executaţi de simulare?
Cum a face i a face acest lucru?
În prezent, am pus LNA care urmează să fie înlocuit de un scurt-circuit din structura.
Nu eu am să o configuraţi astfel încât amprenta apare?
I trec.de la will cred că acest lucru va face o diferenţă va?
Acesta va fi bine dacă am putea vedea răspunsul EM cu LNA ataşat.
Aş aprecia cu adevărat dacă cineva ar putea spune-mi cum pot face acest lucru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back