| Author | Message |
|---|
bittware
Inregistrat pe: 03 aprilie 2004 Posts: 208 A ajutat: 1
| 17 octombrie 2004 15:15 de ce flop JK Flip este numit atât de | | |
|
| Mă întreb mereu de ce se numește JK flip-flop? După cum știm, SR flip-flop, S vine de la "set" și standuri de R pentru "Reset". J standuri pentru ce? și cum despre K?
|
|
| Back to top | |
 |
Sfinxul
Inregistrat pe: 25 ianuarie 2002 Posts: 1069 A ajutat: 28 Locatie: EGIPT
| 17 octombrie 2004 16:31 JK flip-flop cu Jack Kilby | | |
|
| Salam,
J și K nu au nici o semnificație cu excepția cazului în care acestea sunt adiacente scrisori în alfabet.
Pa |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 17 octombrie 2004 16:31 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
golfbumb
Inregistrat pe: 29 septembrie 2004 Posts: 40 A ajutat: 5 Locatie: California
| 17 octombrie 2004 17:47 flop JK Flip în limba hindi | | |
|
| De fapt, alegerea literele "JK" în flop JK Flip nu au semnificație. Chix JK Flip a fost numit dupa Jack Kilby, inginerul Texas Instruments că a inventat circuitul integrat în 1958. Circuit de modificare RS că condițiile de eliminat JK cursa a fost numit în onoarea sa.
Caută "JK" și "Jack Kilby" simultan pentru a vedea mai multe surse pentru acest lucru. |
|
| Back to top | |
 |
întârzia
Inregistrat pe: 11 iunie 2004 Posts: 219 A ajutat: 3 Locatie: Van Allen Belt
| 18 octombrie 2004 7:42 Ce face standuri JK la flip-flop JK | | |
|
| | Are ieșire Q au nici o istorie? |
|
| Back to top | |
 |
djalli
Inregistrat pe: 10 noiembrie 2001 Posts: 887 A ajutat: 15 Locatie: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500
| 18 octombrie 2004 13:34 Jack Kilby și jkff | | |
|
| Q este provine din limba latină "quiscens" sau "particula prezent" sau "ceea ce este prezent disponibile" sau "de ieșire prezent". Similare este quiescence cuvânt. O mulțime de cuvinte în fizica provin din limbile latină și greacă. Pentru oamenii de știință și oamenii de știință, este o obsesie. Nimic altceva. Doar oameni. Te iubesc rock and roll-se iubesc alte lucruri.
JK sunt intials de Jack Kilby. El a impartit Premiul Nobel în 2000, cu un german si un rus. În opinia mea, fiecare dintre ele merita un Premiu Nobel separat.
http://nobelprize.org/physics/laureates/2000/ |
|
| Back to top | |
 |
maharshi_qis
Inregistrat pe: 14 februarie 2007 Posts: 247 A ajutat: 6
| 07 martie 2007 21:13 Re: De ce este numit JK flip-flop? | | |
|
| | ya .. dreptul de thats .. JK este pentru Jack Kilby .. |
|
| Back to top | |
 |
nanoYasser
Inregistrat pe: 09 martie 2007 Posts: 18 A ajutat: 4 Locatie: Sunt aici domnule!
| 09 martie 2007 20:51 Re: De ce este numit JK flip-flop? | | |
|
| Q este prescurtarea de la punctul de quiscens .. Cred că ...
Cu respect, Yassorty, |
|
| Back to top | |
 |
nguyennam
Inregistrat pe: 06 septembrie 2006 Posts: 459 A ajutat: 28
| 10 martie 2007 5:22 Re: De ce este numit JK flip-flop? | | |
|
| Nu s-au dovedit dovezi pentru ceea ce spui, astfel încât acestea să nu înseamnă credibile.
De aceea, în general, am mai pasă de componente și numele circuitul lui, eu doar numele lor învăța pe de rost și de îngrijire numai cu privire la funcțiile sale, parametrii și cum să îl utilizați și cum bine pentru ao distinge de alte componente similare / circuite.
nguyennam |
|
| Back to top | |
 |