E
eeguy422
Guest
Bună, eu sunt de lucru pe un design pentru a fi în măsură să sens cantitatea de lumina in evidenta prin flash fotografie tipic şi ao transforma într-o tensiune liniară a fluxului luminos.Cred că am nevoie de a utiliza o fotodiodă de siliciu, dar după ce că am pierdut.Informaţiile de pe flash ce ştiu este că acesta este evaluat la 150J pentru un fulger completă şi multă lumină este în 400-1000nm gamă spectrală.Stiu puterea de plasare de fotodiodă este critică, dar fără a ţine seama că, pentru moment, cum pot referi puterea de fulger la lumina reale (radiantă)?În foile de date fotodiodă văd sensibilităţile în A / W unităţi, dar nu are sens faptul că 150J (electrice) pot fi legate de puterea de lumină.Dacă este, decât cred diode s-ar fi distrus de la energia luminii în sine.
De asemenea, aş crede Mod de fotovoltaice ar fi cel mai bine, ca nu am să vă faceţi griji cu privire la curent întuneric, dar am putea fi greşit şi modul poate fotoconductive este cel mai bun.Orice informaţie ar fi foarte mult apreciat.Mulţumesc.
De asemenea, aş crede Mod de fotovoltaice ar fi cel mai bine, ca nu am să vă faceţi griji cu privire la curent întuneric, dar am putea fi greşit şi modul poate fotoconductive este cel mai bun.Orice informaţie ar fi foarte mult apreciat.Mulţumesc.