[ajuta] nonlinear FDTD

T

tmalc

Guest
Poate cineva sa vorbim despre fdtd pentru nonlinear simulare?
cea mai mare parte a subiectului este de aproximativ liniar de domeniu, cum nonlinear despre caz.
cum de a încorpora în nonlinear în UPML FDTD codul?

Ar trebui să utilizaţi în CPML de la Gedney, deoarece acest tip de potrivire Perfect strat este independent de proprietăţi material la interfaţă.

că este frumos din partea ta.
BTW, ar trebui să nonlinear a rula cod de asemenea, în regiunea de PML?Adăugat după 19 minute:nonlinear în mediu, pentru a calcula cât de timp medie Poynting vector?
ca puterea locală cu privire la indicele de refracţie.

Winn wrote:

Ar trebui să utilizaţi în CPML de la Gedney, deoarece acest tip de potrivire Perfect strat este independent de proprietăţi material la interfaţă.

Este de fapt depinde de modul în care sunt de modelare a nonlinear comportament.
Nu am auzit de nici o algoritmi care permite de a pune
non-linear materiale în graniţa.

Practic, deoarece modelare neliniaritatea este mult mai greu decât liniar
materiale youwould trebuie să ştii exact ce model pe care îl veţi folosi.

i s-au făcut-mi program pentru a simula fibra optica in liniară şi nonlinear caz de BOR FDTD şi i-au folosit-o pentru a simulat Fiber Bragg graţii FBG, precum şi rezultatele
în hârtiile mele în acest link

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=329793&highlight =mulţumesc

tmalc a scris:Winn wrote:

fatma1000 a scris:

i s-au făcut-mi program pentru a simula fibra optica in liniară şi nonlinear caz de BOR FDTD şi i-au folosit-o pentru a simulat Fiber Bragg graţii FBG, precum şi rezultatele

în hârtiile mele în acest linkhttp://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=329793&highlight =mulţumesc

salut,

coeficient de greutate între Raman risipi efect Kerr efect şi în cele mai multe cazuri de fibra optica este egal cu 0.7

mulţumesc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back