H
hntko
Guest
Bună tuturor,
Sunt un incepator cu HFSS.Am sa verson 10.Acum, incerc sa imprimat un design dipol antena, folosind HFSS.Proiectul de design au fost alreadly, dar se pare că există unele probleme, poate.Aşa cum se poate vedea de la S-parametru rezultat cifra in acest proiect, de antenă în cadrul proiectului de lucrări la destul de diferite de frecvenţă (în jur de 5GHz), decât că am aşteptat (în jur de 2,4 GHz).Iată câteva informaţii detaliate:
1.Plasturele: 50mm x 50 mm x 1.475 mm, material: Rogers RT / duroid 5880 (tm)
2.De dipol:
Lungime de braţ: 22 mm
Lungime a întregului dipol: 46 mm
Lăţime: 3mm
Material: Pec
3.Excitaţie:
Port: Wave port
Tip: Prin conector SMA, care a fost descarcat de la acest forum
Proiectul este ataşat, cu acest mesaj.Vă rugăm să verificaţi meu proiect şi arată-mi, dacă nu există nici o problemă.
Mulţumesc foarte mult!
Le
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament
Sunt un incepator cu HFSS.Am sa verson 10.Acum, incerc sa imprimat un design dipol antena, folosind HFSS.Proiectul de design au fost alreadly, dar se pare că există unele probleme, poate.Aşa cum se poate vedea de la S-parametru rezultat cifra in acest proiect, de antenă în cadrul proiectului de lucrări la destul de diferite de frecvenţă (în jur de 5GHz), decât că am aşteptat (în jur de 2,4 GHz).Iată câteva informaţii detaliate:
1.Plasturele: 50mm x 50 mm x 1.475 mm, material: Rogers RT / duroid 5880 (tm)
2.De dipol:
Lungime de braţ: 22 mm
Lungime a întregului dipol: 46 mm
Lăţime: 3mm
Material: Pec
3.Excitaţie:
Port: Wave port
Tip: Prin conector SMA, care a fost descarcat de la acest forum
Proiectul este ataşat, cu acest mesaj.Vă rugăm să verificaţi meu proiect şi arată-mi, dacă nu există nici o problemă.
Mulţumesc foarte mult!
Le
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament