Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

electronice compas

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Industrial, Robotica si Automatica Forum -> electronice compas
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
HiQ

Alăturat: 28 Sep 2004

Post 22 noiembrie 2004 23:02 electronice compas

Ce credeți voi a spaniolă povârni acul & pot face o electronice?
Back to top
View user's profile
Sinatra

Alăturat: 29 martie 2002
A ajutat: 12

Post 22 noiembrie 2004 23:45 Re: electronice compas

Puteți folosi de siliciu compas chipsuri.
Aruncati o privire la cele kmz51 și 52 de la Philips.
S.

/ AN00022_COMPASS.pdf elimină. (klug) /
Back to top
View user's profile
nicleo

Alăturat: 06 Sep 2004
A ajutat: 60

Post 23 noiembrie 2004 10:41 electronice compas

"AN00022_COMPASS.pdf" ar putea fi descarcat de aici GRATUIT:

http://www.web-ee.com/primers/files/AN00022_COMPASS.pdf
Back to top
View user's profile
HiQ

Post 24 noiembrie 2004 22:46 Re: electronice compas

Thanx foarte mult! Am verificat materialului. E ok, dar nu suficient de bun pentru ceea ce am avut în vedere. Voi trebuie să disign mea electronice compas. Dacă cineva este interesat am putut să le detașați cu privire la progresele.
Back to top
View user's profile
7rots51

Alăturat: 17 mai 2002
A ajutat: 14

Post 24 noiembrie 2004 23:28 Re: electronice compas

ISE TCM2-20 de la www.pnicorp.com verifica de asemenea, alte produse de la Honeywell semiconductoare divizare, verifica magneto rezistiva senzori si cumpere compas module din digikey.com.
Back to top
View user's profile
HiQ

Post 25 noiembrie 2004 1:13 Re: electronice compas

Acest produs se uită mai promițătoare. BTW m-am gandit la o bobină de rotație, cuplat la o amplifyer (de asemenea, rotative), apoi la o lumină care emit dioda (rotație, de asemenea) în cazul în care bobină traversează magn. domeniul linii de LED-ar aprinde. Nu știu Electronics & mea elec. tip doar renuntat, asa ca va fi o perioadă de timp înainte ca proiectul este gata.
Back to top
View user's profile
IanP

Alăturat: 05 octombrie 2004
A ajutat la: 1535

Post 25 noiembrie 2004 2:55 Re: electronice compas

În ultimele 24h am postat informații cu privire la compases electronice într-un alt subiect: giroscop.
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 25 noiembrie 2004 2:55 Reclame

Back to top
aslm

Alăturat: 03 mai 2002
A ajutat: 5

Post 29 noiembrie 2004 1:29 Re: electronice compas

Nu știu dacă chiar trebuie să buid senzorul și ----, dar cred că KMZ51 circuit este cea mai ușoară whay sa plec.

Scheme de link-uri și verifica meu post din subiect:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=87307&highlight =

re-mi
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Industrial, Robotica si Automatica Forum -> electronice compas
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS