ajuta la fişiere de tehnologie pentru crearea de date Synopsys Milkyway

S

s3034585

Guest
Salut baieti Vreau să învăţ diferite fişiere de tehnologie, care sunt necesare pentru crearea de baze de date Synopsys Milkyway. În urma sunt fişierele care sunt necesare. 1) Un fişier tehnologie (. Tf) 2) (fisiere GDSII. GDS) 3) fişiere (TDF. TDF) 4) Pad informaţii de orientare într-un fişier CLF 5). Un fişier de constrângeri (. SDC), care conţin constrângeri de timp şi ceas definiţii 6) Edif netlist fişier (. FED), care conţine informaţiile despre conectivitate 7) Baza de date fişier de proiectare (. dB), care conţine netlist, calendarul, şi constrângerile statului de proiectare, doresc să înveţe structura acestor fişiere, astfel încât i se poate crea fişiere propriile mele . Dacă cineva are informaţii cu privire la ele sau link-uri poti va rugam sa-mi spui. Acesta va fi un ajutor Gr8. Mulţumesc în avans. Tama

u pot obţine mai multe cunoştinţe cu privire la acest dosar de la vândute. dacă u du-te-au vândut apoi throu-l.

Bună Arunragavan mulţumeşte pentru răspunsul dumneavoastră. Nu ştiu ce se vinde poti pls spune-mi despre ea. Mulţumesc în avans Tama

SOLD este documentaţia online Synopsys. Aflaţi SiteID companiei dvs. şi înregistraţi la solvnet.synopsys.com. Puteţi găsi online, documentaţia după logare în solvnet sau descarca pachetul întreg în Synopsys FTP

SOLD conţine toate informaţiile cu privire la instrumentele de Synopsys şi de sfat bun pentru design. u trebuie să citească mai bine materialele vândute. autentificare în Synopsys FTP şi se vândut. pentru autentificare u trebuie să solicite EDA legate de id-ul COMPANY poştă să-l înregistreze.

TF defini informatiile tehnologia U procesului de utilizare. cum ar fi straturi de metal, res, caciula, smoală şi aşa mai departe, prea multe de spus, se referă la dosar, furnizează un ghid de Astro. GDSII este un format binar care stochează informaţii aspect. u folosi acest format pentru a tapeout cip, de obicei, Ur. Folosind GDSII, u poate genera vizualizarea celula detaliu Milkyway. db este formatul specific Synopsys. u poate stoca de proiectare în acest format, şi tranform lib în format dB. SDC este un fişier de constrângere, care conţin, de obicei, caietul de sarcini ceas, multicycle definiţie cale şi un alt model constrângere, în cazul în care u know sinteza, u ştiu că. Edif este format netlist.

de fapt, u ​​pot Google de pe net pentru a se vinde! noroc bun!

Salut baieti Multumesc pentru informatiile dvs. .. Poti pls spune-mi unde pot lua pentru a studia structura acestor fişiere, astfel încât să mă ajută să le înţeleagă. Mulţumesc în avans Tama [size = 2] [color = # 999999] Added dupa 0 secunde: [/color] [/size] Salut baieti Multumesc pentru informatiile dvs. .. Poti pls spune-mi unde pot lua pentru a studia structura acestor fişiere, astfel încât să mă ajută să le înţeleagă. Mulţumesc în avans Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back