| Autor | Mesaj |
|---|
Sobakava
Alăturat: 27 martie 2002 Posts: 366
| 26 iul 2004 12:47 Thermocouple Lungime cablu | | | Tags: ad595 / 4 thermocouple amplificator bord extinde de cabluri thermocouple |
|
| Eu nu sunt familiarizați cu thermocouples mult. Am nevoie pentru a măsura temperatură într-o cameră în diferite puncte. Am făcut o thermocouple amplificator folosind AD595 / 4. Nu am nevoie de atât de mult de precizie de măsurare. ( / - 2C gradul în 20 .. 60 gamă Cred că este de ajuns)
Trebuie să știu cât de mult se poate extinde la cablurile de thermocouples? (De tip J sau K) Deoarece cred că nu poate loc de amplificator la bord în cameră, din cauza temperaturii (> 80C Gradul) și ridicat de umiditate.
Am vazut un astfel de sistem și-au folosit regulat cabluri mai mult de 10meter.I nu știu cât de bun este ...
Ce crezi?
Ultima editare de Sobakava pe 13 august 2004 9:24; edited 1 time in total |
|
| Back to top | |
 |
FANT
Alăturat: 27 februarie 2002 Posts: 358 A ajutat: 11
| 26 iul 2004 12:53 Re: Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| Nu am folosit cabluri de până la 50 de metri. Ia-o mulțime UF pasă de gradient dintre cele două cabluri!
Mandi |
|
| Back to top | |
 |
river78
Alăturat: 07 iulie 2004 Posts: 33
| 03 august 2004 8:58 Re: Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| | Aceasta depinde Ce este un fel de Thermocouple dvs.? Curente sau potențiale. Daca este un fel este 4-20 mA u poate folosi timp de cablu. |
|
| Back to top | |
 |
rauol
Alăturat: 02 octombrie 2002 Posts: 364 A ajutat: 11
| 03 aug 2004 12:41 Re: Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| Fii carefull despre scutul. încercați să utilizați un dublu ecranat sârmă. dumneavoastră dacă temperatura este mai mică de 100 deg. C. a putea utiliza amplificator apropierea de sursa care va reduce poluarea fonică. |
|
| Back to top | |
 |
Sobakava
| 13 august 2004 9:24 Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| | I-au făcut pentru a vă conecta scut de cablu pentru a-mi thermocoupe consiliului GND? |
|
| Back to top | |
 |
goshka
Alăturat: 26 iulie 2003 Posts: 101 A ajutat: 3 Locatie: Tver, Rusia
| 13 aug 2004 10:29 Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| De ce ai down't utilizare digital ds1820 senzorul? 300 * ds1820 senzor de pe IEEE1394 cablu de 300 de metri lengs cu active trage-up - lucrări ok. |
|
| Back to top | |
 |
goshka
Alăturat: 26 iulie 2003 Posts: 101 A ajutat: 3 Locatie: Tver, Rusia
| 13 aug 2004 14:39 Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| | Vezi, de asemenea, AD693 - loop-Powered 4 20 mA senzor transmițător |
|
| Back to top | |
 |
Sobakava
| 13 aug 2004 19:00 Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| | goshka, sunt sigur despre u IEEE1394 cablu? nu este o pentru video? |
|
| Back to top | |
 |
Ale
Alăturat: 16 Sep 2004 Posturi: 4
| 07 oct 2004 22:48 Re: Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| Pentru a prelungi thermocouple cablu, ai nevoie de utilizare Weasthone un pod, pentru a se elimina prin cablu selft rezistență.
cooming curând i post diagrama.
Ne pare rău, nu sunt bune cu engleză.
ceea ce privește cele mai bune |
|
| Back to top | |
 |
golfbumb
Alăturat: 29 Sep 2004 Posts: 40 A ajutat: 5 Location: California
| 08 octombrie 2004 1:21 Re: Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| De fapt, tu nu ar trebui să aibă probleme de măsurare oriunde într-o "camera" din afară de faptul că cameră Dacă utilizați un AD594 care are suficient de ridicat pentru a anula impedanta IR pierderile de la sine, destul de mult timp cu sârmă.
Cel mai bun setup-ar fi să folosiți un cablu TC cu o coadă destul de mult pentru a ajunge la 594-vă direct. Apoi scoate variabila de la-între conexiuni.
use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. Dar, în cazul în care aveți nevoie pentru a extinde un thermocouple existent, trebuie să folosiți același tip de sârmă pentru fiecare din fire să fie extinsă și de a folosi conectori thermocouple clasificate pentru tipul de thermocouple pe care încercați să-și extindă. Diferite materiale, în orice privință, altele decât cele de joncțiune în sine, va introduce tensiuni nedorite juction și mari erori de măsurare. Producătorii face, de asemenea, extinderea sârmă, care este material similar cu TC sârmă, adaugă cantități mici de eroare (plus sau minus un grad sau cam asa ceva), dar este mai ieftin decât TC sârmă, dacă costurile sunt o problemă.
But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. Cu privire la două post, din moment ce ai un scut, se conecteze la bord teren numai dacă vă bord teren se face referire la pământ teren. Dar dacă sunteți alimentarea cu un izolate de aprovizionare, nu va fi loc pentru a zgomotului pentru a merge ( de exemplu, rătăcit RF), dar înapoi în sursa de alimentare. Altfel, scutul conecta direct la cunoscut pământ teren. De asemenea, cu excepția cazului în care le-ați sucit TC sârmă și sârmă prelungire să aveți grijă să stai departe de surse de interferență electromagnetică (motoare, alte electrocasnice, lumina fluorescenta, dus, etc.) |
|
| Back to top | |
 |
Mr.Cool
Alăturat: 20 iunie 2001 Posts: 596 A ajutat: 24
| 08 octombrie 2004 4:51 Re: Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| s-ar putea să se bucure de lectură:
PRACTICE TEHNICI DE DESIGN PENTRU senzor semnal condiționat
publicate de Analog Devices
el vorbeste despre compensatoare pentru mult timp sârmă lungime și compensate erori, etc
Mr.Cool |
|
| Back to top | |
 |
sztibi82
Alăturat: 31 august 2004 Posts: 251 A ajutat: 5
| 08 octombrie 2004 6:00 Re: Thermocouple Lungime cablu | | |
|
| Trebuie să folosiți același tip de cablu, pentru ambele terminale, și pentru a vă putea conecta la termocouple cu 10m. Știu eu este mai bine să folosiți Cu cablu.
Numai în cazul în care îl folosiți 2 tipuri de cablu de lungime trebuie să fie mittle. |
|
| Back to top | |
 |