Reguli | recente | subiect RSS | Cauta | Inregistrare | Autentificare

care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional hardware și Electronics Design -> care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Arabă versiunea Versiunea bulgară Catalană versiunea Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Limba spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea franceză Hindi versiunea Croată versiunea Indoneziană versiunea Versiunea italiană Ebraică versiunea Versiune japoneză Coreeană versiunea Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea olandeză Norvegiană versiunea Poloneză versiunea Versiunea portugheză Versiunea română Versiune rusă Versiunea slovacă Versiunea slovenă Sârbă versiunea Versiunea suedeză Filipinez versiunea Ucraineană versiunea Vietnameză versiunea Chineză versiune
Autor Mesaj
mbyka

Alăturat: 12 mai 2002
A ajutat: 1

Post 27 aprilie 2004 23:53 care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: cele mai bune de lipit stație de cele mai bune suda stație de cele mai bune de lipit stații antex suda stație suda stație de cele mai bune cele mai bune de lipit stații de lipit stație de cele mai bune

hi all
Care e cel mai bun de lipit & desoldering statii de sisteme de fier

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
ERSA http://www.ersa.de/en/index.html
și Weller www.cooperhandtools.com / branduri / Weller / index.cfm

Vreau să cumpăr produse antex
Back to top
View user's profile
prețios

Alăturat: 19 iulie 2002
Ajutat: 309

Post 28 aprilie 2004 0:54 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Metcal a fost de fata alergător de mai mulți ani. Din acest motiv, există multe folosit mai vechi modele de prețurile mici la licitație pe site-uri web.
Back to top
View user's profile
gorkin

Alăturat: 27 februarie 2002
A ajutat: 11

Post 28 aprilie 2004 1:02 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Eu folosesc statia de lipit Weller de mai mulți ani, fără nici o problemă ... este un bun instrument!
Back to top
View user's profile
Beepster

Alăturat: 21 iulie 2001
A ajutat: 5

Post 30 aprilie 2004 16:52 care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: soldapullt

Mână de lucru de nimic nu este mai bun decât un Super Soldapullt. Este o primăvară condus vid parte instrument anout 12-20 $ SUA
Pastreaza-l curat & lubed
Back to top
View user's profile
ME

Alăturat: 14 martie 2002
A ajutat: 13

Post 30 aprilie 2004 19:00 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: cele mai bune de lipit stație de cele mai bune suda stație de cele mai bune de lipit stații de modul de a alege cea mai bună stație de sudura antex suda stație ersa lipi de statii de pe e bay Marea Britanie cele mai bune ieftine statie de lipit

mbyka a scris:
hi all
Care e cel mai bun de lipit & desoldering statii de sisteme de fier

Antex www.antex.co.uk
JBC www.jbctools.com
Ersa www.ersa.com
și Weller www.cooperhandtools.com / branduri / Weller / index.cfm

Vreau să cumpăr produse antex

Aș spune că nici unul dintre cele de mai sus este cel mai bun.
Cred că este cel mai bun Metcal puteți obține.
Am o mulțime de experince cu ambele Weller și Metcal și trebuie să vă spun că Metcal este mult mai bine decât Weller.
Odată ce am utilizat doar Weller în departamentul de servicii de o mare companie am utilizat pentru a lucra, dar apoi am încercat o Mectal MX-500TS Lipire / SMT revizuirea sistemului cu talon Handpiece și acum ne-am înlocuit toate Weller statii înlocuiește toate Weller statii cu Metcal MX-500.
Una dintre cele mai bune despre Metcal lucru este faptul că este atât de ușor să se schimbe de tip, nu trebuie să se deșuruba nimic.
Greart O altă caracteristică este aceea că este cald, aproape aceeași secundă ca să-l pe tine, nu este, de asemenea, nici o problemă dacă trebuie să o căldură foarte mare suda comune.
Dar chestia Îmi place cel mai mult la Metcal este că vă țineți-l ca pe un creion.
Nu a fost folosit pentru a Weller, așa că a fost un pic ciudat la început, însă în momentul în care primul te obișnuiești cu el, este mult mai bine decât tradiționale suda apuca cu o lunga soldertip.
Nimic nu se compara cu adevărat să Metcal în opinia mea.
Compania noastra au salvat o gramada de timp si $ $ bronken pe PCB de tampoane după trecerea de la Weller a Metcal. Noi înlocui o mulțime de pachete în PLLC SMD după vânzări și serviceing și de numărul de spart PCB tampoane scăzut după changin la Metcal, astfel încât prețul differerence între Weller și Metcal nu contează prea mult, pe termen lung.
Link: http://www.metcal.com

Metcal Dar este, de asemenea, destul de scumpe în comparație cu Weller sau la leat acesta să fie utilizat atunci când am lucrat acolo, nu stiu preturile acum.

Există, de asemenea, o altă companie interesante care nu sunt menționate încă: APCE
http://www.paceusa.com/_ShowSystems.asp?ProductSetID=1
Eu nu am încercat personal APCE (doar sa uitat la ea), dar de o altă persoană de la fostul meu companiei încercat-o și el a preferat Metcal, eu nu l-am intalnit pe cineva care nu a crezut că Metcal a fost cel mai bun.
Se pare ca APCE au copided multe din ideile Metcal la APCE HW 100 și HW 200 HeatWise sudura statii.

Nu-mi place Antex la toate, am opinia mea, este numai bun pentru hobby folosi și nu pentru complicat SMD de lipit. Singurul avantaj: e ieftin. Cred că este cel mai rau Antex de cele menționate.

În opinin Weller mea este, de asemenea, un bun lipi de fier, dar se pare că ambele APCE, JBC și Ersa s-au îmbunătățit în ultimii ani.
Antex este încă săraci vechi "hobby" de proiectare.

Dacă doriți ca cel mai bine du-te pentru Metcal, dacă wan't o alternativă mai ieftină tu ar trebui să arate în alternative de la Weller, APCE, JBC și Ersa. Ar fi cel mai bun totry de altă marcă înainte de a vă alege.
Dacă vă aflați într-o mare companie, distribuitorii vor ieși și de a demonstra le gratuit.
Altfel treceți un electronică expo sau să încerce să le încercați să le la distribuitorul local, dacă puteți.

Am doar o mulțime de experince cu Metcal, Weller o Antex.
Aici este meu experinces cu cele trei branduri:

Weller:
În experince mea de Weller soldertips sunt foarte bune, de lungă durată și la un preț corect. Puteți cumpăra 3a parte soldertips pentru Weller, care sunt mult mai ieftine decât cele originale, dar nu destul de ultima perioada de timp ca și originalul Weller sfaturi. În vechea mea am folosit compania a 3-a parte sfaturi și a fost mulțumit cu ei și am salvat unele $ $ în același timp.
Weller este un brand respectat și, probabil, cele mai vandute de calitate lipi de fier din lume (cel puțin, este în parte a lumii).

Metcal:
Metcal sudura sfaturi sunt foarte scumpe, dar au com în toate formele și mărimile și este foarte rapid pentru a schimba de la un tip la altul și de la noi o incalzeste în cel mai scurt timp. De puterea de căldură este foarte bine reglementată și există mult mai multe rezerve de energie termică pentru sudura comun mare decât celelalte mărci din cauza speciale încălzire tehnologie.
Unele Metcal soldertips poate nu după o scurtă perioadă de timp, dar avem toate defect soldertips înlocuiește gratuit în cazul în care acesta nu a fost din cauza uzurii normale.
Automatic time-out creșteri tip cartuș de viață. MX-500P de alimentare simț dacă vârful cartuș a fost utilizată în ultimele 30 de minute, și în mod automat shuts jos pentru a maximiza durata de viață a vă vârful cartușe.

Antex:
Cred că soldertips sunt de slabă calitate și nu au trecut mult timp, designul este foarte incomod. Mi-ar folosi numai Antex simplu pentru sudura desolder și locuri de muncă. Ca un profesionist militar s-ar folosi niciodată Antex.

La domiciliu Am o normală 50W 24V Weller suda-fier și este destul de mulțumit cu. Cred că este cel mai bun în această gamă de preț. Allthough Aș dori să dețină un Metcal sudura / desolder stație de acasă, dacă aș putea permite.
Am în vedere să cumpăr un utilizate Metcal, dar Metcal nu este la fel de cunoscut în Europa, la fel ca în Statele Unite ale Americii, asa ca poate am sa o cumpere de la eBay din SUA, dar aș prefera să-l cumpere de la propria mea țară dacă pot să-l găsiți .

Ultima editare de mine la data de 30 aprilie 2004 20:22; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile
prețios

Post 30 aprilie 2004 19:54 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: metcal brevet

Ce face asa de bine este Metcal lor speciale sfaturi care să mențină temperatura în termen de 1 C în timpul lipit. Ei căldură de tip inductiv și vârful este realizată dintr-un aliaj de metal, care își schimbă UM cu temperatura. Chiar dacă de brevetare a expirat, nici o altă companie a fost în măsură să reproducă aliaj.
Back to top
View user's profile
davorin

Alăturat: 07 iunie 2003
A ajutat: 8

Post 30 aprilie 2004 21:03 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: metcal hobby colecționar de lipit

Doar privit până la SP200 de la Metcal ...

aproximativ 450 de euro de la distribuitor ... excluzând orice tip de lipit ...
atât de definitiv, nu pentru hobbyists (o;

Dar, amintindu încercat o mai mulți ani în urmă ... leightweight și cu adevărat minunat heatup timp ... hbut atunci am folosit numai bigg-tampoane prin gaura-componente .. Weller a fost atât de bine (o;

Ma intreb de ce, cel puțin un standard de tip nu este inclus ...
Back to top
View user's profile
prețios

Post 30 aprilie 2004 22:06 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Motivul pentru care un standard de tip nu este inclus este că ele fac zeci de sfaturi și toate acestea să vândă așa că ar fi o pierdere de bani de la clienții trebuie să plătească pentru un tip de utilizare în care niciodată.
Back to top
View user's profile
ME

Post 30 aprilie 2004 22:21 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
tag-uri: 5 post din priză lipit de fier antex suda stație Weller schematică metcal ps 800 orice bun din 5 lipit de fier plug schematică este jbc unelte de lipit mai bine metcal schematic

davorin a scris:

Dar, amintindu încercat o mai mulți ani în urmă ... leightweight și cu adevărat minunat heatup timp ... hbut atunci am folosit numai bigg-tampoane prin gaura-componente .. Weller a fost atât de bine (o;

Tocmai am văzut noul Metcal PS-800 pentru 259, la o Europene distibutor, se pare ca o mai bună afacere pentru hobbyists. Ei folosi, de asemenea, un nou tip de design pentru PS-800, care face ca sfaturile de mai ieftin.
Citat:
Costuri minime de proprietate

De PS-800 Sistem de lipit angajați înlocuibil Încălzitor sfaturi, mai degrabă decât cartușe, de luare de cost de proprietate extrem de competitivă. Unic din două piese de design separă Încălzitor bobina de la vârful. Lung viață Încălzitor bobina rămâne în mâner, în timp ce înlocuibil sfaturi sunt ușor de îndepărtat și înlocuit. Cel mai important, costul de Încălzitor sfaturi este comparabilă cu cea a convenționale sfaturi.

Dacă 259 este încă prea mult aș recomanda Weller. Este mai ieftin și mai bună calitate.
Nu mai pierdeți bani pe Antex allthough este mai ieftin decât Weller.
După ce caut mai aproape ERSA la JBC și nu aș alege oricare dintre ele, fie. Am rember folosind un JBC recent de la prietenii mei casa si a fost de calitate proastă.

Asta lasă doar trei choises stânga:
Metcal
APCE
Weller

Metcal este costisitoare și se pare că Weller face mai bine decât suda Irons APCE în ieftine gamă de preț, dar dacă vrei să-și petreacă un pic mai mult, unele dintre cele mai scumpe modele de APCE este, de asemenea, o alternativă.

Pentru hobby electronică Aș recomanda Weller WTCPT / WTCPTD din partea de jos a acestei pagini:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & Industrial att2 =% 20Soldering% 20Stations
Acesta este cel mai ieftin Industrial Weller suda stație cu temperatura controlată de tip selecție. Un senzor de temperatură ferrormagnetic în vârful controale vârful de temperatură - nu sunt necesare controale.
Sfaturi disponibil în 3 standard variază de temperatura: 600 ° F, 700 ° F și 800 ° F (316 ° C, 371 ° C și 427 ° C).
Dacă doriți să vă fie chiar mai ieftin, ar trebui să cumpere TC201T Înlocuirea Lipire Creion pentru WTCPT Stația de lipit, fără nici o stație de lipit și apoi cumpăra separat 1.75A (min.) 24V de transformare și a pus-o într-o locuință cu un fitil. Acest lucru este mult mai ieftin decât să cumpere original Weller suda stație / transformator. Multe companii aleg să facă acest lucru și că este ceea ce am făcut prea acasă. Apoi, va primi o calitate foarte ieftine suda stație.
Dacă doriți să aveți o stație de sudura manual cu temperatură controlată

Înlocuirea TC201T Lipire Creion pentru WTCPT Lipire Station: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = înlocuire% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Fier Stand: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT Seria sfaturi: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
Weller Electronic de lipit și Desoldering Instrumente Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Eu n-ar cumpăra orice de la Weller Stații de lipit de consum, dar ar fi mai degrabă lipi de TC201T Industrial Înlocuirea Lipire Creion și cumpăra un standard 24V 2A tranformer, și o locuință cu un fitil și un 3 sau 5 de aderență DIN socket pentru a se potrivi de sudura de fier plug . De protecție a consumatorilor de lipit gamă este o calitate inferioară, comparativ cu TC201T, dar TC201T este încă suficient de ieftine pentru hobbyists.
Aici este original Weller schematică, după cum puteți vedea, este ușor să-ți cumperi propria transformator și pentru a construi din circuit.
Schema este de luat de la acest pdf: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
View user's profile
ME

Post 01 mai 2004 1:44, care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Există, de asemenea, o companie numita Edsyn care face suda și desolder sisteme:
http://www.edsyn.com
Back to top
View user's profile
BigBoss

Alăturat: 17 noiembrie 2001
A ajutat: 55

Post 01 mai 2004 3:03 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: Weller wsl www.cooperhandtools.com

Weller este cel mai bun ...

Am fost folosind Weller din 1983 și nu sa intamplat nimic ...

Recent am folosi-o pe asta și am recomandam ..

http://www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Hi_Res_Images&filename=WSL_300.jpg
Back to top
View user's profile
TheDane

Alăturat: 30 ianuarie 2002

Post 10 mai 2004 15:58 care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Recent am trecut la Metcal, și nu mă duc înapoi la Weller.

Weller este ok pentru proiectele mai mici cu plumb în principal componente. Dacă vă face cu o mulțime de <small> SMD va trebui să lucreze cu un pic mai greu decât cu Metcal Weller.
Back to top
View user's profile
toonafishy

Alăturat: 18 iunie 2002
A ajutat: 23

Post 10 mai 2004 18:03 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Pentru parte de lipit său din greu pentru a bate Metcal dar $ $ $. Pentru lipit BGAs mare,sugera pe lunetist.
Back to top
View user's profile
mbyka

Alăturat: 12 mai 2002

Post 10 mai 2004 23:14 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

ok multumesc tuturor

Dar vreau să cumpăr antex.How e asta?

www.antex.co.uk

sau

Ne pare rău, dar ai nevoie de autentificare pentru a vizualiza acest atașament

Back to top
View user's profile
borisov57

Alăturat: 11 mai 2001
A ajutat: 2

Post 11 mai 2004 10:01 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Niciodată nu cheltui nici un ban de pe Weller desoldering, si daca ai luat-o pe gratis, arunca-l de aici. Va salvezi o mulțime de timp și nervi.
Back to top
View user's profile
davorin

Alăturat: 07 iunie 2003
A ajutat: 8

Post 15 iunie 2004 0:56 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: statie de lipit metcal

Doar auzit astăzi că este nevoie de cel puțin până la sfârșitul lunii august pentru a obține noi PS800 de lipit de la statia de Metcal aici în țara mea ...* aaarrrgghhh

Se pare Metcal este de 2000 de unități de producție în spatele ..

Cineva stie o societate care le are pe stoc?
Back to top
View user's profile
Sebi

Alăturat: 02 ianuarie 2002
Locatia: Ungaria

Post 15 iunie 2004 9:05 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Sunt de acord, borisov57. -Pompa de vid poate doar vârful de răcire, dar nu suficient de vid
Back to top
View user's profile
betanorm

Alăturat: 13 august 2001

Post 15 iunie 2004 11:32 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: hobby lipit stație ieftine de lipit stație

O sugestie pentru hobby utilizator:

Dacă nu aveți suficiente fonduri pentru a cumpăra un bun de lipit stație, am un sfat care a lucrat ani de zile, fără nici o problemă.

Am pus o dioda 1N4148 pe vârful unui ieftine priza de putere sudura, și conectat la un circuit de comparație cu un releu de la sudura. Diode de siliciu a fost într-un cablu care este rezistent la căldură și învelite aroun la vîrf. Ar trebui să existe o histeresis în comparație cu circuit ...

betanorm
Back to top
View user's profile
întârzia

Alăturat: 11 iunie 2004
A ajutat: 3

Post 29 iul 2004 20:33 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

IMHO Hakko 92X serie.
Goot prea are unele bune.

întârziere (întârziată de tehnologie)
Back to top
View user's profile
rauol

Alăturat: 02 octombrie 2002
A ajutat: 11

Post 30 iul 2004 19:25 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: antex suda stație antex de lipit stație

Am avut două stații de lipit Antex cu alunecare potențiometru de control al temperaturii (10 ani)
și au lucrat bine pentru aproximativ 5 la 6 ani.
Dar vârful schimbarea a fost greu, a fost un fel de alunecare pe arrangemet cu un clip.
Back to top
View user's profile
TekNoir

Alăturat: 05 martie 2005

Post 28 aprilie 2005 15:41 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: de lipit instrument capabil de 800 Weller wsl www.cooperhandtools.com sudura stație branduri de lipit mărci ieftine lipi de stații de lipit stație preț mai mic

Am inceput sa invete despre electronică a anului trecut și la momentul eu am cumpărat-o foarte ieftine lipit de fier pentru a începe cu. (Când spun "ieftine", vreau să spun că i-am dat de un functionar de zece dolari și a primit schimba înapoi în schimb pentru element.) Mi-ar plăcea să faceți upgrade, de preferință, la o stație de complet, dar n-am avea o ușoară bit de dificultate cu termenii publicității.

Ce-mi confuses este legătura dintre temperatura si publicitate wattage.

De la meu de înțelegere, este nevoie de un sfat de temperatura undeva în jur de 361F (183C) pentru a topi 63/37 suda eficient. Cu toate acestea, un număr mare de lipit Irons și stații de lipit, de asemenea, numai a face publicitate unui wattage clasament, ambele unele da, și doar unele dea temperatura. Nu sunt exact așa cum anumite wattage temperatura se traduce direct în clasament.

Mi-am dat seama că se mută de energie electrică prin elementul de incalzire, precum și rezistența la căldură și cauzele care puterea disipat pot fi măsurate în wați. Am lipsesc unele simple de conectare? Mi-ar crede că cei doi s-au legătură, într-un fel ca în schema de comercializare a lighbulbs în wați care nu au nimic de a face cu lor de lumina (in lumens). S-ar putea presupune, desigur, că mai mare wattage produce mai mult de căldură (sau de lumină), dar acest lucru este pur și simplu nu este întotdeauna adevărat. Thermal proprietăți ale substanțelor implicate, de construcție de bază, precum și de alți factori trebuie să fie gândit la fel.

Ca o parte, am observat de lipit stații de publicitate cu vârful temperaturi reglabilă între 350F și 800F, încă anunțate wattage lor au fost complet diferite (42W pentru unul în comparație cu 80W pentru celelalte). Mi sa spus (și de citit într-un număr de locuri de on-line) care douăzeci și cinci la treizeci și cinci Watts a fost destul de bun pentru electronică de lucru. Totuși, nu pot pricepe "destul de bun." Asta înseamnă că ar trebui să nu ne-am nimic de peste treizeci și cinci de wați teama de a distruge componente (care eu, încă o dată, ar tinde să creadă că are mai multe de a face cu temperatură decât real wattage) sau care, cu ceva mai mic wattage pur și simplu nu va obține destul de cald? (I ar trebui să țineți cont de faptul că am văzut unele 15W lipit picior cu vârful temperaturi de 600F.)

Singura legătură pe care am putea atribui un fel de cercetare este în transferul de căldură în comun de la sine. Mai mare wattages ar aceeași sumă de transfer de căldură mai repede decât o wattage ar fi mai mici, pentru aceeași temperatură. Mi-ar gândi că acest lucru ar fi care să conducă la o mai bună și mai rapidă de lipit, atât timp cât nu ați decide să daydream la exact momentul în care a decis să se suda un joint. Acesta este un alt motiv pentru care am întrebare de 25W la 35W "regulă". Nu ar trebui să lipit orice instrument capabil de a oferi o valoare corespunzătoare de e 360F tip temperatura fi "destul de bun?"

În încheiere, cele două stații de lipit considerând că sunt de achiziție (de Hakko FP-102 și CooperTools / Weller WSL, ambele comparabil cu prețuri de la 200 $ USD și de ceea ce am bugetate pentru a cheltui pe o noua statie de lipit) sunt atât de bine peste 35W recomandat pentru electronică de lucru. Am încercat să punem împreună o imagine mai clară a ceea ce eu ar trebui să arate la cumpărare, atunci când mi lipit de companie pentru următorul număr de ani.

Ne pare rău pentru lung post și vă mulțumesc tuturor, în avans ...

I had inadvertently copied the melting point for lead alone. Edit: Am avut o inadvertență copiat punct de topire de plumb în pace. Am corectat acum datele mele de a reprezenta în mod corect "ideal" de electronice de sudura punct de topire.
Back to top
View user's profile
Hugo

Alăturat: 01 ianuarie 1970
A ajutat: 25

Post 31 ianuarie 2006 3:21 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
tag-uri: 5 post din priză lipit de fier antex suda stație Weller schematică metcal ps 800 orice bun din 5 lipit de fier plug schematică este jbc unelte de lipit mai bine metcal schematic

ME a scris:
davorin a scris:

Tocmai am văzut noul Metcal PS-800 pentru 259, la o Europene distibutor, se pare ca o mai bună afacere pentru hobbyists. Ei folosi, de asemenea, un nou tip de design pentru PS-800, care face ca sfaturile de mai ieftin.
Citat:
Costuri minime de proprietate

De PS-800 Sistem de lipit angajați înlocuibil Încălzitor sfaturi, mai degrabă decât cartușe, de luare de cost de proprietate extrem de competitivă. Unic din două piese de design separă Încălzitor bobina de la vârful. Lung viață Încălzitor bobina rămâne în mâner, în timp ce înlocuibil sfaturi sunt ușor de îndepărtat și înlocuit. Cel mai important, costul de Încălzitor sfaturi este comparabilă cu cea a convenționale sfaturi.

Dacă 259 este încă prea mult aș recomanda Weller. Este mai ieftin și mai bună calitate.
Nu mai pierdeți bani pe Antex allthough este mai ieftin decât Weller.
După ce caut mai aproape ERSA la JBC și nu aș alege oricare dintre ele, fie. Am rember folosind un JBC recent de la prietenii mei casa si a fost de calitate proastă.

Asta lasă doar trei choises stânga:
Metcal
APCE
Weller

Metcal este costisitoare și se pare că Weller face mai bine decât suda Irons APCE în ieftine gamă de preț, dar dacă vrei să-și petreacă un pic mai mult, unele dintre cele mai scumpe modele de APCE este, de asemenea, o alternativă.

Pentru hobby electronică Aș recomanda Weller WTCPT / WTCPTD din partea de jos a acestei pagini:
www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL003&att1=Soldering% 20Stations & Industrial att2 =% 20Soldering% 20Stations
Acesta este cel mai ieftin Industrial Weller suda stație cu temperatura controlată de tip selecție. Un senzor de temperatură ferrormagnetic în vârful controale vârful de temperatură - nu sunt necesare controale.
Sfaturi disponibil în 3 standard variază de temperatura: 600 ° F, 700 ° F și 800 ° F (316 ° C, 371 ° C și 427 ° C).
Dacă doriți să vă fie chiar mai ieftin, ar trebui să cumpere TC201T Înlocuirea Lipire Creion pentru WTCPT Stația de lipit, fără nici o stație de lipit și apoi cumpăra separat 1.75A (min.) 24V de transformare și a pus-o într-o locuință cu un fitil. Acest lucru este mult mai ieftin decât să cumpere original Weller suda stație / transformator. Multe companii aleg să facă acest lucru și că este ceea ce am făcut prea acasă. Apoi, va primi o calitate foarte ieftine suda stație.
Dacă doriți să aveți o stație de sudura manual cu temperatură controlată

Înlocuirea TC201T Lipire Creion pentru WTCPT Lipire Station: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL012&att1=Soldering% 20Stations & att2 = înlocuire% 20Soldering% 20Pencils
PH1201ESD Fier Stand: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL011&att1=Accessories&att2=Stands
PT Seria sfaturi: www.cooperhandtools.com/brands/weller/index.cfm?model_list=1&att_id=WEL007&att1=Tips% 20and% 20Nozzles & att2 = PT% 20Series
Weller Electronic de lipit și Desoldering Instrumente Catalouge: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Literature&filename=550147.pdf

Eu n-ar cumpăra orice de la Weller Stații de lipit de consum, dar ar fi mai degrabă lipi de TC201T Industrial Înlocuirea Lipire Creion și cumpăra un standard 24V 2A tranformer, și o locuință cu un fitil și un 3 sau 5 de aderență DIN socket pentru a se potrivi de sudura de fier plug . De protecție a consumatorilor de lipit gamă este o calitate inferioară, comparativ cu TC201T, dar TC201T este încă suficient de ieftine pentru hobbyists.
Aici este original Weller schematică, după cum puteți vedea, este ușor să-ți cumperi propria transformator și pentru a construi din circuit.
Schema este de luat de la acest pdf: www.cooperhandtools.com/brands/cf_files/act_download.cfm?type=Parts_Lists&filename=WTCPT_OI_PL.pdf

Este posibil să se aply-vă la o idee (MX) Metcal Lipire Station?
Ma gandesc sa cumpere o MX-RM3E Înlocuirea revizuirea Handpiece cu fir (~ 100 $) si un tip (~ 40 $)!!!
Sunt sfaturile lor de lucru @ 24V prea?
Orice sfat?

Mulțumesc
Back to top
View user's profile
vdaniel

Alăturat: 08 octombrie 2004
A ajutat: 9

Post 10 februarie 2006 14:02 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Foarte bun și relativ ieftine cu aer cald instrument Hot-Jet S de la www.leister.com
Back to top
View user's profile
zolam

Alăturat: 03 octombrie 2005

Post 10 februarie 2006 14:35 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

undoubtly Weller
în laboratorul nostru avem unele 120 și am încercat în timpul 20 y diferite firme, Japonia și SUA, inclusiv cele
Back to top
View user's profile
vdaniel

Alăturat: 08 octombrie 2004

Post 10 februarie 2006 16:00 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Vă rugăm, comparati Leister Weller și prețurile.
Back to top
View user's profile
george.leman

Alăturat: 20 februarie 2007
Intervenții: 1

Post 20 februarie 2007 21:16 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Tags: metcal Weller forum hakko metcal Weller ritmul

Sunt foarte surprins de faptul că, în acest forum nimeni nu a mai vorbit despre
Brand of equipment manufactured by Bokar International X-KAR brand de echipamente fabricate de Bokar International
care cred că este cu adevărat eficient și precis.

for my company and my Am folosit mai multe sisteme de revizuirea pentru firma mea și-mi
since 8 years and they can tell employes au folosit Bokar de unități de la 8 ani și pot spune
tu, ei au avut-a lungul anilor doar câteva mici observații cu privire la aceste instrumente, care
au fost modificate de obicei, mai rapid de către producător.

www.bokar.com sau site-ul comercial în SUA www.bomir.com

Aș dori să comparați și să-mi spui ce X-KAR produsele nu au în
, Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? comparație cu concurenții săi, cum ar fi Hakko, Pace sau Weller și Metcal că toată lumea vorbește despre?

Avem nevoie pentru a obține mai multe sisteme și de experiența dumneavoastră ar putea să ne ajute.
Back to top
View user's profile
harrybeafull

Alăturat: 27 martie 2009

Post 28 aprilie 2009 10:34 Re: care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?

Vă recomandăm să APCE - http://www.renex.info/pokaz_kategorie.php?cid=43
Back to top
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Professional hardware și Electronics Design -> care este cel mai bun de lipit & desoldering statii?
Pagina 1 din 1 Ora este GMT 2 ore

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
subiect RSS