forum electronica

Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Utilizarea TV Tuner ca front-end pentru Comunicare Receiver

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Circuite Hobby si proiecte mici probleme -> Utilizarea Tuner TV ca front-end pentru Comunicare Receiver
Author Message
abasir

Inregistrat pe: 16 martie 2002
A ajutat: 1

Post 30 noiembrie 2004 8:55

Eu am venit vizavi site-ul următor (http://hem.passagen.se/communication/supertuner.html), utilizând TV tuner ca receptoare de comunicare. Tuner menționat este greu de sursa de acum. ) : Odată cu disponibilitatea de carduri TV ieftine pentru PC-uri (cu ridicata in tuner TV scoate video și audio în mod direct), pot fi făcut următoarele (tuner vor fi eliminate din PCB și controlate direct cu microcontroler / PC, utilizând I2C):

Video Output TV tuner -> Mixer (cu DDS LO) -> 455kHz filtru -> Demodulator (FM, AM, CCW, etc) -> audio.

Principalul motiv pentru h (la), CK este de a permite 1Hz rezoluție de a schimba frecvența. Cele mai multe tunere permit numai 50kHz rezoluție.

Thanks & Regards,
Back to top
IanP

Inregistrat pe: 05 octombrie 2004
A ajutat: 1542

Post 30 noiembrie 2004 9:25

Re: Utilizarea Tuner TV ca front-end pentru Comunicare Receiver

Nu cred că o poți face în acest fel.
De ieșire de la tunere TV de pe cardurile de computer este in banda de semnal video (dupa AM-demodulare) și va fi usless pentru tine.
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 30 noiembrie 2004 9:25

Ads

Back to top
cozturk

Inregistrat pe: 02 aprilie 2002

Post 30 noiembrie 2004 11:06

Tunning Fine pot fi utile pentru audio IF etapă. Deci, putem pas în 50kHz pas. Pentru modul de radio FM, pas tuner pot fi făcute 31kHz. și poate fi redusă pentru schimbarea 4MHZ xtall la 3.58MHZ, de asemenea.

Desigur, putem lua în cazul în semnal de la mixer IC la AM demodulating și pentru formația noastră îngustă IF etapă. Poate că un ieftine AM / FM radio pot fi folosite. Am incercat-o pentru demodulating FM. De succes. Dar nu sunt testate. Radio LO ar trebui să fie tunned de 30 MHz.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=97874&highlight =
Back to top
abasir

Post 30 noiembrie 2004 15:42

Re: Utilizarea Tuner TV ca front-end pentru Comunicare Receiver

IanP a scris:
Nu cred că o poți face în acest fel.
De ieșire de la tunere TV de pe cardurile de computer este in banda de semnal video (dupa AM-demodulare) și va fi usless pentru tine.

Multumesc pentru evidențierea de mai sus pentru mine. Voi deschide trageți modulul de tuner și să ia de ieșire VIF pentru sarcina. Orice bun site-ul care descrie operațiunile de tuner TV? Intotdeauna am fost "digitale", astfel chestiile astea RF nu este domeniul meu Zâmbi
Back to top
abasir

Post 12 decembrie 2004 7:07

Gurus,

Aș putea folosi semnalul intercarrier în loc de VIF? Tuner-am utilizări TDA9801 că ieșire video / audio intercarrier. Am de gând să folosiți intercarrier, se amesteca cu DDS semnal și hrana pentru animale de ieșire la filtrul de 5.5MHz și unitatea FM DEMOD a TDA9801. Nu vreau să refaceți circuitul deja acolo Zâmbi

Mulțumesc
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Circuite Hobby si proiecte mici probleme -> Utilizarea Tuner TV ca front-end pentru Comunicare Receiver
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
Tuner FM față de proiectare sfârșitul-Primer necesare. (10)
RF front-end și tunerul sunt aceleași conceptul? (1)
Ajutor în receptor BPF front-end design_which ar trebui să utilizez (5)
Receiver Front-End, "Phase Shifter"? (11)
Cum se face un receptor BPSK folosind un tuner AM? (2)
Diferență BTW Inapoi sfârșitul și Front end în VLSI (5)
Efficient IC front-end pentru a back-unelte de sfârșitul anului (1)
ceea ce este front-end și la sfârșitul spate? (3)
Front end & capătul din spate? (6)
Front-end pentru a Back-tranziție sfârșitul (8)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect