12-bit ADC SAR

U

uladz55

Guest
Salut,
cine ştie, este posibil pentru a obţine 12 biţi RAS ADC, fără de auto-calibrare folosind procesul de moderne CMOS?
Rata de eşantionare este mai mică de 100 kHz.

Acest lucru va fi OK!

Poate rata de SAMP poate fi 500K ~ 1M

Salut,

a face tu know orice comercial 12 biţi RAS ADC, fără selfcalibration?

Mulţumesc

Da
individ
este o orice lucru care la vinde?
ridicat rata de samping, probabil, de ajutor.

Bună, layes2,

Poti pune orice referinţă cu privire la comercială 12 biţi SAR Taxa de-redistribuirea ADC, fără selfcalibration?

Mulţumesc,

Uladz55

Nu cred că 12-bit ADC SAR, fără de calibrare este posibil.Se poate folosi cu laser pentru a modifica R sau C pentru a satisface Spec.

Salut,

Microchip dispune de 12 de biţi 100kSPS SAR ADC (MCP 3204/3208) şi menţionează nimic despre selfcalibration.

Dar eu nu sunt sigur că nu utilizează selfcalibration.

Deci, are cineva să aibă o experienţă cu sau stiti despre 12 biţi SAR ADC fără selfcalibration?

Nu este produs în dispozitiv analogic, care este de 12 biţi SAR ADC, fără selfcalibration.Sunt sigur că.

Bună, segabird,

Ce ANALOG DEVICES's 12-dit SAR ADC, fără selfcalibration?
Poti pune referinţă mai exact?

uladz55 a scris:

Bună, segabird,Ce ANALOG DEVICES's 12-dit SAR ADC, fără selfcalibration?

Poti pune referinţă mai exact?

Bună, segabird.

Multumesc pentru informare.

DZA AD7440/AD7450-a 10-biţi şi 12-bit ADC.
Se pare că 12-bit ADC, fără de calibrare a randament scăzut şi DZA folosit acelaşi circuit de 10-bit şi 12-bit ADC.

Theorically, ar trebui să fie posibilă obţinerea 12 biţi, fără de calibrare pe un proces standard CMOS.

Dar noi suntem la marginea de precizie procese tehnologice, astfel încât fiecare dispozitiv din circuitul trebuie să fie elaborat cu atenţie.

Sfatul meu este de a avea o privire la cartea PE Allen, care au un capitol interesante pe design ADC.De la calculul înscrise pe această carte, arhitectura mai potrivite pentru 12 biţi SAR ADC, fără de calibrare pare a fi o taxa de-scalare MSB, voltaj-scalarea LSB DAC.

Salut,
Mă întreb de 12 biţi ADC, fără cal.poate avea randament ridicat la punctul de proiectare circuitul de vedere.IC real în procesul de fabricaţie, este de dificultate pentru a produce un astfel de produs.

Salut,
McCreary şi P. Gray a declarat în hârtie lor (IEEE, JSSC, VSC-10, nr.6, 1975) că rezoluţie maximă pentru taxa de redistribuire SAR ADC w / o de calibrare este de 10 de biţi.
Iar principala sursă de unacuracy este de nepotrivire condensatori.

Dar acum avem comerciale, 12-bit taxa de redistribuirea SAR ADC w / o de calibrare.

Pe de altă parte, A. Hastings în "sa arta de a layout analogice", p.253 în anul 2001 a declarat, că neprelucrate condensatori de oxid de poate atinge de potrivire 0.01%, adică 14 sau chiar 15 rezoluţie de biţi.

Deci, tehnologia se dezvoltă foarte rapid.

Practic, pe cât ştiu ,10-11bit pentru condensatori de potrivirea este mai rezonabilă în technology.It moderne CMOS nu este uşor să păstraţi de mai sus 12 biţi rezoluţie.

În asimetrie Aditional la condensator, cred că ar trebui să existe alţi factori afectează rezoluţie de până la 12 biţi.Acesta poate provoca de amplificator operaţional sau o nepotrivire mos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back