întrebe: Filtrul de design la ADS

Y

yuezi

Guest
simulare a rezultatelor microstrip filtru design sunt diferite pentru a desenelor şi modelelor în microstrip layout şi în schematică.
în cazul în care ar trebui să-mi fac de proiectare pentru a obţine rezultatul final?
Multumesc mult!

În experienţa mea de pe u-benzi filtru, de simulare rezulta în Momentum (layout) este mai aproape de real, circuitul de măsurare rezultat.

Poate de HFSS este mai bună alegere pentru dumneavoastră dacă doriţi obţine cele mai bune rezultate.
microstrip filtru de simulare, folosind HFSS este foarte bine.

salut
pentru a obţine rezultate bune pentru microstrip i utilizarea sonet n rezultatele sunt foarte aproape de măsurat.

Momentum
de simulare rezultatele sunt foarte bune pentru microstrip filtre.Dar mai bine cu microunde pentru a utiliza metoda de simulare şi de a folosi indice de pachete
de dimensiuni.

i-au folosit impuls pentru a simula o mică trece de filtru şi trupa trece de filtru simulate rezultatele au fost foarte aproape de cele măsurat, este de fapt un mare instrument de

citeste ajutorul ei bine, există multe tutoriale r u pot găsi de a face filtru de simulare
u şi va obţine rezultate bune

yuezi,

schema (simulator de circuit,
de exemplu, Ansoft
lui Designer) sunt bune pentru prima treci de design pentru a obţine aproximative dimensiuni.Pentru a pune în aplicare şi fizic test dumneavoastră de filtrare, de dimensiuni final ar trebui să fie luate de la o optimizate electromagnetice simulare.În cazul dvs., utilizaţi orice Planar EM simulator care vă convine.HFSS pot face treaba, dar nu este cel mai eficient instrument (este nejustificată).În experienţa mea personală Sonet sa dovedit a fi cel mai bun instrument pentru acest tip de proiect.

Succes!

De dispunere schematică şi simulare în ADS nu ar trebui să diferite de mult, vă verificaţi imagini, sau puteţi folosi sonet la resimulation aceeaşi problemă pentru a vedea care este mai mult o precizie

Toate cele bune!

Este o chestiune de incorecte dielectric coeficient de PCB în special de frecvenţă?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back