555 de timp false declanşează ..?

D

david90

Guest
Uită-te la acest circuit
http://www.uoguelph.ca/ ~ antoon / circ / monovib.htm

în cazul în care codul PIN de sârmă între 2 şi a trece de moment este lung, tremura de circuit bord declanşa contorul de timp.Cum pot preveni acest lucru?Dacă nu există nici un fir de aderenţă între 2 şi trece, nu declanşează false apare.De asemenea, nu există nici un fals declanşează dacă aş conecta codul PIN de la 2 la V, dar am prefera să nu fac asta.

Pls ref aceasta:
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

"utiliza o debouncer şi o mică passfilter"

PIN-ul nu se ating 2 este orice altceva, cu excepţia groud când este apăsaţi butonul.De fals declanşează PIN 2 se întâmplă atunci când nu este conectat la pământ.

Ce este mic, trece de filtru?

Folosiţi un mic C (10nF) pentru a vă conecta PIN 2 şi sol.

Obtinerea de zgomot, atunci când a muta un fir poate fi triboelectric efecte (izolator de a deveni un condensator, atunci când acesta pierde contactul cu sârmă, care transportă pe un tarif care apoi provoacă zgomot, deoarece nears sau atinge de izolator din nou, de exemplu) care pot fi diagnosticate de către schimbare de sârmă de calitate.

mai probabil, totuşi, este electromagnetice în origine, o pereche de sucit rula la trecerea la pământ şi la 555 va reduce-o, cu toate acestea, condensator de la PIN-ul la 2 la sol este cel mai bun loc pentru a începe şi este, probabil, vă stabili

salut

aici este buna soluţie pentru această problemă trebuie să funcţioneze bine pentru tine

vezi ataşament
Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest ataşament

i de asemenea, cu care se confruntă această problemă de ceva timp înainte.
Am observat că PIN 2 shloud nu trebuie să fie deschis (float).
trebuie să-l de a conecta un rezistor de 10k de aderenţă între 2 şi v.
dacă distanţa este mai apoi 1 picior.atunci va trebui să utilizaţi un releu.com conecta.terminal de releu pentru a PIN 2 şi NO terminal la gnd.(Dar, încă de utilizare pullup rezistor).
acum, dacă dai de aprovizionare a releu
de bobina, se va conecta energized şi codul PIN de la 2 la gnd.
Acum puteţi folosi fir lung pentru furnizarea de releu mai mult de 1 picior (acesta ar putea fi 100feet).

Asta
e ceea ce am făcut şi se pare să funcţioneze.Tocmai am conecta un rezistor între 5V şi PIN 2 apoi a comuta între 2 şi codul PIN de la sol.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back