2500 Mhz antenă ajuta te rog?

R

raticus

Guest
Salut baieti

Te rog ajuta-ma cu cateva sfaturi cu privire la antenei externe de construcţie pentru meu
modem wireless.
De frecv.este de 2500 MHz.

Noroc
Raticus

Construcţie simplă, care lucrează cu nici o melodie.
http://helix.remco.tk/

Buna, Medap.Thanks.

Noroc
Raticus
Inutil post.Atenţie!--
makswell

Pot spune u solicitat Polarization, Impedanta Lăţimea de bandă şi să câştige?

Cu respect
Lupin

Vă mulţumim pentru a răspunde la cererea mea, lupin.

I va avea specificaţiile în 18 de ore.

Noroc
Raticus

Makswell Ne pare rău, dar dacă nu reuşesc să-i mulţumesc oameni pentru a vă da un sfat bun, atunci nu sunt de acord.

Puteţi să-mi ia toate punctele, dacă doriţi, dar eu încă mai cred că este decent şi politicos sa-ti multumesc Medap.I au donat 50 de puncte pentru tine.Raticus

Raticus,
Makswell este aplying de Elektroda reguli.Ar trebui să le citiţi!Desigur, este politicos şi chiar indicat să-i mulţumesc pentru oamenii vă ajută, şi aşa cum este prevăzut în reglementările în vigoare, există două modalităţi pentru că: PM utilizatorului sau donează-l puncte.Normele "nu vă mulţumesc" şi "nu inutil mesajele" sunt suficient de clare, în opinia mea.Indiferent de Elektroda reguli vă va conduce la mai multe avertismente şi, eventual, de a interzice.Încercaţi să respecte normele ca vom face toate.

/ pisoiu

Salut tuturor!

Multumesc 'pisoiu' pentru răspunsul.

Raticus, nu vreau
dvs. de puncte.Toate moderator
lui scop este de a păstra subiecte ca lizibil posibil.De aceea, toate sunt nedorite post a încercat să elimine.
Ca 'pisoiu "a spus, mai există şi alte căi, altele decât umple forumul cu posturi inutile.

Eu vă rog să citiţi cu atenţie regulile forumului înainte de a posta.Există spus foarte clar, ce au vrut şi nedorit de posturi.Sunt sigur că aţi înţeles, ceea ce am spus.Sper că acest lucru
"Caz" este acum închis.

--
makswell

Lupin

Din nefericire,
nu poate lua nici o inteligenta mea de la radio cu privire la furnizorul lor de antenă, aşa că eu sunt doar de gând să construiască o spirală, aşa cum este descris in link-ul de mai sus, şi a vedea cum merge.

Noroc
Raticus

Vă sugerez să folosiţi PIFA antenă.Este câştig este mai mare de dipol

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back