Întrebarea pe INL DNL de măsurare

H

hacksgen

Guest
Salut prieteni, i-au creat o dublă 12bit convertor ADC panta cu viteza de ceas a 1Ghz pentru care vreau să măsoare INL și DNL. M-am uitat la metodele sugerate de pe acest forum, ca metodă bazată pe Histogramă semnal sinusoidal sau semnal rampă. Problema este fiecare probă durează de oriunde de la 3 la 4 ore pentru a finaliza. Deci, dacă am face testul histograma este nevoie de mai mult de o lună pentru a finaliza testul. Există nici un alt mod de a măsura INL și NL a ADC într-un timp mai scurt. mulțumesc.

Hi, vrei să spui fiecare conversie durează 3 până la 4 ore!!!! La ce frecventa vrei funcționează prieten????

Hi subharpe, bloc meu digitală funcționează la frecvența de 1Ghz.It ia totală a 8192ns pentru a calcula integrala tensiunea de intrare la scară. Da, este nevoie de 3-4 ore pentru simulator cadența ultrasim pentru a da o valoare de conversie. Știi de orice alte mijloace pentru a calcula INL DNL

puteți încerca niște mostre și testarea diferența dintre ieșire și intrare, dar nu vor fi corecte să cred că simularea INL și dnl poate dura o zi

Mă tem că e modul în care aceasta este. M-am confruntat cu aceeași problemă ceva timp în urmă. Puteți găsi trucuri pentru a estima INL sau eroare de conversie, dar la sfarsitul zilei nu e nici o cale de ieșire. Ai nevoie de un număr de probe per cod și aveți nevoie pentru a le simula, deci, da este nevoie de vârstele. Singurul lucru pe care il poti face este de a simula eroare de conversie în loc de INL, care este doar lovind o dată pe fiecare cod. Care vă va oferi o limită de cel mai rău caz pentru INL. Pentru dnl este un coșmar prea. Ceea ce am folosit pentru a simula o faceți este lovit pe cod pentru gama completă și apoi în părțile dificile (în cazul meu, fiind conducte a fost puțin 1/4 VREF) simula 20 hit-uri pe cod. Un alt lucru care ar putea fi făcut este de a simula în împărțirea paralel gama completă în părți și mai târziu pe lipiți-le pe toate împreună. Cu toate acestea, se pare dificil să li se alăture toate curat. Succes!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back