ajuta design GSM telefon direcţional antenă

B

buhafsaek

Guest
Am nevoie de ajutor pentru a proiecta o antenă pentru a fi utilizat pe telefon GSM această antenă trebuie să direcţionale cu cel mai bun câştig pentru a face o legătură între locaţia medie la 30 km distanţă şi cu material de obicei
orice software sau de hârtie pentru a face asta
mulţumesc

Calcul dorit Antena Obţineţi de pe link-ul de buget şi apoi deide ce antena face u nevoie pentru a proiecta.

Cu respect
Lupin

câştig mediu de 12 - 14 DBI
50 ohm
2w evaluat
GSM bandă

Salut,
Puteţi construi o antenă direcţională pentru a ajunge la această distanţă, şi a transmis un semnal de la telefonul
dvs. va ajunge la BTS.Mă întreb dacă TSB transmit semnalul va ajunge la telefon, deoarece nu are BTS direcţional antenă în acest scop.Probabil că nu.

/ pisoiu

YES Vreau să DESIGN A direcţională ANTENA să-l folosească în HOME
Orice document sau software-ul să facă asta ...... I AM Căutarea IT
AJUTOR

Array de 3 x 1 sau 4x1 (în funcţie de cât de mult vrei sa-ti u direcţional antenă) microstrip antene ..este uşor de a construi.
Dacă l-am nişte lucruri voi trimite la u ok?

Toate cele bune
Lupin

4 5 sau 6-ţintă este mare câştig pentru direcţional antenă GSM de banda

Am nevoie de ajutor pentru a proiecta o antenă pentru a fi utilizat pe telefon GSM această antenă trebuie să direcţionale cu cel mai bun câştig pentru a face o legătură între locaţia medie la 30 km distanţă şi cu material de obicei
orice software sau de hârtie pentru a face asta
mulţumesc

Sunt ataşate antena care sunt utilizaţi pentru GSM 900MHz pentru stimularea-up semnalul.Este o antena Quagi care sa-mi dai un pic mai mult de lăţime de bandă în comparaţie cu un standard de antenă Yagi (care să includă atât TX şi RX GSM900 bandă)
Feriţi-vă că, în GSM tu nu poate fi mai mare de 35 km de departe de la Staţie de bază (Timing Advance = 63; ca urmare a biţi întârziere).
cu respect

Vă rugăm să reţineţi că nu este posibil să se rupe distanţă mai mare de 35 km între mobil şi GSM din cauza Temporizare avans tehnica.Asta este standard
de limitare.
Şi acesta nu este valabil în cazul în care nu a extins gama BTS este utilizat (care este foarte rar utilizat cu 2 fizice timeslots alocate pentru o conexiune pe BTS).

distanţa este mai mică decât media
30 km
au algoritm de calcul?
Multumesc pentru raspuns

orice alte documente sau hârtie pentru acest tip

Sunt de aşteptare pentru document despre antenă microstripPuteţi să vă editaţi mai devreme de posturi în loc de a scrie pe cel nou.--
MW

pls vist la acest site pentru yagi Antena 800/1900mhz
http://store.antx.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back