7 segment de afişare (ora întârziere)

D

dayal

Guest
Hai,
fac ADC interfaţare proiect cu patru 7 segment disply, i cod scris în C, am primit de ieşire flickring în timp ce afişează ieşire în 7 segment a condus, cum i se poate sustrage flickring, şi eu sunt, folosind ADC interrupt.and asemenea, am folosit unele mathmatical formulă pentru cererea mea în funcţie principală, cum pot crea timp de întârziere, pentru a evita flickring.motivele să mă ajute ...

Vă mulţumim şi respect
dayal

pune unele micro secunde întârziere
doar pentru a pus un nod sau în timp ce pentru 20
- 30 repetare şi verifica

Salut,
Introducerea de 1ms timp întrerup.La fiecare şapte intrerup selecta un segment de afişare şi afişa conţinutul său.continua aceeaşi metodă pentru restul de afişează.Pe principalele bucla merge pe verificarea ADC etc.Deoarece este întrerup condus, pe ecran va actualiza fără pâlpâire.

Sper că acest lucru vă va ajuta ..

- Nishal

dayal a scris:

fac ADC interfaţare proiect cu patru 7 segment disply, i cod scris în C, am primit de ieşire flickring în timp ce afişează ieşire în 7 segment a condus, cum i se poate sustrage flickring, şi eu sunt, folosind ADC interrupt.and asemenea, am folosit unele mathmatical formulă pentru cererea mea în funcţie principală, cum pot crea timp de întârziere, pentru a evita flickring.
motivele să mă ajute ...

cu 4 7seq puteţi folosi de timp cu 5ms şi interrupt.write pe primul 7seg şi aşteptaţi 5ms-apoi următorul ...(multiplexare modul), prin această metodă se poate conecta u 6 7seq şi displayin fără flicking.Adăugat după 2 minute:Notă: consumatoare de curent în această metodă este de 4 mai mare de timp.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back