Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

Are electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!!

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Matematica si Fizica -> Are electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!!
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
ahmed Osama

Alăturat: 18 iulie 2004
A ajutat: 1

Post 21 iul 2004 19:48 Are electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!!

Eu voi tine pana la modul în care această întrebare pentru a veni mintea mea, Acum știm cu toții de pătrat drept de lumina

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: zona de suprafață radiante
A2: zona de suprafață luminoasă
r: distanța față de origine

Din cele de mai sus EQU. este imposibil ca originea zona de lumina pentru a fi zero!! Deci, acesta trebuie să aibă o anumită zonă!!!
Back to top
prețios

Alăturat: 19 iulie 2002
A ajutat: 303

Post 21 iul 2004 21:01 Re: Oare electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!

Aceste ecuații sunt pentru un model matematic, care pot avea un punct de sursă. Frecvent în fizică idealizat un model este folosit în situații din lumea reală, pentru că rezultatele sunt destul de aproape de a măsurat pentru cele destinate situație.
Back to top
bibo1978

Alăturat: 01 mai 2004
A ajutat: 6

Post 25 iul 2004 22:52 Re: Oare electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!

Electromagnetic Wave este una destul de complicată model pentru val ecuație de fotoni cel mai bine descris de ecuatii Maxwell's, astfel că poate avea secțiunea transversală domeniu, dar de foton este auto nu are un domeniu transversal sau așa cred.
Back to top
sifeddin

Alăturat: 28 Sep 2003
A ajutat: 2

Post 24 aug 2004 18:33 Re: Oare electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!

Dragi Ahmed
acum întrebarea dvs. pare fără sens pentru că se bazează pe foarte vechi geometrice Optica care este depășit de către electromagnetice teorie. Cu toate acestea, conține, de asemenea, atât de adâncă sensuri dacă cer despre origine a EM val și de unde a eminates. Întrucât până în prezent, chiar și pentru a-mi mai recente cunoștințe, nimeni nu a spus ca daca-adevăr de electroni sau de asa-numita foton sau fictous multe alte particule au volumul de așa și așa. Și în AMR M. Selim e Unitate teorie, ca stiu ca, pentru moment, de electron este modelat ca un punct de particule, care pot interacționa cu EM radiațiilor în regiune in jurul lui. Totuși, de la propriul meu punct de vedere s-ar putea dovedi că de electroni, poate avea un volum de propriile sale de a elimina de energie densitate singularitate la poziția sa în spațiu.
Back to top
djalli

Alăturat: 10 noiembrie 2001
A ajutat: 15
Locatia: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 29 august 2004 6:53 Re: Does electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!

El este de a cere o întrebare.

Într-un fir (sa spun rotund sârmă doar pentru motive de simplitate) un semnal de calatorii la 1GHz (încă de exemplu!), În conformitate cu formula de piele efect EM val calatorii la unele 2mm să spun în adâncimea de la suprafata spre interior centru de dirijor.

Acum, să spun pentru a crește frecvența 9GHz. Ce se va întâmpla? Profunzime pielea va fi mai mică. Deci, în secțiunea transversală zona de EM val în dirijor sârmă este mai mică.

Am atașat de imagini. Nu fi supărat pe mine. Eu nu sunt un artist, dar sperăm să clar ce se înțelege prin piele efect.

Totul este o sârmă. Negre este zona de unde EM val de deplasare nu este acolo. Blue este zona (secțiunea transversală) EM val este deplasare și ca frecvență crește acest domeniu scade.

djalli

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
sifeddin

Post 03 Sep 2004 22:06 Are electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!!

Dragi djalli
Pari a fi drifted foarte departe de "valabil întrebare ahmed Osama este cer" problema nu este în legătură cu adâncimea de penegtration dintr-un metal sau de "non-artistic" imaginile într-un "finit secțiune transversală sârmă", dar, dacă există atomică un nivel de radiații secțiune transversală de emisie.
De fapt, există o cantitate folosite în analiza de mai multe tipuri de laser are nume, dar că aceasta nu înseamnă că radiații are o secțiune transversală zona (sau orice zona de propriile sale la toate esp. Atunci când se emit)
Nu te supărat pe mine, dar cred că nici tu nu beneficiază de esență de întrebare sau vi se înșelător care au cerut-o
Back to top
wlcsp

Alăturat: 16 august 2004
A ajutat: 14

Post 04 Sep 2004 0:00 Re: Does electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!

Ea este determinată de radar secțiune transversală
Back to top
djalli

Alăturat: 10 noiembrie 2001
A ajutat: 15
Locatia: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 04 Sep 2004 6:45 Re: Does electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!

Dragi sifeddin

". ahmed Osama întrebat citând "Electromagnetic Wave este una destul de complicată model pentru val ecuație de fotoni cel mai bine descris de ecuatii Maxwell's, astfel că poate avea secțiunea transversală zona".

for example a simple TEM wave (lets not complicate with light for now) does for sure have a cross-section area. EM val în mediu ghidat de exemplu, la un simplu TEM val (nu vă permite complica cu lumina de acum) cu siguranta nu au o secțiune transversală zona. Imaginile sunt valabile pentru care contează.

Sincer, am inceput sa-mi cer scuze pentru a citi șirul de la întrebarea de mai sus în timp ce problema a fost pentru altceva.

Sper să se clarifice acest lucru. Haide sifeddin de ce ar trebui să am supărat. Fotografiile mele sunt în regulă. Kidding.

ahmed Osama wrote:
Eu voi tine pana la modul în care această întrebare pentru a veni mintea mea, Acum știm cu toții de pătrat drept de lumina

A2 r2 ^ 2
------ =------------
A1 r1 ^ 2

A1: zona de suprafață radiante
A2: zona de suprafață luminoasă
r: distanța față de origine

Din cele de mai sus EQU. este imposibil ca originea zona de lumina pentru a fi zero!! Deci, acesta trebuie să aibă o anumită zonă!!!

Piata de lege este ceva de care aparțin mai mult pentru a-ray Optica zonă în loc de ceea ce cu adevărat lumină trebuie să fie studiat. De ce mi-ar spune asta?

Indiferent de ceea ce intensitate, polarizare, etc cred că de la o sursă de antenă radiante EM val, care ar fi lumina val în cazul nostru.

Ce-ray Optica sub-domeniu de estimare este faptul origine radiații sursa de lumina. Este monopole, dipol, corn, un apartament de patch-uri de antenă, elicoid sursă de radiații? Modelul de radiații este "foarte mult" diferite pentru toate aceste surse.

actually study of antennas start with radiating intefinitisimal point-sources of having cross-section area zero and these are valid. Te citez: "Este imposibil ca zona de origine a luminii pentru a fi zero" de fapt, studiu de antene începe cu radiante intefinitisimal punct-surse de a avea secțiunea transversală zona zero și acestea sunt valabile.

ahmed Osama Sper că o să clarifice ceva. Alții au adăugat foarte valoroasă de informații.
Back to top
sifeddin

Post 07 Sep 2004 20:13 Are electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!!

Ok pentru ultima dată:
Așa cum văd eu lucrurile EM val nu are o secțiune proprie.
ahmed Osama întrebat (sucit într-un fel), dacă geometrice (ray) Optica pot Handel sursa de EM val
de răspuns pentru acest lucru este cu siguranta NU!

bibo1978 de fapt, amestecate de EM Teoria cu foton imagine si cred ca a plecat din cauză unanswerd
Deci djalli și a crezut că wlcsp optice razele care ahmed Osama întrebat despre cum numai EM val și persued la chiuveta si sursa

dar eu va închide această vorbesc din partea mea cu care:
Ray Optica: razele de lumină este și raze sunt doar linii cu zero secțiune transversală
EM Teoria: Lumina este val val și se răspândește în spațiu (de exemplu, infinit secțiune transversală)
Teoria cuantelor: Lumina este fotoni și fotoni sunt cvasi-particule cu zero și nu se confruntă cu restmass nu doar un volum de amout (localizate) energie interactiunea cu chestiune de a da (sau a lua) mai mult de intensitate la interacțiunea val, care merge pe propagare în spațiu
Asta e tot falks
Sunt de-aici
Back to top
bibo1978

Alăturat: 01 mai 2004
A ajutat: 6

Post 17 Sep 2004 23:32 Re: Oare electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!

sifeddin, Îmi pare rău că am avut nu au fost clar în descrierea mea am vrut să spun că Maxwell's ecuație este doar o realizare a Quantum val de fotoni, care nu este actaully ceea ce este lumină și în conformitate cu teoria cuantelor de EM val ", care este de-a întâmplat val de fotoni "poate fi dat seama ca având un val de pachete", atunci când suntem împreună în considerare mai multe fotoni thats de ce, de fapt, lumina călătorește cu viteza diferite, atunci când călătoresc în diverse spații permeabilitate ". Cu toate acestea, un foton nu poate avea un transversal zonă, pentru că nu poate avea un val de pachete, pur și simplu. sper acest lucru a fost clar.

Thats toate oameni buni
Back to top
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Matematica si Fizica -> Are electromagnetice Wave au secțiunea transversală zona!!
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS