R
rramya
Guest
Am văzut un cod în mathworks.com care analizează componentele de frecvenţe de timp zgomotoase domeniu
semnal de complot în mod explicit de putere Vs frecvenţe
freq fs = 1000;% de prelevare a probelor
T = 1/fs;% eşantion de timp
L = 1000;% lungimea de semnal
t = (0: L-1) / T;% de timp vector
x = 0.7 * sin (2 * pi * 50 * t) sin (2 * pi * 120 * t);% i / p semnal de exemplu, două sinusoidele au fost adăugate
Acum, ne-am semnal de timp zgomotos de domeniu
prin coruperea semnal p i / x cu zero a zgomotului medie aleatoare
MATLAB COD:
noise_sig = original_sig std_dev * randn (dimensiunea (original_sig));
y = x 2 * randn (size (t)); sinusoidele% corupt cu zero de zgomot medie aleatoareaici, în linia de mai sus: de ce 2 a fost introdus (care este valoarea de deviere STD)
(Cred că din doi sinusoidele a fost implicat & adăugat)
În schimb, ar trebui să fie y = x 1 * randn (size (t)); (astfel încât var = deviaţia std = 1)
a putea orice unul a explica despre includerea 2.
MulţumescAdaugă după 1 oră 47 minute:Răspundă pentru îndoială de mai sus este:
de fapt, mă întrebam de ce au fixeze valoarea STD deviaţia ca 2 (atât de ridicate)
dar apoi, după cum am proceda codul pe deplin, în amplitudine Vs parcelă de frecvenţe puţin două
freq specificate (50Hz si 120 Hz valoarea amplitudinii este văzută în mod clar ridicată în comparaţie cu
pentru a amplitudine de zgomot (aproape de valoarea iniţială)
după cum am variat valoarea STD deviere de la 1, în complot i cant a distinge
între semnalul original şi thats zgomot Y-au stabilit abaterea DTS, astfel cum atât de ridicate
semnal de complot în mod explicit de putere Vs frecvenţe
freq fs = 1000;% de prelevare a probelor
T = 1/fs;% eşantion de timp
L = 1000;% lungimea de semnal
t = (0: L-1) / T;% de timp vector
x = 0.7 * sin (2 * pi * 50 * t) sin (2 * pi * 120 * t);% i / p semnal de exemplu, două sinusoidele au fost adăugate
Acum, ne-am semnal de timp zgomotos de domeniu
prin coruperea semnal p i / x cu zero a zgomotului medie aleatoare
MATLAB COD:
noise_sig = original_sig std_dev * randn (dimensiunea (original_sig));
y = x 2 * randn (size (t)); sinusoidele% corupt cu zero de zgomot medie aleatoareaici, în linia de mai sus: de ce 2 a fost introdus (care este valoarea de deviere STD)
(Cred că din doi sinusoidele a fost implicat & adăugat)
În schimb, ar trebui să fie y = x 1 * randn (size (t)); (astfel încât var = deviaţia std = 1)
a putea orice unul a explica despre includerea 2.
MulţumescAdaugă după 1 oră 47 minute:Răspundă pentru îndoială de mai sus este:
de fapt, mă întrebam de ce au fixeze valoarea STD deviaţia ca 2 (atât de ridicate)
dar apoi, după cum am proceda codul pe deplin, în amplitudine Vs parcelă de frecvenţe puţin două
freq specificate (50Hz si 120 Hz valoarea amplitudinii este văzută în mod clar ridicată în comparaţie cu
pentru a amplitudine de zgomot (aproape de valoarea iniţială)
după cum am variat valoarea STD deviere de la 1, în complot i cant a distinge
între semnalul original şi thats zgomot Y-au stabilit abaterea DTS, astfel cum atât de ridicate