Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Adders 128 bit

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PLD, SPLD, Gal, CPLD, FPGA Design -> 128 bit adders
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Author Message
cris2

Inregistrat pe: 29 august 2001
A ajutat: 2

Post 27 octombrie 2004 4:10 128 bit adders

Salut,

Eu am să fac un proiect de școală pe circuite Adder. Folosind orice tip de vipera doresc, am pentru a proiecta două adders diferite de 128 biți. Eu am să dezvolte codul VHDL la nivel structural, sintetiza-o, și de a analiza meritul de a fiecărui desen sau model și pentru a compara și de observațiile privind rezultatele.
Opțional: Numerele semnat și conducte de proiectare
Ar putea ajuta pe cineva asta? Orice informație ar fi apreciat: cărți, articole, VHDL de cod, etc

Vă mulțumesc în avans,

Cris2
Back to top
View user's profile
craftfox

Inregistrat pe: 18 martie 2004

Post 27 octombrie 2004 5:02 Re: 128 bit adders

ok! , vă rugăm să bucure de acest tezei de doctorat. Aceasta va oferi ajutorul tău mare!

Ne pare rau, dar ai nevoie de login pentru a vizualiza această atașament

Back to top
View user's profile
jimjim2k

Inregistrat pe: 17 mai 2001
A ajutat: 10

Post 28 octombrie 2004 9:47 128 bit adders

Salut

Direct link pentru a descărca și Docs mai multe

1. h ** p: / / www.iis.ee.ethz.ch/ ~ zimmi /

* -> T

tnx
Back to top
View user's profile
freeinthewind

Inregistrat pe: 20 octombrie 2004
A ajutat: 1

Post 13 noiembrie 2004 5:50 128 bit adders

dar eu nu pot linki la faptul că
Back to top
View user's profile
Google
AdSense

Post 13 noiembrie 2004 5:50 Reclame

Back to top
cris2

Inregistrat pe: 29 august 2001

Post 15 noiembrie 2004 3:59 Re: 128 bit adders

Înlocuiți ** cu tt ...
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PLD, SPLD, Gal, CPLD, FPGA Design -> 128 bit adders
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect