Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

De ce numit JK flip-flop?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementara Întrebări -> De ce sa numit JK flip-flop?
Author Message
bittware

Inregistrat pe: 03 aprilie 2004
A ajutat: 1

Post 17 octombrie 2004 15:15

de ce flop JK Flip este numit atât de

Mă întreb mereu de ce se numește JK flip-flop?
După cum știm, SR flip-flop, S vine de la "set" și standuri de R pentru "Reset".
J standuri pentru ce?
și cum despre K?
Derutat
Back to top
Sfinxul

Inregistrat pe: 25 ianuarie 2002
A ajutat: 28

Post 17 octombrie 2004 16:31

JK flip-flop cu Jack Kilby

Salam,

J și K nu au nici o semnificație cu excepția cazului în care acestea sunt adiacente scrisori în alfabet.

Pa
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 17 octombrie 2004 16:31

Ads

Back to top
golfbumb

Inregistrat pe: 29 septembrie 2004
A ajutat: 5

Post 17 octombrie 2004 17:47

flop JK Flip în limba hindi

De fapt, alegerea literele "JK" în flop JK Flip nu au semnificație. Chix JK Flip a fost numit dupa Jack Kilby, inginerul Texas Instruments că a inventat circuitul integrat în 1958. Circuit de modificare RS că condițiile de eliminat JK cursa a fost numit în onoarea sa.

Caută "JK" și "Jack Kilby" simultan pentru a vedea mai multe surse pentru acest lucru.
Back to top
întârzia

Inregistrat pe: 11 iunie 2004
A ajutat: 3

Post 18 octombrie 2004 7:42

Ce face standuri JK la flip-flop JK

Are ieșire Q au nici o istorie?
Back to top
djalli

Inregistrat pe: 10 noiembrie 2001
A ajutat: 15

Post 18 octombrie 2004 13:34

Jack Kilby și jkff

Q este provine din limba latină "quiscens" sau "particula prezent" sau "ceea ce este prezent disponibile" sau "de ieșire prezent". Similare este quiescence cuvânt. O mulțime de cuvinte în fizica provin din limbile latină și greacă. Pentru oamenii de știință și oamenii de știință, este o obsesie. Nimic altceva. Doar oameni. Te iubesc rock and roll-se iubesc alte lucruri.

JK sunt intials de Jack Kilby. El a impartit Premiul Nobel în 2000, cu un german si un rus. În opinia mea, fiecare dintre ele merita un Premiu Nobel separat.

http://nobelprize.org/physics/laureates/2000/
Back to top
maharshi_qis

Inregistrat pe: 14 februarie 2007
A ajutat: 6

Post 07 martie 2007 21:13

Re: De ce este numit JK flip-flop?

ya .. dreptul de thats .. JK este pentru Jack Kilby ..
Back to top
nanoYasser

Inregistrat pe: 09 martie 2007
A ajutat: 4

Post 09 martie 2007 20:51

Q este prescurtarea de la punctul de quiscens .. Cred că ...

Cu respect,
Yassorty,
Back to top
nguyennam

Inregistrat pe: 06 septembrie 2006
A ajutat: 28

Post 10 martie 2007 5:22

Nu s-au dovedit dovezi pentru ceea ce spui, astfel încât acestea să nu înseamnă credibile.

De aceea, în general, am mai pasă de componente și numele circuitul lui, eu doar numele lor învăța pe de rost și de îngrijire numai cu privire la funcțiile sale, parametrii și cum să îl utilizați și cum bine pentru ao distinge de alte componente similare / circuite.

nguyennam
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementara Întrebări -> De ce sa numit JK flip-flop?
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
JK și SR derivare Flip Flop-ul de la D flip flop (2)
JK flip flop! (1)
JK flip-flop de proiectare (2)
Edge Trigger JK Flip Flop (1)
temporizator digital cu JK flip flop (2)
Ceas generație cu JK flip flop (3)
a putea orice unul ajută-mă, vă rugăm să ...... folosind JK flip-flop (5)
De ce JK flip-flops (1)
De ce JK flip-flops (6)
de ce avem nevoie de transtion de ceas (marginea declanșarea) pentru flip-flop (9)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect