64-biți în loc de 32-biți?

A

aminRoy

Guest
în loc de 32. ar trebui să i trebuie doar să descărcați n instala 64? Eu nu credeam că cel mai probabil nu e nici o problemă cu 64? Știu că aceasta este o întrebare stupidă, dar nu a fost o astfel de problemă cu editorul MS-DOS în consola 64-biți câștiga env. nu există nici un editor. Sau nu 64 buggy în vreun fel? doar să săriți la 64 și de a salva ceva timp în cazul în care cineva poate giv unele răspuns.

64 de biți distributii pot fi ușor mai rapid, dar sa fiu sincer eu nu pot vedea diferenta de mult. Îmbunătățire majoră este în memorie în cazul în care ~ 4 Gb de prescripție este eliminat, dar chiar că a fost în mare măsură depășită pe versiunile pe 32 de biți prin utilizarea PAE și a altor tehnologii de extensie. Unele driver software și programe vor fi versiuni diferite, dar ar trebui să fie identice în performanță. Este într-adevăr până la tine, eu personal nu am venit peste orice probleme de incompatibilitate și, cu siguranță, consola functioneaza exact la fel în ambele versiuni. Brian.

"Știu că aceasta este o întrebare stupidă, dar nu a fost o astfel de problemă cu editorul MS-DOS în consola 64-biți câștiga env nu există nici un editor.". Ce vrei să spui cu asta, prietenul meu?

Doar pentru clatification - aceasta este "Linux software-ul" parte a forumului, întrebarea se referă la MS-DOS Console. Vorbim despre o sesiune de emulat Windows, xterm (sau echivalent), sau un adevărat sistem de operare de instalare Windows? Dacă e Linux, nu am cunoștință de nici o problemă cu aplicatii comsole la toate. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back