1.2V, 2.5V şi 3.3V de aprovizionare pentru FPGA Spartan 3

G

gold_kiss

Guest
Hi All,

Eu sunt alegerea ICs de reglementare următoare pentru placa mea Spartan3 Demo.Poate cineva sa-mi spuneţi dacă acestea sunt ok.

1.LM350T (1.2V la 3.3V @ 3A) pentru VCCINT -> 1.2V
2.LMS1585ACS-ADJ (2.5V @ 5A) pentru VCCAUX -> 2.5V
3.LMS1585ACS-3.3 (3.3V @ 5A) pentru VCC0 -> 3.3VPoate cineva sa-mi spuneţi dacă votarea curentă este ok?

Mulţumesc,
Gold_kiss

Tu dont nevoie pentru a utiliza un regulator de 5A pentru VCCaux, o requlator 500mA este fin

Max Mystery,
Poti sa-mi dai numărul de Reglementare parţial, pentru cerinţa de mai sus.Eu trebuie să verifice availablity la locul meu.

Mulţumesc,
Gold_kiss

De exemplu,
aveţi posibilitatea să utilizaţi TPS79525 de la TI

puteti merge, de asemenea, link-ul următor pentru alte soluţii:
http://focus.ti.com/analog/docs/articles.tsp?articleType=brc&templateId=2&familyId=361&path=templatedata/cm/brc/data/hpa_ppm_xilinx_fpga&DCMP=XilinxFPGA&HQS=Tools IL xilinxfpga

Cotare curenta este de până la complexitatea design-ului şi

frecvenţă de funcţionare.v-ar rezerva mai bine o marjă.

dar cred că dispozitivul pe care a ales poate îndeplini obligaţia de dumneavoastră.
toate cele bune

gold_kiss a scris:

Hi All,Eu sunt alegerea ICs de reglementare următoare pentru placa mea Spartan3 Demo.
Poate cineva sa-mi spuneţi dacă acestea sunt ok.1.
LM350T (1.2V la 3.3V @ 3A) pentru VCCINT -> 1.2V

2.
LMS1585ACS-ADJ (2.5V @ 5A) pentru VCCAUX -> 2.5V

3.
LMS1585ACS-3.3 (3.3V @ 5A) pentru VCC0 -> 3.3VPoate cineva sa-mi spuneţi dacă votarea curentă este ok?Mulţumesc,

Gold_kiss

http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/tps75003.html

Două 95% eficientă, 3A Controlere Buck si One 300mA LDO
Testat şi aprobat de către Xilinx pentru alimentarea Spartan -3, Spartan-3E şi Spartan-3L FPGA
Reglabile (1.2V la 6.5V pentru Bucks, 1.0V la 6.5V pentru LDO) Voltages de ieşire pe toate canalele
Input Voltage Range: 2.2V la 6.5V
Independent de Soft-Start pentru fiecare livrare
Independent de Activare pentru fiecare livrare pentru flexibilă Sequencing
LDO stabil cu 2.2ľF de iesire de ceramica Cap
Mici, Low-Profil de 4.5mm x 3,5 mm x 0.9mm QFN Package
CERERI
FPGA / DSP / gradina ASIC
Set-Top Boxes
Modemuri DSL
TV Plasma Display Panels

u a putea sonda în diferite în domeniul lor de putere proprii, precum şi alegerea LDO pentru alimentarea cu energie, de asemenea, u a putea folosi salt pentru a selecta tensiune diferite.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back