Ajută-mă să găsesc un amplificator potrivit RFID cititor

D

dbtcstudent

Guest
Hi! Am fost în căutarea pentru un amplificator Amplificator / de putere pentru un cititor RFID. frecventa de operare a cititorului este 13.56MHz și modularea este Shift Keying Ampitude ( ASK ). Am fost de cercetare de aproape o lună și i cant găsi amplificator caz, nici un calcul clar sau de circuit, care este atunci când se utilizează tranzistori. O altă problemă este că eu am ... este ok pentru a utiliza un amplificator de putere, și nu un Amplificator de putere RF de a face amplifica semnalul de ieșire a cititorului RFID? eu nu pot găsi un tranzistor care operează la banda HF ... tranzistori RF comune sunt etichetate pentru VHF și UHF numai. De asemenea, am încercat să pună în aplicare RF AO, dar eu nu știu să-l pună în aplicare în mod corect și nu pot găsi amplificatorul corect, care poate amplifica o tensiune la o tensiune mai mare (de exemplu 20V), sau la o putere mai mare (4W): striga: speranta de ajutor, vă mulțumesc în avans

Acesta trebuie să fie RF Amplificator de putere. În ceea ce privește 10 și 100% ASK ambele utilizate ar trebui să fie modul de ab amplificator. Tranzistori și VHF trebuie să fie în regulă, dacă nu sunt speciall pupose.

astfel tranzistori VHF poate fi utilizat pentru a amplifica semnalele în banda HF, chiar 13.56MHz? Unde pot găsi un tutorial note bune despre proiectarea putere RF Amplificator? Am citit și descărcat o mulțime de documente, dar nici unul dintre ei pare să explice lucrurile foarte clar. VA MULTUMESC!

Unele tranzistor cu scop general poate avea fT pana la 1GHz. Eu nu pot localiza problema ta, este aveți nevoie de un LNA sau amplificator de putere?

Practic, 13,56 MHz este foarte frecventa destul de scăzut și transitors poate face in mai multe locuri de muncă la frecvență joasă, cum ar, așa că nu cred că va avea nici o problema de a selecta tranzistori pentru proiectarea ampliifers. Pentru ASK, din nou, există multe cărți care descriu tehnici pentru a demodulează semnalul de la receptor. Exista doua tehnici, și anume coerente și demodulare incoerent. Pentru demodulare coerentă, ai nevoie de o buclă recovcery transportator pentru a recupera transportatorului, care este apoi utilizat pentru demodulare. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi usful în canale mobile, cum ar fi în sistemele RFID. Deci, demodulare incoerent ar trebui să fie utilizate. În acest caz, receptorul este mult mai ușor de a elabora și implementa. Aici aveți posibilitatea să utilizați un detector de plic pentru a detecta semnalul. Punere în aplicare este simplu, cu toate acestea, penalizarea este semnalul mai mic zgomot datorii, care traduce într-o distanță mai mică sau zonă. Aici aveți posibilitatea să utilizați un detector de plic pentru a detecta semnalul. Pentru amplificator de putere utilizat la cititor, acest lucru nu ar trebui să fie o astfel de problemă, deoarece puterea nu este asa de mare. Deoarece semnalul transmis este pur și simplu CW, vă puteți permite cu ajutorul unui mare eficienta de clasă C-amplificator.

Bună ziua, amplificator mai eficientă pentru 13,56 MHz este un amplificator Clasa E. Cred că trebuie să transmită numai ASK. De exemplu, aveți posibilitatea să utilizați tranzistor IRF510/IRL510 pentru că și ușor ajunge până la și mai mult de 20W la 13,56 MHz. Există mai multe modele de referință pentru că amplificatorul. De exemplu, doar sa cauti, pentru Microchip MCRF45X de proiectare de referință. Ei folosesc o IRL510 care are o tensiune mai mică decât pragul de IRF510 astfel încât să puteți conduce în mod direct cu TTL invertor.

hi, oricine putea să spună dacă suntem capabili să judecăm performanța amplificator de putere de către uita la Vout / Vin? orice link-uri valide pentru IRF510 ca un amplificator de putere de clasă e? Mulțumesc în avans.

Vă rugăm să rețineți RFID este bidirecțională. Dacă ați pompa pur și simplu puterea cât mai mult posibil în antenă nu sunteți de gând să crească gama. Tot trebuie să se ocupe de sarcina curent modulat pe antena pentru a spune ce informații transponder RFID este de a trimite înapoi. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back