| Author | Message |
|---|
Ashraf
Inregistrat pe: 23 octombrie 2003 Mesaje: 2
| 27 octombrie 2003 11:50 De încărcare electronică | | |
|
| | Am nevoie urgent un Diagrama schematică și lista parte din 2000 W de încărcare electronice și, de asemenea, de încărcare variabilă electronice 20000 W |
|
| Back to top | |
 |
E-design
Inregistrat pe: 01 Jun 2002 Posts: 947 A ajutat: 68
| 27 octombrie 2003 16:55 Re: Load electronice | | |
|
| Salut
Eu personalizate proiectat unul care se pot ocupa 2500W, 50V @ 50A aproximativ 2 ani în urmă, pentru o companie pentru a testa echipamentele de transport aerian pe 48V. Va arăta dacă pot găsi desenelor vechi am avut. Acest lucru a fost variabilă de la aproximativ 2-50V, 0.1A - 50
Cel mai important lucru la aceste niveluri de putere este heatsinking. Am folosit o chiuveta masiv, eficiență foarte mare forțată răcit cu aproximativ 25 IRF1010 montate pe ea. Am inclus, de asemenea, caracteristici de securitate cum ar fi tensiune inversă, supra-curent, peste temp, supra-protecție Volt. Deoarece aceste FETs putere funcționeze într-un mod liniar ei a lua fierbinte rapid la putere totală.
E |
|
| Back to top | |
 |
gaze la stomac
Inregistrat pe: 19 iulie 2002 Posts: 4875 A ajutat: 324 Locatie: Middle Earth
| 27 octombrie 2003 17:37 Re: Load electronice | | |
|
| La tensiuni mici, apă de răcire poate ajuta. Ai pus absorbant de căldură, cu tranzistoare într-un recipient de apă sau izolante lichide. Acest lucru rapid elimină căldură din tranzistori si transferurile-l la suprafața exterioară a rezervorului de lichid. Pentru perioade scurte de timp, creșterea temperaturii apei va avea grijă de extragere a căldurii.
Dacă acesta este utilizat într-o locație fixă, aveți posibilitatea să circule apa prin crearea unor noi în apă de la robinet oraș de alimentare cu apă și de a elimina o cantitate egală de apă în conexiune oraș de canalizare. |
|
| Back to top | |
 |
Google AdSense

| 27 octombrie 2003 17:37 Ads | | |
|
|
|
|
| Back to top | |
 |
E-design
Inregistrat pe: 01 Jun 2002 Posts: 947 A ajutat: 68
| 27 octombrie 2003 18:33 Re: Load electronice | | |
|
| | Da, la nivelurile de putere mai mare ar trebui să încercați să utilizați o răcire cu apă chiuvete, deoarece există mai multe companii a le face acum. |
|
| Back to top | |
 |
jackrs
Inregistrat pe: 18 aprilie 2003 Posts: 68 Locatie: partea întunecată a Lunii.
| 28 octombrie 2003 0:17 Re: Load electronice | | |
|
| Ashraf Max
Încercați această legătură h * tt * p: / / www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm
Poate că această idee a vă ajuta să ...
jackrs |
|
| Back to top | |
 |