în ceea ce priveşte s-parametrii-valori tolerabil

M

mailgvenkat

Guest
Bună tuturor,

Am extras s-paraMETRS a strucyture linie de transport spun CPW sau microstrip sau stripline, etc .... cum a face i a putea makedecision că s-parametrs a acestor structuri este optimă ?....... pentru că, în practică, am wouln't obţine valori ideal pentru cei care paramters ?.....

Este o orice standarde pentru acei parametri ?..... modul în care valorile de S11, S21, S12 ?.....
Dă-mi limita suportabilă a acestor paramters în mediul practice ?......

în cazul în care u au legături cu privire la acest răspuns, vă rugăm să ....

în ceea ce priveşte,
venkat.G.

Valoarea ideala a S11 (dB) este - ∞.Dar dacă u a putea obţine rezultate simulate în jurul -20 la-25dB i think său suficiente pentru o performanţă rezonabilă.Nu am nici o legătură.Dar am aceste informatii de la experţi în acest domeniu

jossion hi,
multumesc pentru raspuns ... regrding parametru S21 ?....
dacă u găsi nici link-uri, vă rugăm să îl transmite la mine ....

în ceea ce priveşte,
venkat.G.

Nu există nici un drept înainte răspuns la ea.
As spune ca totul depinde de lăţimea de bandă necesară şi modul de încărcare dvs. variază în această lăţime de bandă.
Practic, 30dB RL este un foarte bun cu care urmează să fie, dar dacă veţi obţine o RL de 25dB din nou un cant a fi sigur că dacă sale din cauza sarcinii sau linia rău.
Din nou cu privire la problema IL, factorii care contribuie sunt multe; conductivitate finită, pierderi dielectrice si multe altele.Aş spune nimic mai puţin de 1dB este ok, dar o să generalizeze, cant, chiar şi pentru co-cablurile axiale pe care le folosim cu analizoare de reţea au o spec. mai mare de 1dB la highfrequencies.

Raspunsul este nu există nici o marcă generalizată stand.Aceasta depinde de circumstanţe.

Sper că acest lucru a fost util.
Probabil că în cazul în care consideraţi că un caz specific, o spec. acceptabilă ar putea fi atins.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back