întrebare pe testul de delta-sigma FN PLL

B

bigworm

Guest
M-am întâlnit cu problema de testare a FN PLL cu 3order must Delta-Sigma.
de clk pentru delta-sigma modulator este 13MHz, care este de aceeaşi frecvenţă cu frecvenţa de referinţă pentru PFD.când am măsură de spectru cu SA,
Am descoperit că aceasta pare să fie un întreg-N PLL.
atunci când stabilesc o fracţiune 144.6, vco oferă doar 144 * 13 = 1872M.why?
Am thoutht ar trebui să fie 144,6 * 13 = 1879.8M

această problemă nu a rezultat dintr-13M clk de delta-sigma, PLL, deoarece nu poate fi blocat în aproximativ 70ns (1/13M),
precum şi raportul de compas modificări în fiecare 70ns?

Nevoie de ajutorul tau

Plz verifica dacă există vreo abatere de referinţă de la ceas de 13MHz nominală, adică, 12.xxx sau 13.xxx.

nu ar trebui să vă folosiţi de referinţă frecvenţă ca clk pentru modulator delta-sigma
pls utilizare a împărţit frecvenţă pentru că clk

Da, pentru clk modulator este împărţit vco semnale
dar se pare că a modulator nu funcţionează
stii de ce?
şi, dacă este modulator (must) este de lucru,
cum ar trebui să fie cu privire la SA?

mulţumesc

Nu poate două probleme cu
dvs. FN.Unul este
dvs. sigma-delta modulator este uneori greşit, pentru că sa închis-bucla înseamnă ceva în neregulă cu opinia mea.Cealaltă este compas
dvs. nu poate lucra în mod ideal, în special în înghiţi contra program şi contra şi prescaler.

Toate cele bune!

Vă mulţumesc pentru răspuns.
Am încă destul de derutat.
dacă sigma-delta modulator nu funcţionează bine, s-ar putea primi un alt mediu de divizare, altele decât raportul de aşteptat o oră.dar de fapt, nu poate bloca PLL la fracţional frecvenţă.
Sunteţi de acord cu asta?
ca si pentru cele contra, am destul de acord cu tine.în cazul în care, uneori, contra lucrari anormal, PLL mai pierde statutul de LOCK.
pot să-mi daţi nişte sfaturi mai departe?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back