5:19! Proiect Nou!

D

DelheZi

Guest
Bună tuturor,
Oricine este interesat de acest proiect?Pot răspuns aici astfel încât să pot explica mai în detaliu.Ok?
Auzi de la u guys.

Cu respect,
DelheZi

Bună, ..

Ce vrei sa spui de energia infinit conexe.?

IH
vei fi mai specifice cu privire la ce fel de energie infinita care vorbiţi despre?
Ce vorbesti de energie infinita prin mijloace mecanice, electronice, electrice sau nucleare?
Specificaţi acest lucru, atunci vom discuta.

haha ca suna u rezolvat problemele din lume, în cazul în care puteţi realiza că într-un mod sanatos envairomentally ....i think u a putut fi uitat la preţul de Nobel ....Desi tu într-adevãr, nu ne-au spus nimic despre asta.

Un pic mai multe detalii ar fi grozav.

O gaura neagra.una de mărime suficientă pot genera toate a energiei noastre ...
Probleme:
"Au aceasta greutate este de strivire mine la moarte"
"Theres radiaţii suficient aici pentru a pop floricele"

Recent, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia că thereisn't gaura neagră, la toate!.Este mai mult de anti-materie.

<After Ridicarea sprânceana lui dreptul de mult ca Spock>
Vă rugăm să explicaţi şi să dea o sursă pentru această idee ciudat.Găurile negre sunt domeniul meu de cercetare.Prin urmare, ar fi trebuit sa auzit de aceasta teorie.

Întrebare: Dacă o gaură neagră este pur şi simplu anti-materie, atunci cum se-un singur pas despre care explică greutate (cu excepţia cazului în care constă dintr-o singularitate de antimaterie, dar apoi toate trase în chestiune ar reactiona, oferindu-off cantitati masive de energie.)

Uită-te la acest articol la arstechnica.com/columns/science/science-20050403.ars.

Acum, oamenii de stiinta de la Lawrence Livermore sunt provocatoare credinţele acceptate, susţinând că nu există un astfel de lucru ca o gaură neagră."Este o certitudine faptul că în apropierea găuri negre nu există", în conformitate cu George Chapline.Potrivit acestuia, găurile negre sunt de fapt stele facute din energie întunecată formate prin colapsul unor stele masive.

www.scienceforums.com/archive/index.php/t-2476.html

sa o pe asta,

"Nu a fost niciodată dovezi directe de o gaură neagră", a declarat Chapline, recunoscând în acelaşi timp există obiecte care teoria relativităţii generale ar prezice sunt gauri negre la centrele de galaxii."În mod ironic, Einstein, de asemenea, nu credea în găuri negre, chiar dacă el a creat teoria relativităţii generale.

DelheZi a pus o întrebare enigmatice!

Răspunsul este simplu: Infinity de energie nu pot fi generate în EarthMotivul: E = mc ^ 2-Helios

Salut
Eu cred Helios este drept .... u nu poate HV energie infinită.în ceea ce priveşte anti-materie este preocupat de HV-am auzit ABT-o în romanele de Dan Brown, ... donno definiţia exactă a acestuia.a putea anyone kindly a explica aceasta pentru mine.

cu respect

acest lucru nu este un nou proiect, de cercetare în acest domeniu a fost în curs de desfăşurare de mai mulţi ani (a se vedea panouri solare).

este posibil să aibă energie infinit, da, aveţi posibilitatea, şi că este zona reala de cercetare cu privire la orice importanţă acum.

noroc atât de bine cu munca ta!asiguraţi-vă că să ne înştiinţaţi cu privire la orice rezultatele pe care le poate avea.

Mr.Cool
Last edited by Mr.Cool la 14 august 2005 3:01; editat 1 dată în total

Bine.Primul lucru pe antimaterie: Antimatter combinat cu materia creează o explozie uriaşă de energie.Acest lucru nu este infinit.Acesta este dependent de cât de mult din fiecare o are.Antimatter, cum ar fi un pozitroni (anti-electroni), a fost format cu Big Bang-ului, precum şi materie.Se poate la fel de uşor de a crea antimateria de la energie, ca în suspensie (nu că acest lucru este usor, nevoie de multă energie, ecuaţia funcţionează în ambele sensuri).

În ceea ce priveşte energia infinit, în general, nu există un astfel de lucru.AMOUNT OF ENERGY AND MATTER IN THE UNIVERSE!

Există doar o sumă FINITEde energie şi de materia din Univers!Adoptat, thats it.Se poate converti în materie de energie şi materie de energie, dar asta nu înseamnă că o ofertă infinit.

Timpul nu este problema, poate nu de către transformate în materie sau energie.De la această idee, în cazul în care nu provin de la o nebunie?Asta este ca a spune că ai putea converti "sus" (ca şi în dimensiunea), in energie.Citat:

Acum, oamenii de stiinta de la Lawrence Livermore sunt provocatoare credinţele acceptate, susţinând că nu există un astfel de lucru ca o gaură neagră.
"Este o certitudine faptul că în apropierea găuri negre nu există", în conformitate cu George Chapline.
Potrivit acestuia, găurile negre sunt de fapt stele facute din energie întunecată formate prin colapsul unor stele masive.www.scienceforums.com/archive/index.php/t-2476.html

Poate ca este o chestiune de interpretare.Las un om, nu am grijă dacă universul are un infinit de aprovizionare sau de o cantitate finită de energie.Am doar grija ce i poate folosi, şi fericire CĂ este infinită.

UTILIZAREA de faptul că energia este infinit, pur şi simplu pe motiv că energia se conservă.

Mr.Cool
Last edited by Mr.Cool la 14 august 2005 3:02; editat 1 dată în total

Dar, thats lucru.I a face have un spirit deschis la fizica.Dacă se poate dovedi a-mi acel moment pot fi convertite în energie, apoi convingerile mea va fi schimbat.Dacă eu mă pot arăta că acest lucru este posibil, atunci convingerile mea va fi schimbat.Ştiu că lucrurile funky întâmpla la nivel subnucleonic, teleporting electroni şi anume ", etc Acesta este doar faptul că ecuaţia, E = mc ˛ are nici o menţiune de timp în ea.Transformare Lorentz, de la care provine, se menţionează de timp, dar numai în viteza de mişcare relativ coord.de sistem.

Dă-mi surse.Nu voi lua în considerare o destul de tabloid repetuable.

Mr.Cool

Citat:

ar lua o căutare exhaustivă pentru mine de a găsi o referinţă adecvate care arată modul în care timpul este convertit la energie (şi apoi de la energie la masă care i presupunem că sunteţi de acord cu).
, din păcate, nu am nimic la îndemână, la gata.

Sunt de acord cu toată inima House_Cat.Tu trebuie încă să dea un argument valabil, într-adevăr, unul complet.Argumentul Dvs. 'opriri whith explicaţia dvs. de timp.Se spune ce crezi de timp este, dar nu cum la spre convertizor it la spre energie.

Primul link este de a referinţe perfect legitim, dar care o are de fapt în acel moment ea poate fi convertite în energie?

Al doilea este de la un articol despre obţinerea de energie din radiatia de fond a universului.Ea nu are nici o menţiune de conversie timp pentru a energiei.Cred ca ceea ce vă este confuz în cazul în care se referă la folosind o singură unitate pe baza de energie, mai degrabă decât în masă, exact opusul a ceea ce este utilizat în mod normal, dar perfect valabilă.Cu sistemul unitar utilizate în mod normal, masa este unitatea de bază.În acest primim un gram de apă ocupă un centimetru cub.Lungime de un centimetru cub este de un centimetru.Din aceasta ajungem că un al doilea este cât de mult timp este nevoie de lumină pentru a se deplasa 299792458 metri.Această definiţie a unui al doilea se bazează pe un acord internaţional, motiv pentru care este standard.

pe link-ul a fost prima informaţii generale pentru a demonstra că ştiinţa bun poate fi realizată fără a fi în mod necesar toate documentele in reviste recenzate.

pe al doilea link converteşte timp in energie.ea nu spune ", iar acest lucru este exact în cazul în care timpul este convertită în energie", tu trebuie să înţeleagă pe deplin conceptul de a face această realizare.

în orice caz, eu nu s-au explicat pe deplin toate că ştiu, şi ceea ce ştiu nu sunt explicate mai bine.cu faptul că, în minte, voi merge înapoi şi să înlăture toate posturile mele - Nu vreau să inducă în eroare pe nimeni.Voi continua cu persuits propria mea, puteţi continua cu a ta, şi în cazul în care / atunci când cele două cruce reciproc, probabil, ne putem ajuta reciproc.

Mr.Cool

De energie Infinity a cuarc liber.
Putem vedea Nu Quark liber, pentru că interzise antiscreening şi izolare cuarc.Dar --- pot disparea Quark (sau Gluon) de la QGP, ea a avut de energie infinit.De la distanţe mari, această (random) de culoare QGP a se vedea mai multe plătesc, şi să atragă tot, şi în final a da un QGP gigantic de culoare.Universul într-adună la un domeniu.
Consum scăzut de energie (sau de la distanţă mare) Quark potenţial este: V (r) =- kr, este infinty la dimensiunea universului.

Cum se poate --- disparea problema?

--- S domeniu sunt SUSY (supersimetria) particule (LSP, ξ1, 2,3 χ1, 2,3) cu durată de viaţă lungă.Transformările SUSY pot sparge şi taxa de lege de conservare a energiei, pentru că superspace şi propagatori super sunt mici (compacte).
Transformarea SUSY a fost descrisă în
http://ms.atw.hu/CatastropheTheory2.doc
http://ms.atw.hu/CatastropheTheory.doc

Ceea ce priveşte:
Imre

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back