Întrebare despre rezistor in kit Ion generator de

R

Rxtension

Guest
Eu am un generator de Ion Kit care le foloseşte (30) diode 1N4007 şi (30) 0.01UF condensatori şi rezistenţe sunt 3M3.Vreau să-mi condensatori de până la 100N că aşa că am putea genera ioni de mai mult, aşa că întrebarea mea este nu înseamnă că am nevoie de până rezistenţe la sfârşitul lanţului?dacă da, în ce?Thanks in advance!

CC

Nu aveţi nevoie pentru a creşte valoarea de condensator, cu toate că aveţi posibilitatea, dacă doriţi.Aceasta este lungimea dioda / lanţul de condensatoare care stabileşte tensiunea de sfârşitul şi ioni, rata de descărcare de gestiune.act de faptul că nu există o lege de diminuare revine cu acest tip de generator, în cele din urmă pierderile dioda şi impedanţa lanţul de a face creştere a lua mai mici, atâta timp cât este mai lung.

Brian.

Am avut o oportunitate de a lucra cu circuit similare, la o magnitudine diferite.Rezistente si condensatori au fost în paralel cu diode.Scopul lor trebuie să se ştie.Creşterea în aceste valori condensator va creşte componenta ac, la ieşire, dar nu-mi ajuta la actuala capacitate de creştere.
Ceea ce vine în mintea mea este de a verifica dacă actuala capacitate de intrare AC pentru a lanţului este suficientă pentru a ajunge la ceea ce ai de gand sa.În cazul în care nu este, încercaţi să folosească capacitatea de aprovizionare mai mare de intrare AC.
Raoof

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back