Ajutor cu CST: Microstrip Antena

C

crazy_dude

Guest
Salut

Am pentru a simula o MS Antena 10 GHz.
ξ = 4.3 substrat = 1.6

IE3D a refuzat să se definească port pentru a spune acest grosime de frecvenţă raportul este de mare.
Apoi am incercat sa CST dar eliberarea de avertizare.

"anumite moduri de propagare mai mare port de la 1 nu au fost în timp cosidered domeniu calcul. Acest lucru, probabil, duce la o inacurate echilibrul energetic. Luaţi în considerare pentru a reduce mărimea port sau a micşora frecvenţa limită superioară"

Întrebarea mea este de ce sunt obtinerea această eroare??Deşi im obtinerea de rezultate, sperăm, şi atenna resonating la frecvenţa dorită.Totusi eu sunt interesat sa stiu de ce obţinerea acestei erori.Ca într-un exemplu, am citit de 10 ori lăţimea şi înălţimea de 5 ori este bun pentru a defini un val de port.Am folosit mai puţin dimensiune încă Am eroare de mai sus.De asemenea, vreau să ştiu ce este val de port şi cum i defini-o?În CST Am nevoie pentru a lua completă faţă de bounding caseta pentru a defini-o?Am incercat google, dar nu ajuta prea mult.

Max crazy_dude,

Dacă am înţeles corect, va alimenta MS utilizând o antenă microstrip.
De obicei, de dimensiuni pe care le-aţi arătat mai sus ar trebui să definească în WG port foarte bine.
(Presupun că ştii cum să "ochiuri" zonei portului).:

Dar:Aceasta depinde de geometrie de structura.
De exemplu:
1.În cazul în care linia microstrip de alimentare este încorporat într-un avion de metal cu un decalaj, vă port este, probabil, suficient de mari pentru a impresiona o linie coplanar Mod (cum se overlapps marginile din metal avion).

2.În cazul în care conţine mai multe conductoare PCB şi dielectric straturi, vă port overlapps mai mici (sau mai mare) şi straturi excites un mod paralel farfurie.

Încercaţi un mic port, care se suprapune waveguide MS linie de teren şi geometrie singur (chiar dacă nu aşa cum sa recomandat de manual).

Succes,
P.

Bună, Crazy_dude:

IE3D ar trebui să vă permit să definiţi în port.Dacă aveţi în continuare de simulare, IE3D ar trebui să randament unele rezultate la tine chiar că e posibil să nu garantează exactitatea.În cazul în care substratul este prea gros, comparativ cu lungime de undă, tradiţionale de reţea teoria cu microunde nu va funcţiona.Acesta este motivul pentru care de avertisment de la IE3D sau alte pachete de software.În unele sens, ar trebui să evite folosirea acestui gros substrat pentru că nu mai puteţi obţine rezultate bune şi coerentă de la ea, deoarece rezultatele sale sunt dependente de multe lucruri.Ea poate fi bun şi poate fi rău în funcţie de cum vă conectaţi această antenă şi în alte părţi ale sistemului.

Cu respect.

Max pushhead şi Jian
Thanx pentru a vă ajuta

Da i-am utilizând linia microstrip platcă feed.
strat de sol de metal 20x20x.01 mm
substrat (ξ = 4,3) 20x20x1.6 mm
antenă şi a hranei pentru animale, cu o structura de subtire de metal.antena este mărimea (9.1x6.5)

Am încercat reducerea port dimensiune, dar a venit cu un nou avertisment că x numărul de celule critice au fost extinse pentru a full size.Şi vechiul avertisment despre modul mai mare a fost, de asemenea vine odată cu aceasta şi-o anumită măsură, după ce-a spus că port marimea este prea mică pentru a simula.

Despre IE3d da a dat avertisment că rezultatele pot fi inacurate şi simulate.Acum, antena a fost proiectat pentru 10 GHz şi rezultatele pe care le-a dat au fost de 9 GHz care face o mare diferenţă şi că mi-a facut trecerea de la CST.

Îmi pare rău să spun, dar destul de im un n00b în microunde, astfel încât poate u spune-mi de subiect de limitare.pdf sau orice link-ul va fi bine, dar chiar şi de nume de subiect va fi bine, astfel încât i se poate de căutare pentru unele materiale în cartea.
De asemenea, interesat de chat foarte mult sa stiu ce sunt alt parametru care afectează performanţa, atunci când utilizaţi o grosime de substrat.Chiar am nevoie de acest lucru.Tot ce ştiu că le produce valuri de suprafaţă şi cauzele falsificat radiatii.

puteţi încărca fişiere de geometrie (*. mod, *. par) sau mayB o imagine de antena layout?

Cu respect,
P.

Salut

Hmm ..A mers unele cum.Am redus doar la heigth de port la sfatul unui prieten si a functionat.Asa ca-mi port marimea final a fost de 20x5 mm

Cea de-a doua problemă "x număr de celule critice au fost extinse pentru a full size" Am găsit o problemă a fost - în timp ce-mi port de definire Am luat înălţime -. 01
- 5 mm.
Ideea de a fi remarcat aici este faptul că i-am luat de la sol avionul (0 la -. 01mm) (grosime .01) în cont.Şi a fost crearea de problemă.Nu ştiu de ce, dar i-am luat de la 0 la 5 şi această problemă a fost rezolvată
Cred că am citit în manual care CST are grija de teren avion.chiar dacă ei adevărat de ce este rău dacă i-mi-l includeţi în port?

Bună, Crazy dude: Am încercat
dvs. de antenă pe IE3D.Se anticipează rezonant frecvenţă la 10.1 GHz şi este aproape de ceea ce aţi conceput.Nu sunt sigur de ce ai de rezonanţă la 9 GHz.Pentru cei care lipsesc dimensiuni, folosesc de admisie adâncime de 1.45 mm, iar linia de alimentare width = 1 mm.Feed-ul este dincolo de linia de margine de 2.55 mm.Ataşate sunt fişiere.
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

Se pare că i-au vechea versiune a software-ului.Am 10.0 O să mă duc şi să încercaţi din laboratorul meu acolo pe care le-au 11 Sper u folosit ca o.Acesta nu a deschis la 10.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back