AC teren VS DC teren

W

Walters

Guest
Ce diferenta intre AC teren VS DC teren?

Cum u ştiu care este motivul AC DC şi în cazul în care este motivul?

Pentru a adăuga mai multe Obţineţi vom folosi un "bypass condensator" în emiţător sau catod, dar este de a trece condensator DC teren, eu nu inteleg cum AC semnal nu poate merge la DC teren, dar a obţine mai multe Obţineţi de la AC semnal

Cineva mi-a spus că a simbol al şine este AC sol şi de la sol este simbolul DC teren e adevarat

Dar cum poate un semnal AC DC nu merge la sol, dar obţine semnal Obţineţi de la componente cum ar fi legate de by-pass condensatori DC terenREGULI

1.) În cazul în care un circuit este motivată printr-un condensator este menţionată ca AC-fundamentate, deoarece numai AC semnale pot trece prin cap la sol, DC, nivelurile sunt blocate.

2.) Întrucât, în cazul în care un circuit este de aşa natură încât DC curent poate flux la sol, ca de exemplu printr-o rezistenţă, atunci este considerată a fi DC-fundamentate.

3.) Condensator la sol (AC-sol), sau direct la sol (DC-sol).

Salut,
Chiar nu contează dacă le numeşti AC sau DC teren teren sau altceva, pentru că, în cele din urmă, ca pe Kirchoff legea curenţi toate că a părăsit terminal de livrare va trebui să mă întorc la ei negative terminal.Aş dori să clasifice ca teren de putere la sol, Semnal de la sol, Ground Analog, Digital teren
etcSă-ţi explic ce am vrut de fiecare din motivele de mai sus şi ca importanţă sa le vad:
Ground Power: Toate reveni puncte de mare putere de aprovizionare şi a trece condensatori şi porţiuni de circuit livrarea de mare putere ar trebui să fie separate de preferinţă de la un nivel scăzut circuite analogice si logica, pentru a evita potenţialele picături în pământ linie de nivel scăzut circuite, pentru a evita zgomotul din sistem şi greu de falsificat urme curent feed back şi de instabilitate, easpecially în mare câştig op-amper circuite.Acum, cred că a declaraţiilor de by-pass pentru condensatori emiţător rezistenţe şi op-amper suppies, de vreme ce aceste purta doar curenţi mici, acestea trebuie să fie conectat la semnal de teren numai.Mai mult, în cazul în care acestea sunt returnate condensatori la zgomotos putere teren, ea va fi echivalentă cu injectarea de zgomot direcly la emiţător de tranzistor şi în cazul unei op-amper alimentare cu energie, de furnizare a conduce vor fi afişate de zgomot de puterea de la sol cu privire la semnal de teren, opusul a ceea ce am vrut.

Semnal de la sol:
Acest teren este în cazul în care ar trebui să reveni toate semnal-ves, semnalul trece de negative şi a ofertei de ocolire condensatori de puteri mici, de mare câştig dispozitive.
De exemplu, într-un amplificator audio, toate motivele de preamplifier circuite inclusiv microfon reveni va merge la semnal de teren, toate motivele de putere amplificator circuite inclusiv Vorbitor reveni va merge la putere teren.
Analog Ground: La fel ca semnal de la sol, dar este format din toate declaraţiile de mică putere circuite analogice.
Digital teren: Toate declaraţiile de mică putere logica circuitelor.
În funcţie de complexitate al Consiliului de administraţie, este posibil să aveţi toate cele patru tipuri de motive pe un singur consiliu.Dar amintiţi-vă, în cazul în care semnalele de pe bord nu sunt izolate, în cele din urmă, toate motivele trebuie să fie SHORTED la un moment dat, de vreme ca pe KIRCHOFF legea un curent lăsând o porţiune de circuit trebuie întotdeauna să reveniţi la ea,
cu toate acestea mic de curent poate fi.
Cu respect,
Laktronics

Salut,

În principal, de nivelurile de zgomot sunt diferite în AC şi DC GNDs.Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii, contactaţi-mă,

Cu respect,

N. Muralidhara

LCR-BEL

Max, uita-te la asta,
vă rog.Veţi găsi câteva explicaţii despre modul de a realiza / separate analogice si digitale terestre pe un bord.
http://www.edaboard.com/download.php?id=141974

Cum este AC teren de zgomot diferite decât DC teren de zgomot?

Ce spui de u având diferite zgomote?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back