ajută-mă pentru CPLD putere de reducere tech??

N

niks

Guest
Im folosind XCR3064XL CPLD din CoolRunner II familie.Aş dori să ştiu cum se pot reduce consumul de energie în acest sens.im având o opţiune este utilizarea COOL_CLK constrângere.Orice alta tehnica de a reduce puterea consuption.
un alt lucru pe care mi-ar plăcea să ştiu, dacă nu im utilizarea unor flops în cpld apoi Cum pot putere-off cele flops, precum şi a opri clockin acelaşi.
multumesc anticipat
~ ~ niks

Jak podaje portal VideoCardZ AMD szykuje nam premierę nowej karty graficznej z GPU o kodowej nazwie Tonga. Nazwa ta pojawiła się kilka miesięcy temu w sterownikach Catalyst obok Vesuviusa (Radeon R9 295X2) oraz Hawaii (modele R9 290 i R9 290X), co dodaje wiarygodności rewelacjom VideoCardZ. Pierwsze akceleratory z opisywanym procesorem graficznym n...

Read more...

Power comsumption în programabile dispozitive depinde de trecerea activly celule sau module. Cele mai mici dintre acestea sunt swithing la un moment care,.
în mai puţin de curent este stabilit. Cu cât este mai mare frecvenţă a ceasului de mai multe ori logig va swich şi mai mult curent va utiliza.
Încercaţi să acomodate aceste Introspectivă la design. Imi amintesc de un desen de ani în urmă, am făcut şi eu la pălărie de putere mai mică comsumption. Am ajuns pterms, utilizând în producţie şi permite numai utilizarea rezultatelor, atunci când am nevoie de thes. Vreau sa spun, am pus la poutputs în mare impedanta si numai a le permite quen au nevoie de a fi.

Salut,
Aţi putea încerca să facă design complet asincrone (fara ceas, la toate, consumatoare de energie şi, astfel, numai în perioada de evenimente externe), sau dacă aveţi orice caz, indicând externe semnal Puteţi face aceasta la nivel mondial ceas permite (de ieşire şi permite ca EltonJohn menţionat)
Toate cele bune,
FS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back