Acumulator Laptop

J

Johnson

Guest
Aveţi nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru detaliu sau tutorial de laptop baterie şi încărcător circuite, special Sunt interesat sa stiu mai multe despre circiut care este, de obicei, în interiorul bateriei!Este încărcător sau doar protecter?

Rozwiązanie Veeam Availability Suite, które będie dostępne w lecie 2014, to pakiet gwarantujący dostępność wszystkich aplikacji i danych w dowolnym czasie i miejscu. W ten sposób Veeam wprowadza nową kategorię rozwiązań, która pozwala na osiągnięcie tego, czego nie potrafią tradycyjne rozwiązania do ochrony danych i zarządzania kopiami zapasowymi - zapewnia ciągłość funkcjonowania firmy (Always-on Business).

Read more...

hai Johnson, circuit in interiorul bateriei serveşte două scopuri.Unul îl monitorizează temperatura bateriei în timpul încărcării şi a transmite un semnal de la micro controler principal bazate pe sistemul de taxare în interiorul Laptop la închidere de tarifare proces.În al doilea rând, în care le-a construit o încărcare de peste protector care protejează bateria de la mort scurţi.Aceasta se datorează faptului că pentru a proteja utilizatorul prea ca bateria va fi de obicei un Li Ion, care poate oferi mai multe ampheres de aşteptat ca, care poate juca orice pagubă în timpul belea.Sper că acest lucru vă va ajuta .... Noroc

Mulţumesc, nu aveţi nici un articol sau documentul tehnic legate de această problemă?

Johnson a scris:

Mulţumesc, nu aveţi nici un articol sau documentul tehnic legate de această problemă?

- Este încărcător de baterie în interiorul sau este pe placa de bază?

- Am văzut nişte oameni deattaching bateria atunci când acestea au acces la linia de putere!Este util?Care este cauza?

-
De asemenea, am auzit despre resetarea internall contra, care numără în taxa de timp!Vreau să spun că arată că timp de acumulator intern specifica faptul că este de actualitate, şi ignoraţi de reîncărcare!apoi încercaţi oameni pentru a reseta contorul de timp şi de refolosire-o! Este corect?

Deattaching bateria atunci când acestea au acces la linia de putere.
O baterie Li-Ion keped la taxa pe deplin pierde aproximativ 12-15% din capacitatea de evaluat mAh fiecare an.Dacă keped la 50%, taxa este pierde mult mai puţin, aproximativ 4% în fiecare an.

Vreau să repet meu întrebări din nou:
Johnson a scris:

- Este încărcător de baterie în interiorul sau este pe placa de bază?- De asemenea, am auzit despre resetarea internall contra, care numără în taxa de timp!
Vreau să spun că arată că timp de acumulator intern specifica faptul că este de actualitate, şi ignoraţi de reîncărcare!
apoi încercaţi oameni pentru a reseta contorul de timp şi de refolosire-o! Este corect?

Johnson a scris:

- Este încărcător de baterie în interiorul sau este pe placa de bază?- Am văzut nişte oameni deattaching bateria atunci când acestea au acces la linia de putere!
Este util?
Care este cauza?- De asemenea, am auzit despre resetarea internall contra, care numără în taxa de timp!
Vreau să spun că arată că timp de acumulator intern specifica faptul că este de actualitate, şi ignoraţi de reîncărcare!
apoi încercaţi oameni pentru a reseta contorul de timp şi de refolosire-o! Este corect?

Aş dori să întreb din nou întrebarea mea:
- Este structura internă de mobilă baterii aceeaşi ca bateria laptop?Ne putem aştepta la aceeaşi protecţie în circuitele de telefonie mobilă battrey?

Johnson a scris:

Aş dori să întreb din nou întrebarea mea:

- Este structura internă de mobilă baterii aceeaşi ca bateria laptop?
Ne putem aştepta la aceeaşi protecţie în circuitele de telefonie mobilă battrey?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back