| Author | Message |
|---|
maziar
Inregistrat pe: 06 iunie 2001 Posts: 257 A ajutat: 4 Locatie: Republica Islamică Iran
| 30 martie 2004 7:05 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | xxtigerxx a scris: | Cred că cel mai bine este Visual C , deoarece toate OS a fost construit în aceste platforma WinXP, Linux ...
Visual Basic este pentru incepatori ...... |
NU ESTE ADEVARAT: Puteți program cu C (și apoi Pascal, de bază, au), în Linux, dar cele mai importanat subiect atât MFC și. NET nu presient în Linux ..... VC ABSOLUT Nu lucra în Linux (MFC clasă de bază sau. NET)
cel mai bun mod pentru program în atât în Windows si Linux (platforma cruce) Delphi sau C Builder în ferestre și puteți să port în Linux prin Kylix Borland ....
Taro: se poate face, de asemenea, cu Delphi și VB în real, de lucru simplu exe dosar în conformitate cu toate ferestrele, dar VC necesită mdc.dll adevărat!
i think Delphi este cel mai bun mai rapid, biblioteca sursă, componentă uriașe, platforma de cruce,. net, Linux, Win32 ....... |
|
| Back to top | |
 |
Antharax
Inregistrat pe: un 01 1970 Posts: 227 A ajutat: 13
| 30 martie 2004 7:54 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Tu în mod clar nu au auzit de Mono  . Portul net pentru Linux (cu un compilator C # pentru Linux)  Nu s-au încercat-o, dar am auzit că este bun. Nu tot ce se creează MS este rău (deși ele au luat doar piese bune de la Java, a adăugat câteva interesante C si alte caracteristici de limbi, amestecate ... )
Dar eu nu-mi place Visual C , deoarece este urmatoarele domenii Microsoft standard (care mereu pare a fi destul de diferit de cel real) Cu toate că am auzit că a versiunii 7.1 a fost mai bine (Acesta a fost primul cu suport bun pentru template-uri), un I'm using (6.0, cu unele Thingies SP) sux!
Antharax |
|
| Back to top | |
 |
maziar
Inregistrat pe: 06 iunie 2001 Posts: 257 A ajutat: 4 Locatie: Republica Islamică Iran
| 02 aprilie 2004 6:56 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Antharax a scris: | Tu în mod clar nu au auzit de Mono  . Portul net pentru Linux (cu un compilator C # pentru Linux)  Nu s-au încercat-o, dar am auzit că este bun. Nu tot ce se creează MS este rău ... Antharax |
Da-au C # Pentru Linux, dar firmwork. NET este diferit de la Windows cu Linux, atunci MSStudio nu aveți posibilitatea să port la linux
Cred că toate MSstudio capacitatea de IM pentru programare (și unele mai bună din el bulevard. In fata produs Borland în față)
Dar nu de multe de opțiune și de experți pentru RAD av. în msstudio ... |
|
| Back to top | |
 |
pony
Inregistrat pe: 12 martie 2004 Posts: 22
| 16 aprilie 2004 14:08 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Eu am folosit VC, VB, Delphi, Borland C ... Cred că Visual C este cel mai bine, ori de câte ori doriți să faceți program care se execută sub Windows. Dacă utilizați othes, Delphi este mai bine, mai repede .... |
|
| Back to top | |
 |
Afurisitului
Inregistrat pe: 11 noiembrie 2003 Posts: 52 A ajutat: 1 Locatie: Grecia
| 21 Apr 2004 11:50 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Eu cred că Visual C este o alegere bună, espesially dacă sunteți familiarizați cu C și C . Despre IDE (Integrated Design Environment), care este de până la tine. Prefer Borlands C Builder. Îl puteți utiliza pentru a crea DLL-uri, aplicatii cosnole și GUIs desigur. Un alt plus, este faptul că aceasta este compatibilă cu MFC (Microsoft), astfel încât să puteți compila orice aplicație le-ați creat folosind această bibliotecă. În cele din urmă, incase pe care doriți să mutați de la C Builder la Delphi, veti sti deja VCL.
Cu respect |
|
| Back to top | |
 |
atmaca
Inregistrat pe: 13 ianuarie 2004 Posts: 355 A ajutat: 1
| 21 Apr 2004 12:25 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Desigur, Visual C este mai bună.
Dar loturi dacă nu ați luat de timp pentru a scrie codul de pe un subiect, și viteza de program nu este important pentru tine, Visual Basic este cea mai buna alegere.
Pentru Delphi Nu am nici o idee.
Mulțumesc, |
|
| Back to top | |
 |
tgq
Inregistrat pe: 15 iulie 2002 Posts: 305 A ajutat: 2
| 21 Apr 2004 17:32 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | VB este exact ceea ce avem nevoie pentru Iute-și-progs murdare! |
|
| Back to top | |
 |
Kimmy
Inregistrat pe: 21 Apr 2004 Mesaje: 1
| 04 mai 2004 12:21 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Care fiecare limbă a scop propriu. Visual Basic este pentru programe de interfață grafică simplă în cazul în care nu există sau probleme de performanță mic. C este excelent pentru limbajul de programare grave, în cazul în care performanta este extrem de critică. La fel ca Delphi înțelept are domeniu propriu. Deci, o distincție nu pot fi făcute. cum poți compara mere cu portocale. |
|
| Back to top | |
 |
omara007
Inregistrat pe: 06 ianuarie 2003 Posts: 1279 A ajutat: 39 Locatie: Dubai
| 04 mai 2004 15:17 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| fiecare are puncte de rezistență în direcția anumite .. și dacă putem spune C , este mai bine, apoi Del și VB ar trebui să fie obsolute! .. Același lucru se aplică acolo 2 .. și atâta timp cât toate sunt în uz până în acest moment .. apoi atunci u nu poate fi 100% sigur care unul este cel mai bun ..
Cerere implică, care este cel mai bine .. adecvat |
|
| Back to top | |
 |
lollobrigido
Inregistrat pe: 13 decembrie 2002 Mesaje: 149 A ajutat: 1 Locatie: Italia
| 04 mai 2004 15:52 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Im 'folosire în prezent, Visual Basic pentru interfața grafică de asteptare Visual C DLL pentru munca "greu". Despre Delphi ... nu știu. lollo |
|
| Back to top | |
 |
CTEPH
Inregistrat pe: 04 iunie 2004 Mesaje: 3
| 04 iunie 2004 2:08 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Delphi este destul de bun ... Am inceput cu Delphi ... Dar acum îmi dau seama că unele surse de informare sau este mai ușor să găsești pe VC . Delphi au un suport mai puțin (IMHO). |
|
| Back to top | |
 |
lollobrigido
Inregistrat pe: 13 decembrie 2002 Mesaje: 149 A ajutat: 1 Locatie: Italia
| 07 iunie 2004 12:01 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Acum, I'm using VB. Net de a dezvolta o aplicație PDA și am găsit acest foarte dori să C, dar totul este mult mai mult complica ceea ce privește whith la VB6. De exemplu, dacă doriți să aveți acces la un control într-o fereastră de la un modul de ... n-am putut să fac! De control MSCOMM pentru interfață serială par a fi nu mai este acceptată. Sintaxa limbajului este mult mai dificil, dar mult mai avansate.
Lollo |
|
| Back to top | |
 |
Marwa
Inregistrat pe: 07 iunie 2004 Mesaje: 7
| 07 iunie 2004 13:12 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| i think Delphi este cel mai bun eu am folosit-o în U Recunoaștere vorbire se poate utiliza, de asemenea, Borland C Builder diferența dintre ele ca Delphi este scris în Pascal în timp ce constructor în C |
|
| Back to top | |
 |
is_razi
Inregistrat pe: 06 aprilie 2002 Posts: 174 A ajutat: 7 Locatie: Tabriz
| 07 iunie 2004 14:43 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Sphinx a scris: | Salut,
Ce a face tu folos?
Thanx Sfinxul |
Vă recomandăm borlan C builder.i cred că este cea mai mare. ea are puterea de C si are simplitatea Visual Basic. It's delphies frate, dar delphies limbaj de programare este Pascal test it. succes,   |
|
| Back to top | |
 |
mamali
Inregistrat pe: 29 aprilie 2004 Posts: 387 A ajutat: 4 Locație: între iad și rai
| 07 iunie 2004 22:09 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Am auzit că bibliotecile constructor C sunt de Delphi a lui, este corect? unul dintre prietenii mei de codificare cu VC mi-a spus că, VC coduri sunt mai rapide decât Builder C din cauza asta.
marti |
|
| Back to top | |
 |
mamali
Inregistrat pe: 29 aprilie 2004 Posts: 387 A ajutat: 4 Locație: între iad și rai
| 07 iunie 2004 22:13 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | maziar a scris: | | xxtigerxx a scris: | Cred că cel mai bine este Visual C , deoarece toate OS a fost construit în aceste platforma WinXP, Linux ...
NU ESTE ADEVARAT: Puteți program cu C (și apoi Pascal, de bază, au), în Linux, dar cele mai importanat subiect atât MFC și. NET nu presient în Linux ..... VC ABSOLUT Nu lucra în Linux (MFC clasă de bază sau. NET)
cel mai bun mod pentru program în atât în Windows si Linux (platforma cruce) Delphi sau C Builder în ferestre și puteți să port în Linux prin Kylix Borland ....
Taro: se poate face, de asemenea, cu Delphi și VB în real, de lucru simplu exe dosar în conformitate cu toate ferestrele, dar VC necesită mdc.dll adevărat!
i think Delphi este cel mai bun mai rapid, biblioteca sursă, componentă uriașe, platforma de cruce,. net, Linux, Win32 ....... |
hi refigh, ai putea face asta cu Q pentru VC de asemenea, dar Kylix este kinda cool, ai dreptate .
marti |
|
| Back to top | |
 |
ataha
Inregistrat pe: 25 martie 2004 Posts: 28 A ajutat: 1 Locatie: EGIPT
| 08 iunie 2004 0:45 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | C Builder este cel mai potrivit pentru RAD, bibliotecă uriașă de componente, dar dacă aveți nevoie de mai bine de optimizare a codului (în compilarea) utilizarea Visual C . Acest lucru va afecta viteza de execuție și de gestionare a memoriei |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 08 iunie 2004 0:45 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
tcsa35
Inregistrat pe: 19 martie 2002 Mesaje: 224 A ajutat: 2
| 08 iunie 2004 9:12 Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | VisualC este mai bine pentru ferestre dezvoltarea de aplicații. |
|
| Back to top | |
 |
Hamming
Inregistrat pe: 13 decembrie 2002 Mesaje: 6
| 08 iunie 2004 11:11 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Cele mai bune una este cea în care sunteți familiarizați cu. Dacă sunteți familiarizați cu toate, apoi luați VC |
|
| Back to top | |
 |
jhonny_yang
Inregistrat pe: 08 martie 2002 Posts: 140 A ajutat: 1
| 08 iunie 2004 15:06 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | maziar a scris: | | xxtigerxx a scris: | Cred că cel mai bine este Visual C , deoarece toate OS a fost construit în aceste platforma WinXP, Linux ...
Delphi si Borland C este acum mai mare suport multi-platformă. (Win32, Linux, Solaris).
VB & VC doar pentru produsul ms. Poate. NET poate suporta mai multe platforme de mari dimensiuni.
Pentru programare rapidă RAD instrumente precum Delphi, Borland C Builder și Vb este mare. (rapid, usor, eficient).
La ultima ceea ce instrumentele pe care le utilizați de fiecare dată că este un instrumente de bun. |
|
| Back to top | |
 |
prokopec
Inregistrat pe: 13 februarie 2003 Posts: 28 A ajutat: 1
| 09 iunie 2004 5:53 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Cred că Visual C este mai bună |
|
| Back to top | |
 |
Antharax
Inregistrat pe: un 01 1970 Posts: 227 A ajutat: 13
| 09 iunie 2004 13:22 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Cred că această discuție devine inutilă și mă gândesc de blocare-o! Toată lumea crede că el foloseste software-ul este cel mai bun, deoarece - El / ea nu știe nici o altă - El / ea a constatat că software-ul cel mai bine nevoilor sale de montare - ...
Cele mai bune software-ului pentru tot ceea ce nu există! Și chiar și atunci când o altă limbă software / compilator ar putea fi mai bine pentru locuri de muncă, utilizând lucrurile pe care le știți este, probabil, mai bine in cazul tau!
Proiectare software-ul bun nu depinde de limba pe care utilizarea sau compilator! Este în principal, începe cu un design bun (și hârtie simplă vechi este o modalitate excelentă de a face acest lucru)! Cand vrei portabilitate, gandeste-te atunci când vă aflați conceperea cadrului cererea dvs. și să încercați să nu depindă de compilator care îl folosiți.
Principalul lucru care ar putea fi diferite între diferite compilatoare / limbi / operatingsystems este modul de a face o interfață grafică. Și aici a mediului ar putea face o diferență. |
|
| Back to top | |
 |
samc
Inregistrat pe: 29 decembrie 2003 Mesaje: 6
| 09 iunie 2004 16:10 Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | În opinia mea, C este limba de inginer, în Win VC este mai bine, dar dacă vă place Linux sau Unix, gcc este o altă alegere și mai puternic. |
|
| Back to top | |
 |
maziar
| 13 iunie 2004 14:16 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| eu am prgram timp de nouă ani, cu VB, Delphi, Cbulder & VC
a depins ceea ce faci
Dacă aveți nevoie de progem pentru executabile și au nevoie de program bun de cea mai bună alegere este Delphi și, dacă aveți C , iubitor de alegere C Builder .....
deoarece Delphi (sau C Builder) compilator genera exe nativ de fișiere lozie viteza exe aceleași ca și C
1. source-au deschis complet 2. linux Win32 &. NET 3. componentă foarte bogat (188 componente în enterprice) 4. gratuite sau foarte scăzute componentă de preț stabilit 5. la sfârșitul anului de programare vizual .... 6. de internet puternic & db secțiune 7. avea fișier nativ exe
Dacă încercați genera programul de azi VC simplu withh & Delphi, în același timp, versiunea Delphi 800% mai repede terminat de locuri de muncă și au o capacitate mai bine! |
|
| Back to top | |
 |
maziar
| 13 iunie 2004 14:21 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | CTEPH a scris: | | Delphi este destul de bun ... Am inceput cu Delphi ... Dar acum îmi dau seama că unele surse de informare sau este mai ușor să găsești pe VC . Delphi au un suport mai puțin (IMHO). |
acest lucru nu este adevărat
newsgroup in net ! Delphi au cel mai mare grup de știri în net! yhe sute de utilizator ajuta în cazul în care aveți nevoie de ajutor a se vedea de rețea Borland de dezvoltare
aceasta nu necesită registru și de a ajuta pe cineva în 24 de zile, în mai mic 10 min!
De asemenea, au peste 850 de forum în peste 43 de limbi |
|
| Back to top | |
 |
maziar
| 13 iunie 2004 14:31 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | iamme a scris: | ....
Este corect că, din cauza VC 6 este pentru Microsoft. Dar chiar și Microsoft poate proiecta un program care au fost bune. |
unele utilizator cred VC pentru a genera mai multe societăți normale și mici, nu-și facă treaba mare!
utilizarea m $ $ $ $. net pentru patru ani, dar dupa ce a publicului-o!
acum micro $ oft & Sun utilizarea nouă generație următoare de java a următoarei dar M $ publice. NET, pentru utilizatorul carzy!
dacă nu uitați: Ole -> com -> COM -> MTS viața de toate fiecare doar inferioare 1.5 ani, iar M $ programatorul pe bază trebuie să migreze zile evrey!
Dar toate programator Borland utilizarea în timp toate!
dacă tu dont place utilizați Pascal C Builder
poate da-mi ce subiect de VC nici un loc în C Builder? |
|
| Back to top | |
 |
netwizio
Inregistrat pe: 25 septembrie 2002 Posts: 32
| 13 iunie 2004 22:37 Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | i think Visual C este mai bine, dar unele i ori cred ca ceea ce în cazul în care statele membre se oprește justificative VC cum cred că este în favoarea tehnologiilor de dot net |
|
| Back to top | |
 |
JetSet
Inregistrat pe: 17 iunie 2004 Posts: 153 A ajutat: 11 Locatie: Panama
| 27 iunie 2004 7:14 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Visual C este cel mai bun vreodată!!! |
|
| Back to top | |
 |
Sinatra
Inregistrat pe: 29 martie 2002 Posts: 243 A ajutat: 12 Locatie: Neverland
| 27 iunie 2004 9:48 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| Hey guys. Sunteti uitând limba cea mai importantă și, probabil, unul dintre cele mai utilizate: JAVA. Este gratuit și puteți găsi pur și simplu, tot ceea ce aveți nevoie de unul net folosind Google. Cele mai multe locuri de muncă disponibile pe piața informatică sunt pentru programatori Java. Totul într-o singură: compatibilitatea cu toate sistemele de operare, portabilitatea, Internet, instrumente de dezvoltare liberă, comunitatea mare, viteza nu este un motiv de îngrijorare nici mai mult, muiltiplatform, bug mai puțin predispuse, securitate incluse, etc. Dacă doriți să învețe unele limbă care nu vor fi depășite în câțiva ani, deoarece compania face upgrade-uri, a inventat "punct ceva", etc. Pur si simplu nu utilizează Microsoft. Borland este bun, java, mai important, ..... Grettings prea toate S. |
|
| Back to top | |
 |
mayaka2004
Inregistrat pe: 17 iunie 2004 Mesaje: 3
| 27 iunie 2004 13:11 Re: Ce este cu atât mai bine Visual Basic, Visual C sau Delphi? | | |
|
| | Sinatra a scris: | | bug mai puțin predispuse |
foarte bun ...!
unitatea de matematică în activitatea java dosnt în mod corespunzător i a putea oferi cel puțin 3 exemple de cod care "ar trebui" locul de muncă și nu de lucru în C nemonics
dar dosnt java calcula de date în mod corect
asa ca ... aceasta nu este cel mai bun
C este cea mai bună de a învăța becosue ne arată în mod clar ce se întâmplă pe
Visual C este ca Visual Basic este un instrument pentru a manipula macro-uri de cod o macrocomandă de cod este un bloc de cod utilizate pentru un anumit loc de muncă poate ai deja scris (de mult ca a face muzica de pe midi) pentru a copia și lipi
nu există heeps de cod sursă pentru C și C si multe cărți la mâna a doua avalible în magazine de caritate locale
de ce încerca să reinventeze roata java este doar acolo pentru a face munca mai bine html pe diverse platforme shouldn't și să fie considerate ca un limbaj mai mult de un plasture
și nu este ment ca o limbă de sine stătătoare cu toate că, mai recent, Fisierul este folosit mai mult și mai mult ca o
cea mai mare parte de oameni care dont understand C și cred că ei vor obține ceva de viteză () pentru nimic nu au obiceiul ()
fiecare la ale lui
a găsi o limbă vă place și Stick prea acesta
pentru un compilator gratuit pentru C , cu posibilitatea de a alege să cumpere un dezvoltatorii de piuit foarte foarte CD gândesc despre Marte digitale ele oferă, de asemenea alte limbi comune și cele de acolo proprii ....
acesta este cea mai mare parte folosite de companii care scriu codul, deoarece sa piui de a licenței
java pe de altă parte, este gratuit till tu a face ceva atunci acesta va costa mai mult .... |
|
| Back to top | |
 |