Reguli | Articole recente | RSS subiect | Caută | Inregistrare | Autentificare

Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi?

Du-te la pagina 1, 2, 3 Următorul
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Programare PC-ul și a legăturilor -> Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi?
Author Message
Sfinxul

Inregistrat pe: 25 ianuarie 2002
A ajutat: 28

Post 21 Feb 2004 18:51

Salut,

Ce a face tu folos?

Thanx
Sfinxul
Back to top
FoxyRick

Inregistrat pe: 09 ianuarie 2004
A ajutat: 35

Post 21 Feb 2004 19:06

Îmi place Delphi, în cazul în care numai pentru că nu a fost * * * scrisă de M $.

Am încercat toate cele trei și de a găsi Delphi cel mai ușor de utilizat, chiar dacă eu sunt un C / C (Borland) programator pentru nimic * nu * au nevoie de o mulțime de ferestre GUI.

I-am dezvoltat doar câteva pachete personalizat: Delphi deși, poate cu privire la activitatea de un an totală. Eu am făcut mult mai mult în C / C pe alte sisteme.

Noroc,
FoxyRick.
Back to top
toxadi

Inregistrat pe: 08 mar. 2002

Post 21 Feb 2004 19:32

Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi?

Aceasta depinde de ce vrei sa faci. Cerințe ar trebui să definească instrument pentru a fi folosite.
Pentru simplu proiecte mici VB este ideal, dar atunci când aceasta ajunge la mai mari și mai complexe, Delphi este unul.
C este mai bine deși atunci când nu interfață grave, este necesar și există o mulțime de prelucrare a datelor pentru a fi done.

Cu respect,
toxadi
Back to top
AlundrA

Inregistrat pe: 03 februarie 2003

Post 21 Feb 2004 20:05

Te-ai gândit vreodată python folosind. este foarte util și atât de ușor de cod. vă puteți dezvolta proiecte foarte repede, pentru ca este o limba foarte înalt nivel și pentru ca este open source nu există dezvoltatori atât de mult și gata de a utiliza coduri. aveți posibilitatea să utilizați existente, C , biblioteci cu ea. și este gratuit!
W * w.python.org
Back to top
yodathegreat

Inregistrat pe: 23 februarie 2002
A ajutat: 1

Post 21 Feb 2004 21:23

Salut,

Delphi este cu atât mai bine de mai bine de mai bine, domnule ...

Toate cele bune
Back to top
saltlake

Inregistrat pe: 16 mai 2001

Post 21 Feb 2004 23:01

și ... ce crezi despre C Builder?

Cred că este mare. Dar eu nu am creat încă aplicații profesionale.
Back to top
ego-ul

Inregistrat pe: 26 septembrie 2002

Post 22 februarie 2004 0:13

Cred că Visual C este mai bună decât altele, din cauza puterii de language.You C trebuie să înceapă cu VC . Alte limbi este de gunoi doar!
Pascal nu este o limbă de inginerie.
Back to top
sawaak

Inregistrat pe: 20 mai 2003
A ajutat: 4

Post 22 februarie 2004 0:22

Salut,
C -vă că este limba de inginer. nici o îndoială despre asta. Twisted Evil
în măsura în care compilatorul este în cauză, u a putea alege-l conform cerințelor dumneavoastră.

mulțumesc
sawaak
Back to top
FoxyRick

Inregistrat pe: 09 ianuarie 2004
A ajutat: 35

Post 22 februarie 2004 1:09

Oh, dacă doriți un limbaj de inginerie, utilizarea LISP. Jodrell Bank (telescop de radio mari în Marea Britanie), functioneaza pe LISP, la urma urmei. Uita C -- Rolling Eyes

Dar, pentru o limbă GUI pe Windows, LISP doar e de rahat. Delphi este cel mai bun pentru programarea generale de Windows GUI, scrie back-ul real-end chestii tehnice în C , precum și controlul telescoape de radio cu LISP.

Noroc,
FoxyRick.
Back to top
jetal

Inregistrat pe: 20 aprilie 2002

Post 22 februarie 2004 1:19

Așa cum alții au spus, ea depinde de cerere, precum și alte probleme cum ar fi codul de portabilitate, precum și cantitatea de timp pe care îl doriți să-și petreacă de învățare.

Instrumente Borland sunt ușor de folosit și puternic. I certainly a le găsi mult mai ușor decât instrumentele Microsoft.

Dacă proiectul dumneavoastră necesită existența unor interfețe hardware-ul, C este un mod de a merge cel mai mult - dacă nu toți producătorii vor trimite exemplu codul sursă în C . În cazul în care acesta are nevoie de o mulțime de GUI de lucru pe Windows, apoi Delphi este o soluție bună. Când alegeți Borland, puteți combina cele două destul de ușor. Într-adevăr, Gui parte din Builder (Visual Component Library sau VCL) este, de fapt: Delphi.

Dacă doriți să portul cererea dumneavoastră la Linux, atunci Kylix pot utiliza cele mai multe din codul scris de tine în ambele Delphi și C (cu excepția funcțiilor Win32 specifice - în mod evident).

Curba de învățare este mai abrupta și mai mult decât VB atât pentru C Builder si Delphi (și Kylix - Linux versiunea a celor două combinate).

Dar recompensele de la sfârșitul va justifica timpul petrecut. C este un stabilit și ANSI standardizate, încercate și testate limbaj profesional, disponibil pentru aproape orice sistem de operare aveți posibilitatea să denumiți (Windows, Linux, Unix, Mac, etc) si poti fi aproape sigur că va exista un compilator C pentru orice viitor OS - nu se poate ajunge departe în neregulă cu ea.

VB este un producator de unul (MS), un sistem de operare (Windows), limbă. Dacă tot vrei să faceți este să creeze o aplicație mică pentru a rula pe Windows - VB, atunci ar putea fi pentru tine.
Back to top
wfang

Inregistrat pe: 26 decembrie 2003

Post 23 februarie 2004 6:48

Eu folosesc Delphi pentru un proiect de rapid prototip dev și mici. Dar pentru produsul VC este o alegere mai bună.
Back to top
yodathegreat

Inregistrat pe: 23 februarie 2002

Post 23 februarie 2004 6:56

Hi All,

Eu folosesc VC (in C) pentru a devellopment driverele USB sau PCI,
Deoarece DDK este în "C", iar eu fac un DLL în C,
Si toate restul de aplicare: Delphi.

Delphi au mai bună Cod. mai repede cel mai mic o.
Și foarte foarte repede pentru a face Dev ...

C nu este limba de inginer ...
C este limba pentru baza de date cerere sau pentru incepatori ...

OK "C", dar tu trebuie să scrie un cod de bune ..

Cel mai bun ceea ce privește YodaTheGreat
Back to top
Antharax

Inregistrat pe: un 01 1970
A ajutat: 13

Post 23 februarie 2004 9:52

Cred că totul depinde de sarcină și de pe platforma țintă.
de ex.
* Când aveți nevoie de o interfață grafică simplă la un sistem de ferestre și o interfață pentru o baza de date probabil ca vei folosi Visual Basic.
* Cand ai nevoie pentru a scrie un aplicarea normală (cu unele complexitate), puteți alege orice limba doriti si tu stii cel mai bine (Visual C , Delphi, Python Java, ...) Fiecare limbă are lucrurile lui bune si rele.
* Când scrieți lucruri aproape de hardware-ul care le veți utiliza, probabil, C / C
* Când scrieți software-ul care trebuie să fie portabile pentru a OSses alte ar trebui să folosiți, probabil, Java (deși langagues celelalte au un grad de portabilitate prea (în funcție de cantitatea de os utilizare specifice u lucruri)
* Când scrieți embedded software pe care le va utiliza, probabil, C (cu unele asamblare) și să încerce să scrie la fel de mult ANSI C ce este posibil pentru problemele de portabilitate (nu doriți să fie prea depinde de la un furnizor uc!!)

Antharax
Back to top
eye

Inregistrat pe: 12 august 2001

Post 27 februarie 2004 13:52

I sînt folosire. NET acum ...
pentru. NET
VC #. NET VC.NET VC . NET, VJ #. NET sau VB.NET arata la fel pentru mine ....
Aceasta depinde de ce vrei să fie pentru ....

Delphi este un Windows PASCAL OOP.
Back to top
sachin_chatekar

Inregistrat pe: 23 februarie 2004

Post 27 februarie 2004 14:04

Cred că ar trebui să păstreze o secvență de limbi cum ar fi de asamblare, C, C , VC , Delphi, VB

Closeyou Mai multe sunt la hardware, tu du-te mai mult pe partea de asamblare a succesiunii, tu du-te și mai aproape de utilizator, mai mult mergi pe partea VB a succesiunii.
După ce că ați putea fi probleme de portabilitate dvs. (ambele H / W și OS), cunoștințele de limbă și de mărimea limba dvs. și momentul cel mai important tu ai luat in mainile tale pentru a finaliza proiectul
Back to top
jhonny_yang

Inregistrat pe: 08 martie 2002

Post 27 februarie 2004 15:25

Depinde de

Depend toate cu nevoie de dumneavoastră și experiența ta ...

Dacă te duci cu ușor merge cu VB, daca vrei mult mai puternic alege Delphi, și, dacă doriți puternic și mari de suport prin VC .

Depinde într-ți cunoștințele, dacă aveți un programator VB doar încercați să utilizați VB pentru a rezolva toate problema dvs. nu trebuie sa invete Delphi pentru a rezolva problema dvs. în VB. Ia-o și să ia toate din mintea ta, si algoritmul de calificare pentru aplicația dvs.

thx
Back to top
joebazoka

Inregistrat pe: 17 mai 2001

Post 27 februarie 2004 17:14

În pasta am folosit Visual Basic. Acest lucru este bun pentru aplicatii simple. Acum I `m folosind Borland Builder. Acest lucru are un mediu prietenos, cum ar fi Visual Basic. Cred că. NET este foarte puternic si simplu, dar generat codul este grea, în câteva cuvinte. NET este doar pentru masini noi cu memorie de multe și de pe hard disk. Acest lucru nu este potrivit pentru masini vechi cu recurses săraci (Ca toate aplicațiile Microsoft). Cu respect.
Back to top
Google
AdSense
Google Adsense

Post 27 februarie 2004 17:14

Ads

Back to top
paltin

Inregistrat pe: 27 septembrie 2003

Post 29 februarie 2004 6:17

Visual C este mai bună decât altele
Back to top
shariat

Inregistrat pe: 24 februarie 2003

Post 29 februarie 2004 16:31

Acesta nu depent a cererii dvs.. Delphi Utilizarea și a câștiga timp. nu folositi niciodata vb. dar vb.net utilizarea și știu delphi.net este lansat si este foarte bun. Am făcut tot de am vrut pana acum cu Delphi, aplicatii de simplu ca wel fi aplicații care utilizează hardware-ul.
Back to top
Avra

Inregistrat pe: 22 octombrie 2001

Post 18 mar de 2004 4:41

Delphi.

Tu nu va avea niciodată ActiveX livrate cu sursă. VCLs Delphi aproape toate vin cu sursă.

Avra
Back to top
Analizor

Inregistrat pe: 18 noiembrie 2001

Post 18 martie 2004 21:58

Salut,

Vă sugerez VC utilizatorilor de a încerca Borland C Builder.Less buggy și foarte ușor în curs de dezvoltare tool.I place de programare cu BCB!

Analyzer.
Back to top
ben123

Inregistrat pe: 27 august 2003

Post 18 martie 2004 23:19

Im 'folosire tot de pe ei timp în timp.

1. Ce stii tu?
2. Ce vrei să faci
3. Cât de mult timp pentru a învăța limba și de mediu de programare
4. Cât de mult timp pentru a dezvolta aplicații necesare
5. Ce platforme sunt tu folosire
6. platforme care poate să le utilizați în caracteristică
7. bani cât de mult puteți petrecut unelte (limbă, cărți, desigur, și, desigur, timp)
8. a face tu a face tot singur loc de muncă?
9. vrei sa fi programator profesionist?
și așa mai departe ...

Cel mai bun instrument, limba modificări proiect la proiect.
fiecare are avantaje este propriu.

de exemplu, dacă acum vb puteți folosi VBA ușor. acest lucru înseamnă macro-urile de birou, ASP, vbs, macrocomenzi AutoCAD ...

în prezent toate mergi la bazate pe Web Apps. Poate în caracteristica tipurile noastre clasice de aplicare vor muri! sau trebuie să se schimbe
Back to top
FRANCI

Inregistrat pe: 16 martie 2004

Post 19 martie 2004 1:14

Salut,
În personalului, eu prefer compilatoare Borland, la fel de mult pentru evoluțiile vizuale, cum ar fi cele de la consola, ele sunt mai ușor de manevrat și ei performanta similare.
Delphi!
Back to top
wisely77

Inregistrat pe: 18 iunie 2002

Post 19 martie 2004 3:27

salut,

Am avut try Vb, VC și Delphi. Well I utiliza trei dintre ele pentru aplicarea diferite.

Vb script-ul este foarte portabil / limba de programare, în m $ mediu. i folos it pentru m $ macro de birou, pagina de web.

pentru aplicarea executabile, Delphi i folos, el simplu și poate fi portabil la Linux Zâmbi Kylix folosind. dimensiuni mai mici, Eazy, rapid și puternic.

pentru VC, de fapt numai pe dezvoltarea dll, deoarece aceasta este limba maternă pentru sistemul de fișiere.

înțelept
Back to top
kidiotb

Inregistrat pe: 19 ianuarie 2004

Post 19 martie 2004 18:02

Salut,

Visual C este cel mai bun cos sa ajuns la putere de C . MFC De asemenea, se presupune a fi una dintre cele mai bune deși sale dificil de learn.For o serie de aplicații simple VB este bun pentru ușurința în programming.I prefera VC
Nu m-am familiarizat cu Delphi, astfel nu există comentarii.
Back to top
nosama

Inregistrat pe: 21 decembrie 2001

Post 20 mar de 2004 0:13

Salut,

Visual C este cel mai bun
Back to top
sddkk

Inregistrat pe: 01 Mar 2004

Post 20 mar de 2004 4:16

Salut!
Cred că Visual C este cel mai bine pentru interfața cu periferice. Lucrul cu porturile din
VC , nu prea greu. Visual C (exact C) este de bază, VB sau Delphi refolosirea resuoce CV's (dll, com. ..)-I think
Back to top
Analizor

Inregistrat pe: 18 noiembrie 2001

Post 20 martie 2004 12:07

Apropo,

Aș dori să adăugați i something.When doriți să faceți unele detalii "", i se poate găsi cu ușurință componentele adecvate pentru a-mi Borland C Borland builder.And are un grup de știri foarte grave, i a putea solicita / gasi fiecare soluție de probleme.

Analizor
Back to top
Taro

Inregistrat pe: 28 iunie 2001
A ajutat: 3

Post 29 martie 2004 22:29

Cred că Visual C este mai bine, ori de câte ori doriți să faceți program care se execută sub Windows OS.
Back to top
xxtigerxx

Inregistrat pe: 05 iunie 2001
A ajutat: 5

Post 29 martie 2004 23:50

Cred că cel mai bine este Visual C pentru că toate OS a fost construit în aceste platforma WinXP, Linux ...

Visual Basic este pentru incepatori ......
Back to top
Versiunea arabă Versiunea bulgară Versiunea Catalană Versiunea cehă Versiunea daneză Versiunea în limba germană Versiunea în limba greacă Versiunea în limba engleză Versiunea spaniolă Versiunea finlandeză Versiunea în limba franceză Versiune hindi Traducere croată Versiunea Indoneziană Versiunea în limba italiană Versiune ebraica Japanese version Versiunea coreeană Versiunea lituaniană Versiunea letonă Versiunea în limba olandeză Versiunea norvegiană Versiunea polonă Versiunea portugheză Versiunea în limba română Versiunea rusa Versiunea slovacă Versiunea slovenă Versiunea sârb Versiunea în limba suedeză Versiunea tagalog Traducere ucraineană Traducere vietnameză Chineză versiune
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Programare PC-ul și a legăturilor -> Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi?
Pagina 1 din 3 Ora este GMT 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 Următorul
Subiecte similare:
Delphi vs Visual Basic (8)
Borland Delphi, C Builder sau Visual C , cel mai potrivit? (12)
Visual C si Visual Basic (1)
care unul este mai bine Visual C sau Visual Basic for GUI (8)
Visual Basic (1)
Visual Basic și USB! (14)
Visual Basic (1)
Visual Basic și USB (5)
Visual Basic Ajutor (3)
Visual Basic (6)

Abuz | | Administrator | | Moderatori | | Sustineti-ne | | harta site
RSS subiect