afişare

D

DavidNelly

Guest
colegilor hello,
Monitorul CRT (Samsung, SyncMaster 753 DFX), meniul este întotdeauna afişat şi toate switch-uri fata de control (micro switch-uri) sunt ok.
Orice idee?te rog.
Vă mulţumim pentru timpul acordat.

aceasta este o problemă generală, cu multe dintre monitoarele din cauza vârstei ....dumneavoastră este unul vechi???cât timp a fost în uz???

pentru acest încercaţi apăsând butonul de meniu de mai multe ori şi în cazul în care dispare eşti norocos altceva trebuie doar sa a pune sus cu acest lucru sau să monitorul pentru service ....

Bună A. Anand,
Vă mulţumesc pentru comentariu.
Mine, nu este foarte veche.Acesta este de aproximativ 1 an.
Şi l-am verificat deja micro-switch-uri.Ele sunt ok.
Oricum, vă rugăm să ajute care experieced acest tip de problemă.
Mulţumesc

prietenul meu cu experienţă aceeaşi problemă şi să monitorizeze lui a fost un vechi o ....acesta este, în general, din cauza prafului ....aceasta pantaloni scurţi o parte pentru uneori ....el a avut-o o singură dată şi curăţate didnt problema apar pentru uneori ...apoi a apărut din nou ....

pentru mine, am avut unele probleme similare dar soluţionate de către instabilitatea merge pe PCB intreaga, cu o lupa puternica.în cazul în care sunt găsite pete de lipire cu o spun pentru spaţii înguste poveste în ea, mi-ar resolder ei.acum de afişare meu de monitor este de rock solid.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back