întrebare pe TK în VCS.

M

Merlionfire

Guest
Bună, toate,

Eu sunt responsabil pentru trecerea de la Modelsim la VCS mediu MX.Există mai multe fişiere Tcl-ului, care funcţionează bine în modelsim.Dar când o să rămânem în DVE, unele comenzi din interiorul acestor fişiere nu sunt recunoscute de către UCLI.Cum ar fi:

winfo, toplevel

Se pare că aceste comenzi sunt TK, mai degrabă decât Tcl.Şi UCLI suportă doar Tcl.

Meu oaspete este corectă?
Eu nu am cunoştinţă o mare parte din Tcl.Ar putea u a da-mi o idee cum să se ocupe de ea?

Mulþi mulþumiri

Te pot ajuta, da-mi scrpt comanda sau mail-mă, eu va corecta aceasta şi verifica în env-mi VCS.

hi, spauls

Ar putea u ajută-mă a verifica script-urile de mai jos în TK VCS:

#! / usr / bin / doresc
toplevel. top
buton. top.quit-text Quit
ambalaj. top.quit-padx 20-pady 10TK comenzile de mai sus nu sunt recunoscute în totalitate de către UCLI.Dar Modelsim poate.

În cazul în VCS nu acceptă TK, aveţi altă abordare pentru a crea un mediu de Windows în VCS?Multe mulţumiri.

Merlionfire a scris:

hi, spaulsAr putea u ajută-mă a verifica script-urile de mai jos în TK VCS:#! / usr / bin / doresc

toplevel. top

ambalaj. top.quit-padx 20-pady 10TK comenzile de mai sus nu sunt recunoscute în totalitate de către UCLI.
Dar Modelsim poate.În cazul în VCS nu acceptă TK, aveţi altă abordare pentru a crea un mediu de Windows în VCS?Multe mulţumiri.

aji_vlsi a scris:Merlionfire a scris:

hi, spaulsAr putea u ajută-mă a verifica script-urile de mai jos în TK VCS:#! / usr / bin / doresc

toplevel. top

ambalaj. top.quit-padx 20-pady 10TK comenzile de mai sus nu sunt recunoscute în totalitate de către UCLI.
Dar Modelsim poate.În cazul în VCS nu acceptă TK, aveţi altă abordare pentru a crea un mediu de Windows în VCS?Multe mulţumiri.

Merlionfire a scris:Acesta este doar un exemplu simplu, folosind TK.
În ceea ce priveşte cererea, am nevoie pentru a crea o fereastra pop-up (care este generat prin intermediul "toplevel" comanda).
Această fereastră va accepta de intrare a unor parametri în timp ce arată rezultatul corespunzătoare.BTW, ce-i "În loc DVE ar trebui să permită acest lucru?"
spui?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back