| Autor | Mesaj |
|---|
gggould
Alăturat: 10 aprilie 2004 Posts: 26
| 10 aprilie 2004 5:43 tuning gamă largă VCO problemă | | |
|
| Bună tuturor,
Sunt proiectare a unui VCO cu varactor și trecerea capacul pentru a acoperi 800MHz larg. Dar mi se pare că VCO câștiga și amplitudine sunt variații mari probleme. Ambele Kvco și ieșire amplitudine crește cu frecvența de ...
Orice sfaturi sau sfaturi?
Vă mulțumesc foarte mult ... |
|
| Back to top | |
 |
prețios
Alăturat: 19 iulie 2002 Posts: 4984 A ajutat: 306 Location: Middle Earth
| 10 aprilie 2004 6:26 Re: tuning gamă largă VCO problemă | | |
|
| | Cel mai bun pariu ar fi să adăugați o buclă AGC. Măsura de iesire de tensiune după o tampon amplificator și să-l utilizați pentru a schimba în diagonală pe Oscilator tranzistor. Un alt lucru pentru el ar fi de a controla un attenuator. |
|
| Back to top | |
 |
IICCEE
Alăturat: 24 decembrie 2001 Posts: 233 A ajutat: 2
| 10 aprilie 2004 6:36 tuning gamă largă VCO problemă | | |
|
| Puteti utiliza mai multe ** ** de varactor, un loc în apropierea BJT-E, unele lângă BJT-B; și ar trebui să fie atent design de tampon în banda de lucru, de asemenea, să adăugați o buclă AGC. |
|
| Back to top | |
 |
gggould
| 11 aprilie 2004 6:10 Re: tuning gamă largă VCO problemă | | |
|
| Multumesc pentru feedback-ul dvs. ...
Dar eu încă nu știu cum să obțineți o mai constantă Kvco. Chiar acum a Kvco la mare de banda (~ 4GHz) este aproape de 1-7 ori mai mici la Kvco bandă (~ 3GHz).
Max IICCEE, eu nu prea înțeleg ce vrei să spui. Ați putea explica acest concept un pic mai mult? Chiar acum am o pereche de introducerea back-to-back varactor între cruce cuplat BJT-C amendă pentru tuning.
În afară de aceasta, este ceva eu ar trebui să arate în timp ce cele deigning tampon (emițător slugă)? Eu știu doar am primit, pentru a verifica parazitare capacele.
Mulțumesc încă o dată! |
|
| Back to top | |
 |
IICCEE
Alăturat: 24 decembrie 2001 Posts: 233 A ajutat: 2
| 11 aprilie 2004 9:24 tuning gamă largă VCO problemă | | |
|
| Adică nu numai să varactor între cruce cuplat BJT-C pentru tuning bine, dar de asemenea, copuled de la BJT-E.and folosind mai mult de două varactor. (cum ar fi mini-circuite de produs)
și, de asemenea, aveți posibilitatea să utilizați ADS designer de ghid pentru a face acest lucru, și să facă ceva pentru ai modifica cererea. |
|
| Back to top | |
 |
VSWR
Alăturat: 07 februarie 2002 Posts: 734 A ajutat: 67
| 11 aprilie 2004 22:20 Re: tuning gamă largă VCO problemă | | | Tags: vco kvco gama |
|
| VCO dvs. este reglat peste aproximativ 23% interval de frecvență (800 MHz/3.5 GHz). O schimbare de VCO sensibilitate Kvco de 1.7 nu este neobișnuit într-un astfel de tuning gamă largă de frecvențe. Iar schimbarea de puterea de ieșire, ca Oscilator Q modificări în timpul tuning. Care varacor dioda folosiți? Cât de mare schimbare de tuning de tensiune este de 800 MHz, necesare pentru tuning? Care este schimbarea în puterea de ieșire? |
|
| Back to top | |
 |
gggould
| 11 aprilie 2004 23:57 Re: tuning gamă largă VCO problemă | | |
|
| Mulțumesc, IICCEE. Acum m-am prins.
Sunt folosind NMOS în N_well varactor cu 0.3 ~ 2.5V Vtune. "VCO" (nu-tampon) de ieșire de la modificări .4 Vpp la .7 Vpp.
Gee, Kvco de schimbare este de fapt o mare durere de cap pentru mine. Cum pot crea bucla filtru de compensare a Kvco variație. În afară de aceasta, - 20% varactor procesul de variație (care va provoca despre trecerea de 300MHz) de asemenea, ma enervez pe ... |
|
| Back to top | |
 |
prețios
Alăturat: 19 iulie 2002 Posts: 4984 A ajutat: 306 Location: Middle Earth
| 12 aprilie 2004 0:37 Re: tuning gamă largă VCO problemă | | |
|
| | În ceea ce privește tuning sensibilitate merge aveți două opțiuni. Unul este de a face bucla parametri destul de mare pentru a fi stabil, cu toate valorile. Cealaltă este de a face un circuit de compensare, care scade sau ridică la bucla obține la sfârșitul mici sau mari. Acest lucru se poate face cu o serie de tensiune compas cu diode și rezistențe în derivație cale. De asemenea, poate fi realizat cu diode-rezistență în rețelele de feedback-ul de o op Amperi. |
|
| Back to top | |
 |
lijulia
Alăturat: 05 ianuarie 2003 Posts: 78
| 13 mai 2004 8:20 gamă largă tuning VCO problemă | | |
|
| | Ce zici de utilizare grosier tuning pentru a compensa acest proces Temp variație? |
|
| Back to top | |
 |