Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Diagrama schematică a L293DNE H-pod control DC motor

Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Hobby circuite și mici proiecte Probleme -> Diagrama schematică a L293DNE H-pod control DC motor
Arabă versiuneaVersiunea bulgarăCatalană versiuneaVersiunea cehăVersiunea danezăVersiunea germanăVersiunea în limba greacăVersiunea în limba englezăLimba spaniolăVersiunea finlandezăVersiunea francezăHindi versiuneaCroată versiuneaIndoneziană versiuneaVersiunea italianăEbraică versiuneaVersiune japonezăCoreeană versiuneaVersiunea lituanianăVersiunea letonăVersiunea olandezăNorvegiană versiuneaPoloneză versiuneaVersiunea portughezăVersiunea românăVersiune rusăVersiunea slovacăVersiunea slovenăSârbă versiuneaVersiunea suedezăFilipinez versiuneaUcraineană versiuneaVietnameză versiuneaChineză versiune
Autor Mesaj
sumei

Alăturat: 09 octombrie 2004

Post 09 octombrie 2004 8:12 Diagrama schematică a L293DNE H-pod control DC motor
Tags: Diagrama schematică a unui h-bridge motor l293dne cum a conecta l293dne l293dne motor de control h o punte de legătură în Matlab l293dne schematică Matlab h-o punte de legătură

Fac tezei mele de pe pendulului inversat. Sunt probleme cu care se confruntă de proiectare a unui Diagrama schematică pentru un H-bridge [L293DNE] pentru a controla meu DC motor.
My inversat pendulului este conectat la DSP TMS320C6711, apoi de la DSP pentru a Matlab. Mea cea mai mare problemă este că nu știu cum să vă conectați-mi-o punte de legătură H & optice ax encoder [conectat la meu pendulului] a DSP. Ai întâmpla să aibă vreo idee pentru a rezolva problemele mele?
Vă rog să-mi răspuns înapoi, dacă aveți de solutii ... Va multumesc foarte mult !!!!! Zâmbi [/ i]
Back to top
onemilimeter

Alăturat: 23 Sep 2004
A ajutat: 2

Post 09 oct 2004 14:07 Diagrama schematică a L293DNE H-pod control DC motor
Tags: PCB layout de tms320c6711 dc motor H-o punte de legătură la bord dc dc schematică motor h circuit motor optocoupler schematică putere h pod pcb schemă cum să se conecteze dc motor

Sunt de schema din datasheet http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf

Am folosit TMS320LF2407 EVM înainte. Ca TMS320LF280 serie, care este mult mai puternic decât 2407, este optimizat pentru moțiune de control. Utilizat TMS320C6711 colegul meu, dar el a folosit-o pentru prelucrarea semnalelor. Ca și 2407 este optimizat pentru moțiune de control, care le-a încorporat în multe caracteristici pentru autovehicule de control, de exemplu, multe canale PWM, on-chip de poziție encoder interfață Circuit, deadband generator, etc Dar, dacă nu mă înșel, în termen de computaționale putere, TM320C6000 serie este mult mai mult mai mare decât TMS320C2000 serie.

Este destul de drept înainte de a controla H-o punte de legătură (afișat în figura nu-i chiar un H-bridge). După cum se arată în circuit, vă puteți controla (PIN 1A și 2A) a autovehiculelor în bi-direcționale. Am folosit, de asemenea, L293, înainte de următoarea linie de proiect, care a fost controlată de 8051 ucontroller. Cu toate acestea, la început, noi suntem de succes pentru că nu ne motor întotdeauna oprită "jumatatea". După rezolvarea problemelor, am constatat că de circuit a fost foarte zgomotos atunci când a fost să fie difuzate cu motor (mai ales accelaration). Deci, am adăugat optocoupler la izolat de teren din circuit digital de la sol a motor driver circuit, dupa care a mers foarte bine. Aceasta depinde de motor de putere și vă PCB layout tehnica. În cazul în care puterea motorului este scăzut și PCB layout este bun, atunci, probabil, de care nu aveți nevoie pentru a avea optocoupler. În ceea ce privește encoder circuit, cred TMS320C6000 serie nu au la bord encoder interfață circuitele. Vă puteți conecta la orice captare-I / O (nu este sigur 6000 serie luat sau nu). Dacă nu, atunci trebuie să țină de votare general I / O. Din anul 6000 serie este atât de puternic, nu ar trebui să fie o problemă pentru a controla un dc motor.

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
sumei

Post 09 oct 2004 17:38 Matlab & TMS320C6711 probleme ...
Tags: Diagrama schematică a h-o punte de legătură cum conecta l293dne h o punte de legătură în Matlab l293dne ajuta l293dne schematică Matlab-o punte de legătură h h pod Matlab

Trist
Proiectul meu este pe pendulului inversat. Acest coș având în partea de sus a pendulului este conectat DSP TMS320C6711 apoi să Matlab.
Am deschis ambele Matlab CSC și, în același timp. Cu toate acestea, când sunt difuzate CSC mea, este un succes; când am tip * * ccsdsp la Command Window la Matlab, se spune că nu poate detecta DSP bord și se spune că nu a configura mea bord. De ce este asa????
O altă problemă este că sunt două I / O pe 80-pin TMS320C6711, dar cum pot să le conecteze la mine L293DNE H-o punte de legătură și optice ax encoder? Cum ar Diagrama schematică a arata ca pentru a se conecta atât a componentelor pentru a-mi DSP I / O insigne??
Te rog ajuta-ma ..... Trist
Vă mulțumesc foarte mult !!!!!!!!!!!
Back to top
nicleo

Alăturat: 06 Sep 2004
A ajutat: 60

Post 10 octombrie 2004 2:37 Matlab & TMS320C6711 probleme ...

Cred că pe care îl folosiți fel de TMS320C6711 DSK sau EVM. Poti sa ne dai pls ventor de design kit sau kit de evaluare? Pentru că nu știm de detalii cu privire la cei doi conectori de 80 de pini. De asemenea, pls de stat în versiunea dvs. CSC și, de asemenea, Matlab.
Back to top
sumei

Post 10 oct 2004 16:45 Matlab 6 & TMS320C6711 DSK

Am folosit de Matlab Matlab este 6; de DSP este TMS320C6711 DSK, CSC versiunea 1.23.
Mă puteți ajuta pentru a rezolva problema pe care am menționat în mesajul meu 2a, de datasheet poate fi găsit în:
h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf

Data viitoare nu întrebări răspândit peste tot pe bord, a le menține în același post în cazul în care acestea sunt legate.
Am fuzionat subiecte într-un singur post, data viitoare când veți primi un avertisment.
Cluricaun

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
kesavay

Alăturat: 02 februarie 2007
Intervenții: 1

Post 02 februarie 2007 15:17 Re: Diagrama schematică a L293DNE H-pod control DC mot

hi fiecare organism
Sunt folosiți pentru controlul TMS320C6711 pendulului inversat. Vreau sa stiu cum pot ajunge la PWM (semnale de control) a rezultatelor de la DSK. Vă rugăm să ajute în acest caz.
i va fi foarte bucuros pentru tine.
kesava
calvin.vaus (at) gmail.com
Back to top
Post new topicReply to topic EDAboard.com Forum Index -> Hobby circuite și mici proiecte Probleme -> Diagrama schematică a L293DNE H-pod control DC motor
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS