încărcare a bateriei - taxa can't Li-Ion complet

B

bean123

Guest
Salut,
Acumulatorul meu circult de taxare a constantă numai actuale, nici o metodă constantă Voltage,
şi de curent constant este de 1A.
În cazul în care tensiunea bateriei ajunge tensiunea de tăiere 4.2V, circult tăiate.dar coborâre Tensiune baterie de la 4.2V la 4.11V în termen de aproximativ 4 minute.
Deci, bateria nu se poate ajunge de tensiune (4.2V) Vreau la spre a lua.
Şi când curent constant este mai mic, de tensiune battry este mai mare.De exemplu, atunci când este 400mA curent constant, V obţine despre 4.16V.
Cum pot face ca tensiunea de 4.2V ajunge?
Cineva să-mi spui că Li-Ion are un timp de răspuns chimic lung.şi acesta este motivul.
E corect?
Şi vă rog, da-mi solutie.
Am nevoie pentru a proiecta tensiune canstant de tarifare???
Mulţumesc

Trebuie să urmaţi algoritmul de bază de taxare, care este de a percepe la curent constant (0,2 C la 0.7 C, în funcţie de producător), până când bateria ajunge la 4.2 VPC (volţi per celulă), şi ţineţi la tensiunea de 4.2 volţi până la taxa de curent a a scăzut la 10% din taxa iniţială a ratei ..
Condiţia de terminare este scăderea responsabil curent la 10% ..

În alte cuvinte, încărcător dumneavoastră trebuie să fie constant curent, apoi tensiune constantă, cu simţul curente şi pentru motive de siguranţă ar trebui să includă, de asemenea, un contor de timp ..

Rgds,
IanP

vă mulţumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
înseamnă că dumneavoastră este tensiune constantă de tarifare este necesar pentru baterie Li-ion de tarifare?
De asemenea, am tendinţa să fie de acord cu răspunsul.

IH

Pur şi simplu utiliza un încărcător IC - deoarece de tarifare LI-ION battary ar putea fi denger - bateria poate exploda

De asemenea, nu consuma curent de la baterie în timpul încărcării aceasta - utilizează un comutator pentru a deconecta de la bateria de încărcare atunci când încărcarea

Toate cele mai bune

Bobi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back