Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

modulare de amplitudine ..?

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementara Întrebări -> modulare de amplitudine ..?
Author Message
Tavakoli

Inregistrat pe: 31 decembrie 2003
A ajutat: 1

Post 12 aprilie 2004 13:29

modulare de amplitudine Kennedy

Care este diferența dintre modulare de amplitudine & OSL-.. SC modularea?
Back to top
boot_strap

Inregistrat pe: 02 decembrie 2003
A ajutat: 2

Post 12 aprilie 2004 13:32

spectru de DSB-SC în cazul în care wc>> WM

modulare în amplitudine semnalul modulat este: XC (t) = x (t) * A * cos (WT)

dar DSB-SC este:

xc (t) = (1 K * x (t)) * A * cos (WT)
Pentru detalii, du-te la haykins de comunicare .. carte!
Back to top
Artem

Inregistrat pe: 22 mai 2003
A ajutat: 91

Post 12 aprilie 2004 13:45

modulare de amplitudine dsbsc

Diferența este că modulare AM nu conține frecvență purtătoare, dar nu OSL.
O parte comună este faptul că ambele modulare oferă benzilor de 2 = Fcarrier - Fmodulating
Back to top
nandopg

Inregistrat pe: 26 aprilie 2001
A ajutat: 5

Post 12 aprilie 2004 15:25

DSB SC am indicele de modulare

În ceea ce privește un AM-OSL modulator alimentat printr-un val sinusoidală modulant WM de semnal și de operatorul de transport WC de frecvență:
În domeniul de frecvență: spectrului de frecvențe radio este constituit, de trei linii: una centrată în WC, una centrată în WC WM și a altor centrat în WC-WM
Pe de timp domenii: amplitudine a operatorului de transport se va schimba în funcție de valoarea instantanee de WM. În cazul în care amplitudinea WM este egală cu amplitudinea WM, amplitudine a semnalului modulat va fi schimbarea de la 0 și 2 x amplitudinea WM (sau WC). În acest caz, indicele AM coeficient este de 100%. Dacă vă deconectați de semnal modularea, producția de modulator va fi un val sinusoidală în WM.

În ceea ce privește un AM-OSL-SC modulator alimentat printr-un val sinusoidală modulant WM de semnal și de operatorul de transport WC de frecvență:
În domeniul de frecvență: spectrului de frecvențe radio este alcătuit două linii: una centrată în WC WM și WM alte centrat în WC-. Cariera este suprimat.
În timp de domeniu semnal modulat se va schimba de la 0 la amplitudinea WC. Nu există nici o definiție a indicelui de modulare. Dacă dezactivați frecvența modularea, producția modulator va fi zero.
Acum, cea mai importantă caracteristică a AM-OSL-SC, este că faza a semnalului modulat salturi 180 grade. de fiecare dată când semnalul de modulare inverts polariity sale.
Prin modul în care, datorită acestei AM caracteristică-OSL-SC sunt un fel de modulator utilizate pentru a genera modularea digitală în BPSK și QPSK.

NandoPG

Last edited by nandopg pe 24 iunie 2004 15:12; editat de 2 ori în total
Back to top
cloud

Inregistrat pe: 11 iunie 2004

Post 24 iunie 2004 13:32

modulare DSB sc

AM semnalul este modulat de amplitudine
Back to top
v_naren
Comentarii

Post 24 iunie 2004 13:43

Sunt modulare cu niciun operator de transport

un alt punct principal este faptul că, în plin AM vă deșeurilor de putere în frecvență purtătoare de semnal, în plus față de informarion partea banda de putere

dar în OSL-un SC AM nu a deșeurilor nici o putere ca semnal de operatorul de transport nu este prezent ...
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 24 iunie 2004 13:43

Ads

Back to top
cedance

Inregistrat pe: 24 octombrie 2003
A ajutat: 28

Post 08 martie 2005 20:18

Sunt modulare am sc

cloud a scris:

și ceea ce este de modulare DSBSC? amplitudinea fel. Care au fost u încerc să spun?

/ cedance
Back to top
v_naren
Comentarii

Post 08 martie 2005 20:27

comparație între DSB sc și dscac

cedance a scris:
cloud a scris:

și ceea ce este de modulare DSBSC? amplitudinea fel. Care au fost u încerc să spun?

/ cedance

Dacă aș putea răspunde la această întrebare

AM normale-FC (AM cu operatorul de transport complete)

3$v_{AM-FC}(t)=V_c cos({\omega_0}t) (1 m(t))
în cazul în care m (t) este o versiune scalate ale semnalului modulant sau in banda de care urmează să fie transmise, astfel încât
3$|m(t)|<=1

Double Side-band Carrier reprimată (DSB-SC)
3$V_{DSB-SC}(t)=V_c cos({\omega_0}t) m(t)
în cazul în care m (t) este semnalul de modulant sau in banda de care urmează să fie transmise.
Back to top
djalli

Inregistrat pe: 10 noiembrie 2001
A ajutat: 15

Post 09 martie 2005 0:16

diferență între amplitudine, dsbsc, SSB

Un alt diferențe sunt bani, de management și situația. Inginerie de afaceri este de a fi cinstit.
Back to top
aman

Inregistrat pe: 25 octombrie 2004

Post 11 martie 2005 11:50

ceea ce este dsbsc

pls a consulta URL-ul pentru foolwing ans ur

http://www.eas.asu.edu/ ~ midle/jdsp/commex/Lab1 (de amplitudine 20mod%). htm
Back to top
truebs

Inregistrat pe: 21 Ian 2005
A ajutat: 19

Post 11 martie 2005 19:45

diferența dintre sînt și DSB-SC

Modulare de amplitudine se poate face în mai multe moduri ... unul dintre ele este OSL Sc, diferența constă în două puncte:
1. Numărul de laterală
2. Semnalul Carrier.

În AM nu poate exista una sau două laterală, dar semnalul de operatorul de transport este întotdeauna trimis cu semnalul modulat.

Întrucât OSL are două sidebands și operatorul de transport este suprimat.

Ce este acest lucru presupune nu ar exista nici un semnal de transport cu semnal modulat, acest lucru ar avea implicații pe mai multe Bandwdth.
DSB Sc este considerat superior AM, datorită mai mică sale BW cerință și o mai bună Rata S / N (pentru proiectarea propriu-zisă).

Se referă la analogic și digital Tehnici de comunicare prin Canapea pentru mai multe detalii.
Back to top
electron_boy

Inregistrat pe: 14 noiembrie 2004
A ajutat: 18

Post 12 martie 2005 1:33

modulare de amplitudine este de deșeuri de putere

modulare de amplitudine include transmiterea a operatorului de transport. în cazul în care operatorul de transport este eliminat atunci este OSL SC
Back to top
CAP

Inregistrat pe: 16 iunie 2003

Post 12 martie 2005 14:15

dsbsc de kannedy

electron_boy a scris:
modulare de amplitudine include transmiterea a operatorului de transport. în cazul în care operatorul de transport este eliminat atunci este OSL SC

de ce? DSB SC au transportator. mod anothe sa nu o SC

DSB prea au site-uri de spektrum de semnal.
SSB au doar unul.
Back to top
electron_boy

Inregistrat pe: 14 noiembrie 2004
A ajutat: 18

Post 13 martie 2005 8:01

DSB-modulare SC

PAC a scris:
electron_boy a scris:

SSB au doar unul.

atunci ce transportator termenul de "înăbușită" înseamnă??
Back to top
v_naren
Comentarii

Post 13 martie 2005 8:25

modulare dsbsc de kannedy

electron_boy a scris:
PAC a scris:
electron_boy a scris:

SSB au doar unul.

atunci ce transportator termenul de "înăbușită" înseamnă??

electron_boy este corect ... dar, uneori, transportatorul nu este complet eliminat. Puterea sa este redusă în raport cu sidebands. Acest lucru este de a facilita "demodulare sincronă" în RXCVRs în cazul în care o fază de buclă blocată mecanism este folosit pentru a "Blocarea", și pentru a genera o în faza LO de semnal și de atunci acest Lo și OSL-SC semnal de AM sunt ambele alimentate într-un mixer pentru a DOWNCONVERT și , prin urmare, a efectua demodulare pentru a recupera semnalul transmis in banda.

http://www.ece.eps.hw.ac.uk/Modules/B33cl2/cl-8-03.pdf

Secțiunea 8.6

În special, 8.6.2 la 8.6.3

Foarte fericit
Back to top
șah-mat

Inregistrat pe: 25 februarie 2004
A ajutat: 35

Post 13 martie 2005 8:26

diferența dintre sînt și OSL de semnalizare cu SC

Este cu adevărat doar înseamnă "nu includ transportator componentă de frecvență". Demodulare coerentă ar trebui să fie efectuată prin utilizarea altor tehnici de sincronizare, cum ar fi PLLs.
Back to top
CAP

Inregistrat pe: 16 iunie 2003

Post 15 martie 2005 15:50

amplitudine indicele de modulare

adesea înseamnă transportator termenul "suprimat", că nu există nici o componentă diskrete la = F SC în semnal de PSD.

Este scris acolo, dar sa răspândit despre gaura lățimea de bandă utile de către faza / Frecventa / modulare de amplitudine.
Back to top
Tnt

Inregistrat pe: 12 octombrie 2004

Post 19 martie 2005 11:45

modulare de amplitudine cu niciun operator de transport

Ce-i cu S / N raport de AM și modulare OSL?
Aceasta este diferența. În modulare analogice, intotdeauna oamenii doresc să crească S / N ratio
Back to top
waghmare Pankaj

Inregistrat pe: 18 martie 2005

Post 29 martie 2005 6:37

cea mai bună carte pentru amplitudemodulation

în DSB-SC, limitările am este eliminat.
it a salva transmise de putere și a suprima operatorul de transport
pentru plz detaliu se referă g.kennedy `s carte
Back to top
ppenday

Inregistrat pe: 17 ianuarie 2005
A ajutat: 4

Post 29 martie 2005 6:39

modulare de amplitudine normală u r § u RSU u

Sunt conține operatorul de transport și DS-SC nu. puteți găsi multe despre acest lucru în sistemele de comunicare de către haykin Simon.
Back to top
savadi

Inregistrat pe: 14 septembrie 2004

Post 19 aprilie 2005 17:02

dsb.sc am

DSB-SC este un fel de AM. În convenționale AM operatorul de transport nu este suppresed, dar în OSL-SC operatorul de transport este suppresed. AM convențională are o DEMODULATOR simplu, spre deosebire de OSL-Sc.
Back to top
caep_daniel

Inregistrat pe: 04 septembrie 2003

Post 19 aprilie 2005 17:32

diferențele dintre dsbsc și am

that's too easy.no problem to analysis so in detail.
Back to top
as_518

Inregistrat pe: 10 aprilie 2005
A ajutat: 5

Post 20 aprilie 2005 17:05

in banda de DSB modulare

Trebuie remarcat faptul că atât dsbtc și dsbsc sunt tehnici de modulație de AM. Într-modulare DSBTC un element neliniare (cum ar fi diodă) este utilizat pentru modularea în timp ce în DSBSC un modulator balnced este utilizat. Într-un detector de demodulare envolpe (o diodă, urmată de LPF) ar putea fi utilizate pentru DSPTC în timp ce pentru DSBSCa de detectare coerent trebuie să fie utilizate.
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Electronic elementara Întrebări -> modulare de amplitudine ..?
Pagina 1 din 1

subj

text

Ora este GMT 1 Hour
Subiecte similare:
modulare de amplitudine (19)
Modulație de amplitudine (1)
Quadrature Amplitude Modulation (QAM) (1)
Ajutor pe modulație de amplitudine (modulator echilibrată) (1)
În cazul în care pentru a găsi "moderne Suprafața de modulare de amplitudine & Q (1)
Frequensy modulare schimbare și modularea faza! (5)
amplitudine (1)
amplitudine (2)
VCO amplitudine (5)
amplitudine comparator (11)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect