Îmbunătăţirea ghid de undă de la cablu coaxial Treceri

M

mmrobles

Guest
Am vazut unele cercetări pe ghid de undă-a-coaxial tranziţii face simulari pentru a îmbunătăţi răspunsul tranzitiv, variind parametrii de proiectare / dimensiuni de tranziţie până acesta devine cel mai bun meci posibil. Acum, dincolo de faptul că, nimeni nu cunoaşte alte metode privind modul în care un proiect de tranziţie wg2cx este îmbunătăţit în continuare în industria? Ca de exemplu, modul în care unele wg2cx sunt personalizate pentru a se potrivi mai multe frecvenţe speciale sau lăţimi de bandă? Orice idei?

În ceea ce priveşte L ştie, cea mai mare de ghid de undă şi de a convinge tranziţiile sunt proiectate astfel încât să acopere întreaga gamă de frecvenţe de modul de ghid de undă primară de propagare. Design de tranziţie nu este de la complex, şi nu procesul de design special este nevoie. Dacă nu este nevoie de trecerea într-adevăr special pentru a acoperi frecvenţe, care sunt în zona de modul mai mare de raspandire in ghid de unde, atunci când consideră abordare specială caracterizată de cerinţele. Salutari, Mladen

Principiile de proiectare ale unui ghid de undă coaxial de tranziţie oferă un ghid de incert. Producătorii folosesc abordarea empirică de a obţine un rezultat bun. Ca astfel de dispozitive sunt în cerere mare pe piaţă, ţin de design ca fiind "know-how", secret. Puteţi încerca, de modul de abordare, poate va reusi, atunci pot concura pe piata. Sau, găsim bani şi să cumpere unul bun!

Tranziţie Agilent au unele măsuri în port ghid de undă pentru a obţine o performanţă mai bună şi de lăţime de bandă mai largă.

Sunt de acord, că HP coaxial la coama unic de design dreptunghiular GUID este un clasic. Nu Tuning necesare pentru trupa complet GL. Din pacate, informatiile au fost cuprinse într-un exemplu de design de la HFSS atunci când HP vândute HFSS. Acum, că s-au despartit, au căutat aparent internet şi şterse toate copiile de ea. Bun noroc, poate cineva are nota app squireled departe.

Am o întrebare .. Cum o creasta sau de tranziţie creasta dublu diferă de la un ghid de undă regulat pentru a convinge de tranziţie? Ce nu face creasta la ieşire?

Aşa cum am menţionat, toţi producătorii de tranziţie au secretul lor de "know-how" şi eu sunt sigur că ei nu vor împărtăşi cu tine. Încercaţi să folosiţi capul şi mâinile şi de a afla solutia ta [COLOR =! "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Mesaj adaugat la 16:40 ---------- Previous post a fost la 16:36 ---------- [/SIZE] [ / COLOR] Pentru "mmrobles" creastă şi creasta dubla nu se referă la o tranziţie, ci la tipul de un ghid de undă ghiduri de unda crestata sunt utilizate în sistemele de bandă largă ca lăţime de bandă care depăşeşte lor de ghiduri de unda standard de dreptunghiulare.. Deci, există, de asemenea, tranziţii speciale linie coaxială pentru astfel de ghiduri de unda. linia coaxial este cea mai mare dintre toate, de la DC la XXX GHz, în funcţie de diametrul şi conectorul de linie. Dar este cu pierderi, asa ca am prefera utilizarea ghiduri de unda cu pierderi mult mai mici.

Oh ... Multumesc pentru intrare de-al doilea. Asta a fost de ajutor. Eu deja am studia o tranziţie wgcx simplu (prin simulare) pentru un proiect, iar acum aşteaptă cu nerăbdare cu privire la modul de a extinde cercetarea mea în continuare. Aşa cum am putut vedea literaturi legate de modul în care aceste tranziţii sunt îmbunătăţite dincolo de abordarea empirică, am încercat să întreb pentru unele intrări aici. Sau cel puţin a obţine câteva idei privind modul în care-l îmbunătăţească.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back