>

S

sridhara

Guest
cum se creşte creşteri vbs id-ul în .....?? mosfet accesoriu

creşterea în rezultatele VBS în acţiune a organismului ca un alt terminal poarta MOS care să conducă la creşterea .... id-uldar acest lucru ar putea deteriora MOS ...

scade tensiunea de prag şi de evacuare, astfel creşte actuale.

Anand,
u-mi pot explica cum Wil act de bază ca un alt ...... POARTA
creşterea VBS wil scădere regiune epuizarea între sursă şi corp şi, de asemenea, BT D şi Corpul .... dar o lungime de canal sau Wil lăţime rămâne acelaşi??

dacă vă imaginaţi o diodă între corp şi apoi sursa mai puteţi trimite o prejudecată ea (pana la o limita) mai mult curent.aşa cum este, de asemenea, o cauză a schimbării de scurgere actuale, poate fi considerat o poarta a doua şi, prin urmare menţionate la spate ca poarta "".sohiltri a scris:

Anand,

u-mi pot explica cum acţionează ca o altă bază de Wil ...... POARTA

creşterea VBS wil scădere regiune epuizarea între sursă şi corp şi, de asemenea, BT D şi Corpul .... dar o lungime de canal sau Wil lăţime rămâne acelaşi??

VBS atunci când este incresed fluxurile de curent de la vrac la sursa care este apoi adoptată de exodul ........pot să spun place că o pot asuma astfel .......

dar trupul este părtinire la cele mai negative potenţiale .... astfel încât, chiar dacă VBS creştere u ur decreasin doar o prejudecată reversul u diodă considerate între sursă şi corp .... u nu se poate spune că Wil fi în creştere ca urmare a fluxului de curent de la organism la sursa .... explica-mi dacă mă înşel .....

Nu, nu sohiltri te gândeşti în mod greşit .....Cea mai mare parte nu poate fi conectat la cele mai mici disponibile potenţial în circuit ta .......

În design digital le conecta la sursa (unde pot fi unii potenţiali) pentru a evita o creştere în VT ...

În proiectarea analogic este pus la potenţialul punctul cel al circuitului ......
Sper ca am dreptate ....

Da dreptul .... lucru în analogic totuşi este la ..???? părtinire inversa atunci cum fluxul de curent se va ...

desigur actual nu va circula între vrac şi sursa ...... Ce îndoială ta ....

VBS atunci când este incresed fluxurile de curent de la vrac la sursa care este apoi adoptată de exodul ........pot să spun place că o pot asuma astfel .......ur răspuns în ultimele tău post ..... apoi creşte chiar şi în VBS nu va permite nici fluxul de curent ... apoi cum creste Id-ul??

Nu cred că nu te punctul meu ....

Nu poate fi orice Id-ul după formarea canal ..... asuma Deci, există unele Id-ul şi acum se aplică unele VBS apoi Id-ul va creşte .....thats de ce am spus ...

"Atunci când este VBS incresed fluxurilor de curent de la vrac la sursa care este apoi adoptată de exodul de ........ pot sa spun place că o pot asuma astfel ......."

Ai prins ideea acum ....

Hei, cum se intampla ...o creştere a VBS poate creşte actual numai între vrac şi sursa ...cum ar putea acest lucru să fie preluat de scurgere ...ca potentialele differnt sunt aplicate între sursă pentru a drena şi sursa de la vrac ...

dacă analiza în mod corespunzător puteţi găsi că tensiunea poartă şi tensiunea corpului sunt de polaritate opusa si, prin urmare, terminalul organism eficient în creşterea ajutoarelor de adâncimea de canal şi eficient care acţionează ca un alt exemplu, poartă backgate ...Acest lucru duce la creşterea Id-ul ...

Este această regulă cu u sohiltri ....Sper ua lua punct de acum ...

Anand,

U să spui tht ia în considerare în NMOS ... poarta se aplică potenţial pozitiv pentru formarea .... canal şi, astfel, în loc de organism Conexiune la sursa de astfel vbs = 0 ..... ne conecta la potenţialul de organism sursa WRT pozitiv .. astfel, creşterea VBS ...... acum atât trupul cât şi porţi sunt la acelaşi potenţial ..... Aceasta va reduce adâncimea de canal ....

Sunt confuz ... vă rugăm să corectaţi-mă .....

în caz de poarta NMOS se aplică pozitiv ...sursă este aplicată negativ şi aşa terminale organism ar trebui să fie aplicată mai negative decât acest backbias sursa organismului dioda ....ceea ce înseamnă că potenţialul negativ la terminalul va împinge organismul este taxa mai mult spre canal ajutat mai mult la formarea canal ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back