120 MHz Design trece banda de filtru - ajutor, vă rugăm

D

davicente

Guest
Am proiectat şi simulat de 120 MHz (BW3db = 21 MHz), filtru de bandă cu ciolcraft şi temex parametrilor S fisiere, dar atunci cand am facut PCB, răspunsul a filtrului a fost destul de diferită de cea pe care am obţinut în timpul simulării cu microunde de birou . Am făcut o simulare de rău? Ar trebui să se bazeze pe S-parametrii din coilcraft şi temex? Mulţumesc în avans. Arevalo

La aceste frecvențe capacitatea suplimentară de tampoane PC și urme, precum și inductanța urmă devin semnificative. Dacă acest lucru nu este pe o placa PC există încă parazite similare. Încercați din nou cu simulare, fie estimări ale acestor valori parazitare sau mai bine includ încă aspectul de bord PC-ul dvs. în simulare.

Davicente, Încercaţi să includă în toleranţele de simulare ale elementelor. Filtrul este relativ îngustă şi, probabil, sensibil la toleranţe. Nu ştiu cum arată filtrele, dar in cazul tau, este mai bine să folosiţi un filtru cu rezonatori în loc de o forma canonică - aveţi posibilitatea să proiectaţi un astfel de fiter cu inductori identice. Aruncati o privire la N / U / h / e / r / t / z site-ul web. Acolo puteţi găsi F_I_L_T_E_R demo Solution 9.0, capabil de proiectare a filtrelor cu rezonatori identice. Cel mai bun de noroc, STO

Hi Stoyanov Eu nu pot găsi un articol in solutii de filtrare pentru a proiecta o BPF cu rezonatori identice. Cum pot utiliza această funcţie? În ceea ce priveşte

Cred ca filtru de 120MHz este uşor de a proiecta cu componente LC. înainte de a le proiecta, aveţi nevoie de a determina tipul şi seria de filtru. în timpul prelucrării de depanare, trebuie să completaţi fiecare pas bloc cu pas.

Vreau să design-un bandpassfilter pe un PCB FR4 1.6mm gama thickness.The este între 70Hz și frecvența 30kHz.Cutoff la 200Hz si 10kHz. Pls sfătui-mi ce tip de condensator care urmează să fie utilizate ca enumerate mai jos: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back