învelite FIFO - FIFO componenta învelite, nu există la toate

R

ramzitligue

Guest
Buna, am FIFO utilizare pe care am generate din genrator nucleu de XILINX dar când sinteza I, mi se pare că acesta nu ia nici felii pe FPGA şi în simularea de comportament componenta învelite FIFO nu exista la toate: acesta lipseşte, deşi am compila libraries.can de simulare HDL ai ajuta?

Arunca o privire la dosar RTL că Xilinx generat de bază pentru dumneavoastră.Nucleul de memorie este probabil înconjurată de o / / sinteza translate_off Pragma.Amintiri, miezuri de a fi, nu sunt sintetizate, astfel încât acestea apar ca cutiile negre într-un netlist sintetizat.

Nu este loc şi până la traseu este a alerga că acestea apar, complet funcţional, în netlist.

rb

, precum şi pentru simulare? de ce componenta învelite lipseşte? nu se produce nici o problemă?

Ce vrei să spui prin lipseşte?Ce parte a FIFO lipseşte?Te-ai genera un RB comportamentale sau model structurale?

model.i comportamentale înseamnă că componenta învelite FIFO FIFO exista in dosar, dar fişierul învelite deasn't FIFO exista

în simulare, datorită sale de a unavailablity de XILINX IP CORE Biblioteca modelsim

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back